Popis stanovništva 2011

poruka: 187
|
čitano: 32.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Popis stanovništva 2011
sirka666 kaže...
Hrvojestr kaže...

Nekužim kako ja mogu za starog znati sva ta pitanja...pa pitaju nebuloze...i one sve stvari o kućanstvu..pa to je smješno

Pa nije toliko glupo, šta, rade se statistike, po tome se kasnije računaju druge stvari u državi.

Nije ovaj popis bezveze napravljen...

Ma neee rade popis da vide koliko jos mogu love crpit od nas i racunaju kako da dokrajce ovu drzavu.{#}

born to be gamer
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 11:09 (brhgzugfewu).
17 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Sve sam bliže zaključku da ovo nije popis stanovništva, ovo je popis imovine.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Dinče kaže...

Uz popis pitat će te jeste li gay...

Jel ga onda mozemo izbacit iz kuce jer nas seksualno uznemirava? Pa cak i tuziti njega i njegove nadredjene?

Nemožeš protiv vlade,vlada je takav zakon donjela

Dino
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Je*o ovaj popis!!!

Ženska (baba) koja je bila kod mene nema pojma, kaže: "ovo ne znam što treba napisati pa ću preskočiti" (valjda će kod kuće izmišljati XD).

Ali isto tako me zaboli što će napisati jer sam još prije mjesec dana vidio kakav će biti popis, od predodređenih popisivača do nekvalificiranih.

Popis stanovništva 2011 FTW!!

SILENCE! I kill you!
17 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Eno, osim rođaka moćnika među popisivačima su i osuđivani kriminalci i nasilnici. Valjda su zapošljavali na sliku vladajućih. :)

17 godina
Popis stanovništva 2011

Slušam radio i kažu da ako si recimo ovaj ili prošli tjedan skupljao boce i tako zaradio 10kn, da se vodiš kao zaposlen.

Čoeče ima da nema nezaposlenih kada bude izvješće, bravo Jaco! {#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Eno, osim rođaka moćnika među popisivačima su i osuđivani kriminalci i nasilnici. Valjda su zapošljavali na sliku vladajućih. :)

http://danas.net.hr/hrvatska/tlakic/page/2011/04/05/0273006.html?pos=n0

stvarno su idioti,ne treba se bojati  tih rođaka moćnika, već raznoraznih očajnika, propalica i psihopata
jel ima tu neki popisivač da potvrdi taj skandal o netraženju potvrde o nekažnjavanju?

edit: eventualno su problem rođaci tipa onog ličkog neandertalca koji se analno rukuje,kojekakvih đakića,bebića i sl troglotita

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 12:00 (seneka).
17 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Ma pun mi je kufer više ove nakaradne vlasti (mafije), nek se gone u onu stvar, ja u svoju kuću neću puštati nikakve neznance. Neka mi dođe neki bivši osuđenik/bolesnik/psihopat/pedofil/kriminalac ili netko treći, a ja bih ga kao trebao pustiti u kuću, da mi popisuje ženu i djecu, a on će u sebi razmišljati: Vidi, vidi, ispred kuće 2 auta, u kući plazma, računala, slike, novi namještaj, kućanski aparati.... Pa mi se u neko doba noći vrati sa kompanjonima. Nema šanse. Sutra prva stvar ujutro - odlazim u popisni centar i nosim popisnicu i upitnik za kućanstvo isprintane sa weba i popunjene doma, pa neka prepisuju!

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
14 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Jedino je dobro kaj popisivaci nemaju fiksnu placu pa si mogu dobro zaraditi ! :D

17 godina
seneka kaže...
naxeem kaže...

http://danas.net.hr/hrvatska/tlakic/page/2011/04/05/0273006.html?pos=n0

stvarno su idioti,ne treba se bojati  tih rođaka moćnika, već raznoraznih očajnika, propalica i psihopata
jel ima tu neki popisivač da potvrdi taj skandal o netraženju potvrde o nekažnjavanju?

edit: eventualno su problem rođaci tipa onog ličkog neandertalca koji se analno rukuje,kojekakvih đakića,bebića i sl troglotita

Eto opet se vidi koji debili su nam na vlasti, njima se nije ucinilo normalno da bi popisivac trebal bit nekažnjavana osoba pa to se lako provjeri kaj ne.{#}{#}Ali jok to je samo dodatni posel, ovim ljenim luftbrenzerima na vlasti gamad jedna. Uglavnom pitanje dana glasi, Neonacist popisuje po kucama ocete li ga pustit hm cek da malo razmislim pa javim dok rješim tu dilemu e moj gospon Kovač da bog da vam grom kucu pokrivo pa i onima koji vam naređuju usput koji Mulci na kubik.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
odjavljen

Zamisla da taj ode popisat gay židova. Zapisao bi ga u službenu dokumentaciju i u svoju crnu knjižicu!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan
macak kaže...

Ma pun mi je kufer više ove nakaradne vlasti (mafije), nek se gone u onu stvar, ja u svoju kuću neću puštati nikakve neznance. Neka mi dođe neki bivši osuđenik/bolesnik/psihopat/pedofil/kriminalac ili netko treći, a ja bih ga kao trebao pustiti u kuću, da mi popisuje ženu i djecu, a on će u sebi razmišljati: Vidi, vidi, ispred kuće 2 auta, u kući plazma, računala, slike, novi namještaj, kućanski aparati.... Pa mi se u neko doba noći vrati sa kompanjonima. Nema šanse. Sutra prva stvar ujutro - odlazim u popisni centar i nosim popisnicu i upitnik za kućanstvo isprintane sa weba i popunjene doma, pa neka prepisuju!

Super. Zbog toga treba živčanit? Uostalom i sam znaš da svaka osoba koja ti dođe na vrata ( bio on popisivač ili ne ) ti odlučuješ hoćeš li ga pustit unutra.

15 godina
protjeran
Popis stanovništva 2011
Zar netreba ljudima dati drugu priliku? Mozda se netko nasao na krivom mjestu u krivo vrijeme ili mozda netko promijenio,pa zeli novi pocetak.
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina

Posto sam i ja popisivac da vam pojasnim neke stvari nama su dali upute u vezi vjere i nacionalnosti da LOGIKE NEMA!

Upisujemo tocno ono sto covjek kaze ako kaze da je marsovac ja cu to upisati nije na meni da provjeravam tocnost podataka mi samo popisujemo sta ljudi kazu i neulazimo u istinitost istih!

Naravno normalni ljudi ce reci sve tocno dok ce neki reci da imaju manje kvadrata i nemaju zemljista i tako sto jednostavno nema smisla svaki podatak se biljezi samo i ISKLJUCIVO za statistiku i nemoze se upotrijebiti protiv osobe! Naravno svi podatci sakupljeni su sluzbena tajna i tko oda bilo koji podatak moze dobiti kaznu od 4000-20000kn...ako vas nesto posebno zanima pitajte sad idem raditi :-)

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 9:29 (CroVandal).
15 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

kako to da kod mene nije bio popis stanovnistva?

imamo broj na kuci, prebacili smo mjesto stanovanja...

kod susjeda koji zivi 10m od mene (prekoputa ceste) su bili.. kod mene ne... :S

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
15 godina
rebelsy kaže...

Polako, strpi se, tek je deveti danas, popisi su do 28, doć će do tebe.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
rebelsy kaže...

odi u popisni centar pa pitaj mogu ti reci gdje i kod koga ako te zanima! E sad preko puta ceste je druga stvar ja isto imam samo neparne brojeve u jednoj ulici a u drugoj samo parne tako ti to ide znaci popisni krug je uistinu krug :-)

15 godina
neaktivan

Kod nas popis ide zadovoljavajućim tempom (Virovitica) tako da danas nismo na terenu, osim ako se netko nije naručio za danas. @CroVandal, kako je kod vas stanje?

15 godina

kod mene sve ok ispred rasporeda sam ide mi tako dobro da sam ostao bez p2 popisnica :-)

Moram danas otici po jos ali necu raditi previse danas par ljudi koji nisu kod kuce preko tjedna 2-3 kucanstva!

Ostalo mi je jos 30ak kucanstava u prvom popisnom krugu od 100...imam samo kuce bez zgrada tako da moram dosta hodati i imam puno kompliciranih kad zive vise kucanstava u jednoj kuci pa se znam zadrzati preko 1h...da mjesto je pakrac...

14 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Neki dan sam skoro umro od smjeha kada sam čitao te gluposti o popisivanju,na jednoj stranici pročitam komentar:Bila je danas neka ženska i popišala me.Pa onda pročitam neki vic:Koliko kokoši imate?-Imam jednu eno je u dnevnom boravku gleda Ezela,neznam stvarno što je s time popisom stanovništva pa malo malo pa čitam kako su ljudi prevareni s lažnim popisivačima,jučer gledam u potrošačkom kodu neka baba priča kako joj je neki mladić došao popričao i rekao kako će morati platiti nekih 150 kuna za to,neshvačam kako ljudi mogu biti tako glupi a još preko novina i dnevnika kažu što sve pravi popisivaći trebaju imat.

Dino
15 godina
protjeran
Popis stanovništva 2011

Mene su jučer popisali.

Zanima me kako popisujete sijamske blizance?

Masturbation rules our nation.
14 godina
neaktivan
lukavg kaže...

Mene su jučer popisali.

Pa popisuju kao i svaku drugu osobu,kemijskom.

Dino
15 godina
protjeran
Dinče kaže...
lukavg kaže...

Mene su jučer popisali.

Kao jednu ili kao dvije osobe?

Masturbation rules our nation.
14 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Dinče kaže...
lukavg kaže...

Mene su jučer popisali.

Kao jednu ili kao dvije osobe?

Valjda dvije,neznam.

Dino
17 godina
neaktivan
Moja nacionalnost od danas je Slavonac pa nek se oni gone u 3...

Pitati onakva idiotska pitanja...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
14 godina
neaktivan
Popis stanovništva 2011

Vidio sam ja ona jadna pitanja,no ipak korisno je ići popisivati,ipak kod mene u mom mjestu plaća za to je 3 tisuće kuna,za dalje neznam...

Dino
14 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Vidio sam ja ona jadna pitanja,no ipak korisno je ići popisivati,ipak kod mene u mom mjestu plaća za to je 3 tisuće kuna,za dalje neznam...

Placa nije fiksna znaci mozes zaraditi i vise od 3 tisuce.

15 godina
neaktivan

Da, plaća nije fiksna. Plaća se po učinku odnosno koliko se obrazaca se ispunilo (broje se i prazni stanovi).

Znači ovako: Popisnica odnosno obrazac P-1 je 3kn, a Upitnik za stan i kućanstvo odnosno obrazac P-2 je 6kn. Ako je četveročlana obitelj koja živi u jednom kućanstvu ispunjava se jedan P-2 i četiri P-1 to znači da sam zaradio 6 + (4*3) = 18kn.

16 godina
neaktivan
zitzko kaže...

Da, plaća nije fiksna. Plaća se po učinku odnosno koliko se obrazaca se ispunilo (broje se i prazni stanovi).

Znači ovako: Popisnica odnosno obrazac P-1 je 3kn, a Upitnik za stan i kućanstvo odnosno obrazac P-2 je 6kn. Ako je četveročlana obitelj koja živi u jednom kućanstvu ispunjava se jedan P-2 i četiri P-1 to znači da sam zaradio 6 + (4*3) = 18kn.

nama su rekli drugačije.

6kn po P1, 3kn po kučanstvu i 3kn po stanu.

170kn po danu treninga

15 godina
neaktivan
tomo007 kaže...
zitzko kaže...

nama su rekli drugačije.

6kn po P1, 3kn po kučanstvu i 3kn po stanu.

170kn po danu treninga

Za dan treninga znam, ali ja sam čuo drugačije za P-1 i P-2. Onda još bolje odnosno po toj računici zaraditi ćemo više para, hvala  {#}!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice