sve sto je ekipa navela + otvaraju ti se vrata za cijelu p2p zajednicu (pozivnice za ostale trackere, jos vise sadzaja i raznih dogadanja...). Privatni su najbolja opcija definitivno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve sto je ekipa navela + otvaraju ti se vrata za cijelu p2p zajednicu (pozivnice za ostale trackere, jos vise sadzaja i raznih dogadanja...). Privatni su najbolja opcija definitivno.
Sadrzaja kojeg je ponekad tesko ili nemoguce naci na javnim trackerima.
Sadrzaja kojeg je ponekad tesko ili nemoguce naci na javnim trackerima.
Shvatio point.
Pozdrav svima ekipa, zamolio bih vas za informaciju.
Tražim na javnim trackerima (najviše preko TPB ili KickAss, a u zadnje vrijeme preko Bit Che programčića) serije i crtiće za svoje nećakinje. Imao sam neko vrijeme NetFlix pretplatu, ali nažalost tamo jednostavno nema dovoljno sadržaja, pa je i tih jeftinih 8USD mjesečno postalo previše za nešto što ne gledaš nego max. jednom tjedno (ako i tada).
Mislio sam si uzeti Seedbox i prijaviti se na BTN (Broadcasthe) ali kako vidim tamo je gotovo pa nemoguće ući. Dalje sam googlao i vidio da postoji stranica invites-shop.com preko koje bih za 75USD dobio pozivnicu.
Ima li netko iskustva s tom stranicom? 75USD nije malo, a ne bih nekome htio tek tako dati 400+ kuna u đep da dobijem čorak.
Unaprijed hvala svima na eventualnim informacijama.
Evo jedan kod za thr
40a5d441beaec2022ffe356db29a886c
Tema za sva pitanja:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/privatni-torrent-trackeri-po/61702.aspx
Pozdrav svima ekipa, zamolio bih vas za informaciju.
Tražim na javnim trackerima (najviše preko TPB ili KickAss, a u zadnje vrijeme preko Bit Che programčića) serije i crtiće za svoje nećakinje. Imao sam neko vrijeme NetFlix pretplatu, ali nažalost tamo jednostavno nema dovoljno sadržaja, pa je i tih jeftinih 8USD mjesečno postalo previše za nešto što ne gledaš nego max. jednom tjedno (ako i tada).
Mislio sam si uzeti Seedbox i prijaviti se na BTN (Broadcasthe) ali kako vidim tamo je gotovo pa nemoguće ući. Dalje sam googlao i vidio da postoji stranica invites-shop.com preko koje bih za 75USD dobio pozivnicu.
Ima li netko iskustva s tom stranicom? 75USD nije malo, a ne bih nekome htio tek tako dati 400+ kuna u đep da dobijem čorak.
Unaprijed hvala svima na eventualnim informacijama.
ma nemoj kupovati, em ti je sansa da ce te netko prevariti(iako mala jer tamo postoje useri s unlimited pozivnicima), a i ako kupis pa te nekad otkriju dobijes ban i opet ode lova
moj ti je savjet da kreneš od nekog domaćeg trackera, THR ti je vjerojatno najbolji izbor za crtiće(ako trebaš invite javi se na pm), nabijes kroz par mjeseci s boxom nekog uploada i onda možeš tražiti invite tamo ili negdje dalje na temelju nekog uploada,staža,iskustva...
kao sto ti kolega kaze, rade kreni otpocetka. Kupovanje pozivnica je zabranjeno i ja bi ti prvi ban stisnuo odma :P
Nikako nemoj ici u tom smjeru. Pa covjece danas za 12-ak eura nades neki seedbox i za mjesec dana mozes nabit teru bez pol frke na IPT. Mislim da ti trenutno vise od toga ne treba je rtamo ima ama bas svega. Kasnije kada sakupis malo staza i znanja mozes traziti ostalo. Najjednostavnije je preko whata dobit invite za trackere, postanes power user tamo sa 5 upanih torrenta i imas ponudu od unlimited pozivnica sto ljudi djele. Trebas samo biti strpljivi uporan., ali NIKAKO ne kupovati pozivnice. Uvijek ima dobrih ljudi koji ce znati prepoznat i vidjeti tvoj trud i zalaganje i ponudit ce ti nesto. Ako trebas nesto za pocetak javi se meni pa cemo vidit nesto.
Da nije skroz off evo i malo od mene:
IPT x3
THR x4
BE x10
BitSpyder x10
AnimeBytes x10
molim nekog dobrog da mi pošalje pozivnicu za THR preko privatne poruke. hvala
igrom slučaja dobio sam dvije, pa ako netko želi, neka iskoristi:
Invite za TorrentHR:
f3080aa38ed82ae4810217565ece7706
Dijelim:
1xSCC
6xTHR
2xHD-MKV
2xTL
1xYUWABITS
samo neki dokaz prilozite
10xTHR
2xTD
ako moze pozivnica za tracker u inbox gdje imaju sve sezone Sulejman veličanstveni/Veličanstveno stoljeće,ratio se moze vidjeti na yubraca.net
ako moze pozivnica za tracker u inbox gdje imaju sve sezone Sulejman veličanstveni/Veličanstveno stoljeće,ratio se moze vidjeti na yubraca.net
Evo ekipa dajem još jedan kod za thr
ade2183852289f90f3320dabb75ff46d
Ko prvi njegovo
Šta ti to znači "sta je problem?"
Ako ima koja dobra duša sa pozivnicom za THR :)
Pročitaj prvi post...
Ako ima koja dobra duša da pošalje kakav proof(ratio, seedbox...) dobit će pozivnicu za THR
Neka dobra duša za THR pozivnicu:) Hvala!
Molio bih jednu pozivnicu za THR.
evo jedan code za THR:
80ec045cb47b53c8278aee84e5deab73
Na CBT (www.crobytes.org) su od nedavno zatvorene registracije. Ukoliko nekom treba pozivnica, neka se javi.
Pozdrav
Trebam pozivnicu za TorrentHr, pa ako neko ima molio bih da mi posalje na pm, bio bih jako zahvalan.
THR invite kod. Ko prvi njegovo
597073e68fcefaa6bdf39ca6b399c28c
ne trudite se džabe :D
Dostupna jedna pozivnica za HD-Torrents(jedan od najboljih HD trackera).
Minimalni uslovi: seedbox(bez toga nema šanse da dobijete pozivnicu) i proofovi sa 2 bolja trackera
Bubajte vi TD koliko hocete, bez seedbox-a nedam, samo jedan torrent ima 100% freelech. Ja sa 100/100 boxom nisam uspio da nabijem 4.0 ratio(maximalno 3.48) a da neko sa jadnim kucnim uploadom uspije opstati na trackeru, ma nema teorije
Edit: nema vise