Posredovanje razmjeni [Anti-Scam] zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 10.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Posredovanje razmjeni i prodaji [Anti-Scam]
cola777 kaže...
xZero kaže...

Nakon što ste ove podatke postali, na moj PM ili PM osoba koje ovdje budu izlistane, pošaljite scann ili fotografiju osobne iskaznice.
Bez valjane potvrde indetiteta, vaša prijava neće biti prihvaćena.

wtf? šta je ovo neka policija?

Ja sam slao sliku putovnice.

Normalno ako si pošten da ćeš uraditi sve da to i dokažeš...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
Posredovanje razmjeni [Anti-Scam]

Tako je mitsuoka:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pomoc-forumasima-drugim-gradovima/92147.aspx

No,nema veze.Tema nije bila sticky pa je otišla u zaborav.

Što se mene tiče,rado se javljam i ovdje za grad Karlovac,ako tko bude trebao.

Samo,xZero...ja ne dam svoje podatke s osobne.

To jest,mogu ti dati podatke,ali ne dam scan.

O imenu,prezimenu,adresi...ti mogu posvjedočiti F1-IVO,zoharbizo,seth ithedream.

To su ljudi s kojima sam trgovao pa znaju moje podatke i mogu posvjedočiti da sam dao ispravne.

Ako si voljan pod tim uvjetima prihvatiti me za posrednika,ok...ako ne...{#}

Edit:

I diplomat znade,s njime sam isto trgovao.

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 14:46 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
Re: Posredovanje razmjeni [Anti-Scam]
fromcelltohell kaže...

Tako je mitsuoka:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pomoc-forumasima-drugim-gradovima/92147.aspx

No,nema veze.Tema nije bila sticky pa je otišla u zaborav.

Što se mene tiče,rado se javljam i ovdje za grad Karlovac,ako tko bude trebao.

Samo,xZero...ja ne dam svoje podatke s osobne.

To jest,mogu ti dati podatke,ali ne dam scan.

O imenu,prezimenu,adresi...ti mogu posvjedočiti F1-IVO,zoharbizo,seth ithedream.

To su ljudi s kojima sam trgovao pa znaju moje podatke i mogu posvjedočiti da sam dao ispravne.

Ako si voljan pod tim uvjetima prihvatiti me za posrednika,ok...ako ne...{#}

Edit:

I diplomat znade,s njime sam isto trgovao.

Stariji si forumaš, pouzdan, ako IVO može potvrditi vjerodostojnost tvojih podataka, u redu. Prihvaćam te.
Dodan si na listu. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
15 godina
neaktivan
xZero kaže...
Skidy kaže...

Jako pohvalno i dobronamjerno, svaka cast! Nazalost iako sam provjereno siguran nemogu se odazvat ovoj akciji zbog nedostatka vremena ali ukoliko ipak nesto treba iz Šibenika i ukoliko mi se netko javi na PP, a ja budem slobodan rado cu pomoc.. al ovako se stvarno nemogu obvezati da cu svaki put biti slobodan.. moze mi se bilo tko javiti pa ako bude vremena, mozda uspijem pomoci, al molim da me se ne zapisuje ovdje, nego eto, ako nekom bude nesto trebalo i ako cu ja moci, rado cu pomoci :)

Mogu te zapisat i napomenut da pomazes ukoliko nemas vremena, nikakva obaveza?

Moze :)

I`m not Jesus, but He`s my son..
17 godina
neaktivan
Skidy kaže...
xZero kaže...
Skidy kaže...

Jako pohvalno i dobronamjerno, svaka cast! Nazalost iako sam provjereno siguran nemogu se odazvat ovoj akciji zbog nedostatka vremena ali ukoliko ipak nesto treba iz Šibenika i ukoliko mi se netko javi na PP, a ja budem slobodan rado cu pomoc.. al ovako se stvarno nemogu obvezati da cu svaki put biti slobodan.. moze mi se bilo tko javiti pa ako bude vremena, mozda uspijem pomoci, al molim da me se ne zapisuje ovdje, nego eto, ako nekom bude nesto trebalo i ako cu ja moci, rado cu pomoci :)

Mogu te zapisat i napomenut da pomazes ukoliko nemas vremena, nikakva obaveza?

Moze :)

Eto dodan na listu s napomenom da si dostupan na upit.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
17 godina

evo count me also,nisam iz sl.broda,ali mogu uciniti sto se trazi na podrucju sl.broda, i kada bude proljece do Đakova ( za gorivo mi date nešto ).

clan sam na PCekspert forumu,nisam prevarant,pa eto ako kome bude trebalo nesto,mogu od pon-petak jer sam tada u skoli,eventualno subotom.

dostupan sam cijelo vrijeme na  BUG forumu i na PC Ekspert forumu,mogu dati i broj mobitela ako treba...

17 godina
neaktivan

Molim da mi ne šaljete prijave u kojima neželite objaviti svoju adresu ili slične podatke. Pogotovo ne ako sta jako malo na forumu. 

Sve takve prijave biti će odbijene.

Šaljite mi samo prijave kakve sam naveo u prvom postu. 

Molim Vas za razumijevanje jer ja ću biti taj kojeg drugi  kriviti što sam Vas stavio na listu, ako prevarite nekoga. Kako je kolega Mentalist rekao: "Pošten čovijek će učiniti sve da dokaže svoje poštenje"

18 godina
moderator

Razumijem zašto dajete podršku ovakvoj akciji, ali je na žalost ne mogu podržati!

Prikupljanje osobnih podatak forumaša od strane N.N. osobe može potencijalno dovesti do nekih neugodnosti i to ne dozvoljavamo, odnosno zabranjujemo!

Sve skupa je i kompleksno zamišljeno (traži puno dobre volje, vremena i angažmana volontera), pa je upitno kako bi funkcioniralo u praksi...

Što se tiče oglasnika - kroz nekoliko dana bitno će se postržit pravila korištenja tog dijela foruma, pa se nadamo da će to uvesti više reda.

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice