Postoji li to?

poruka: 5
|
čitano: 1.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Postoji li to?

zanima me jeli postioji negdje preko net-a da ja uplodam sliku i da mi poštom pošalju poster sa slikom koju sam stavio. Treba biti Hrvatsko

16 godina
neaktivan
RE: Postoji li to?
nevjerujem, ali postoji program u koji ubacis sliku i on ti je prepolovi na broj papira koji ti zelis i samo otprintas- zove se rasterbator
17 godina
joso1234 kaže...

zanima me jeli postioji negdje preko net-a da ja uplodam sliku i da mi poštom pošalju poster sa slikom koju sam stavio. Treba biti Hrvatsko

Probaj pitati tu:

Nisam siguran da bude uspjelo ali pitaj....
Možda ti se posreći
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
joso1234 kaže...

a zakaj jednostavno ne pitaš u tiskari negdje? oni ti 100% printaju...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
joso1234 kaže...

Ima.
Trebaju ti firme koje rade digitalni tisak, za razliku od klasičnih tiskara koje rade offsetom, mogu raditi i rade po jedan komad.
Tipa digital print, print studio ...
Provjeri koje rade s građanstvom, slika ti za poster mora biti veće rezolucije, a mislim da ti niti jedna neće raditi dok ne dobije uplatu..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice