Pozdrav svima, da li neko ima pozivnicu za THR, imam iskustva sa privatnim trackerima, a na jednom sam bila moderator.
Molila bih da mi posalje neko ako ima vise, bila bih puno zahvalna.
Pozdrav svima, da li neko ima pozivnicu za THR, imam iskustva sa privatnim trackerima, a na jednom sam bila moderator.
Molila bih da mi posalje neko ako ima vise, bila bih puno zahvalna.
Molio bih jednu pozivnicu za THR. Hvala unaprijed..
imam ti ja
Ako netko ima pozivnicu za YUWABITS torrent tracker, mogu se mjenjati za THr torrent.......
Hvala i LP
Molio bih nekog pozivnicu za CROwarez da skinem samo koji sinc.crtic za svoju kcerkicu koja ce dvije godine uskoro a gdije god trazio sinc.crtice salje me na CROwarez
mail mi je josipbosnjak42@yahoo.com
Pozdrav drugovi,dali je ko voljan poklonit jednu pozivnicu za TorrentHr Hvala!!
Mozda ima koja dobra duša da udijeli pozivnicu za THR? Hvala
ok
ima netko invite za torrenthr , ak treba platim , nije problem
Ima li netko pozivnicu za IPTorrents?
Nudim pozivnicu za TorrentHR.
Ima li netko pozivnicu za IPTorrents?
Nudim pozivnicu za TorrentHR.
imam ti ja javi mi se sa mailom
javi se na pm sa mail-om
Uz isprike kolegama forumašima i moderatorima (zbog, kako sam naknadno pročitao do kraja, kršenja pravila s prve strane foruma:..."Registriranima 0 dana kao i onima kojima je to jedini post žicanje zabranjeno!"...) posipam se pepelom i priznajem grešku uz kratko objašnjenje.
Naime, već prilično dugo vremena pratim razne teme s ovog foruma, ali do sad nisam imao potrebu išta pisati, a jedini način da čovjek ima ikakvu šansu pristupiti privatnim trackerima jest da se prije svega registrira na ovom forumu i pita za invite.
Koliko znam još ništa u životu nisam dobio, a da nisam prije toga pitao :)
Uglavnom, još jednom ispričavam se svima!
Nudim 1xTorrenthr.org!!
Za razmjenu nudite....? XD (Pare ne dolaze u obzir!).
Imam pozivnice za:
3x IPT
uskoro ću imati priliku uzeti 3x CBT ali to po potrebi :)
Tražim:
TorrentHR
BTN
Pozivnice dajem samo onima koji imaju dobar ratio i koji znaju sa torrentima. Dakle samo korisnici koju su iskusni sa PrivTrackerima i koji neće izvoditi neke ratio gluposti... a ima ih.
To je to. Zainteresirani, pošaljite privatnu poruku.
<blackatom>>>
ili gajba tibetanskih pčela koje dnevno stvore oko 10 kg planinskog meda
Pozdrav,evo trebao bih invite za TorrentHR,seed i ostalo su mi najmanji problem.
Ima netko pozivnicu za THR za iskusnog seedera (what.cd, ipt)?
Ako ima koja dobra dusa za TorrentHR da posalje pozivnicu..
Ovako stvari stoje:
Dajem: IPTorrents
Tražim: TorrentHR (Registriran sam na THR-u od 2011. ali treba mi još jedan Invite)
Molim ako ima tko, pozivnicu za koji treker sa serijama.
Cao ako ima tko pozivnicu za HD-Space.org bijo bi zahvalan?Ja imam HDClub.org pa se mozemo dogoviriti.Unaprijed zahvaljujem,javiti se na darkkindom269@gmail.com
P.S.Imam jos 8 pozivnica za crnaberza.
Jedno tehničko pitanje...
Ako ja nekom uplatim 10$ ili 20$ da taj uplati donaciju na THR-u, kako bi dobio 2 pozivnice, od kojih onda jednu da meni, krši li to pravilo s prve strane foruma:
"...U temi možete ponuditi ili zatražiti pozivnicu za privatni tracker.
Razmjena je strogo zabranjena kao i traženje ili nuđenje novaca za pozivnice..."?
Jer,koliko sam shvatio iz FAQ-a, donacije su više nego dobrodošle kako bi se sustav održavao u pogonu.
Molio bih pozivnicu za THR , seed nije problem, u zamjenu nudimBalkanElite i Elitezones, hvala!
Moze jedna za THR
nudim Crna Berza,Bitsoup, lastfiles.net, torrent.si
MOze THR ako ima netko i voljan je poslati?Trenutno koristim:HDClub,HD-space,Cranberza,torrentleech i partis.Pa ako i ja kako mogu pomoci.
Trebam pozivnicu za THR. Već nekoliko dana ne radi bit-hdtv koji sam isključivo koristio i na kojem sam imao 3.0 omjer. Imam dobar upload i nije problem sharanje ali izgleda da bithdtv otišao i ako se vrate imam 10 pozivnica tamo...