Ponos i dika nasih inf. ducana

poruka: 52
|
čitano: 9.967
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ti nisi normalan... Links ima sve - najbolja kucista, napajanja, memorije, coolere..

Mogao si napisati koje si to opskurne komponente trazio, ali ako bas u Splitu nema nista sto zelis, naruci iz Zagreba ili Rijeke.. mozes i on-line.

U Linksu mozes sklopiti 5 dobrih racunala za 5000kn koji nemaju niti jednu komponentu zajednicku....

LOL

17 godina
moderator
RE: Ponos i dika nasih inf. ducana
Makić kaže...
zato triba kupovat priko neta i san doma sastavljat
Situacija nije bas tako jednostavna. To sto si napisao nikako ne bih preporucio vecini ljudi (ovo o sastavljanju doma), zato sto u slucaju nekompatibilnosti ili neispravnosti komponente nece znati sto napraviti. Takav kupac nece sam moci rijesiti problem - sto ako nema drugo slicno racunalo u kojem moze isprobati komponente? Onda je u gabuli i ne gine mu da okolo gnjavi prijatelje sa slicnim racualima ili da komponente nosi na neki servis. I onda opet nije napravio nista pametno. Ovako, ako kupi kompletno racunalo, moze ga jednostavno vratiti i reci "ne radi" ili, ako su ugradjene druge komponente (bez da ga se ista pitalo), vratiti i reci "nismo se tako dogovorili" i traziti povrat novca.
17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Ti nisi normalan... Links ima sve - najbolja kucista, napajanja, memorije, coolere..

Mogao si napisati koje si to opskurne komponente trazio, ali ako bas u Splitu nema nista sto zelis, naruci iz Zagreba ili Rijeke.. mozes i on-line.

U Linksu mozes sklopiti 5 dobrih racunala za 5000kn koji nemaju niti jednu komponentu zajednicku....

LOL

halo dragi, nisi citao dovoljno dobro.

Svi oni prodaju brda i doline u svojim web-shopovima, ali kad covjek uistinu hoce kupit nesto onda se mora radit kompromis i obicno te dopadne nekoliko stotina kuna skuplja stvar koju uopce ne zelis.
Ne u linksa nisu imali nista od navedenog:

Thermaltake VB1000BWS mid tower Soprano,bez PS, crno, USB, Fire wire,2×120mm fan, 1×90mm fan, prozor
629,00
Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors
406,00
MB Gigabyte EP45-DS3, s775, iP45, DDR II, SATA II, FW, GLAN
809,00
Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
1.270,00
DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax
298,00
Sapphire Radeon HD4850 512MB DDR3, PCIE, TVout, DVI
1.239,00

a da ti nekim slucajem ne radis u linksa?
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina

E ja sam svoj komp slagao doma sa bratom,a sve dijelove smo kupili u jednom malom lokalnom ducanu.nasli smo sve prek interneta a gazdi ducana dali popis(bila je pogodnost sto mi taj gazda profesor  u srednjoj),dijelovi nisu bili svi iz istog ducana al unatoc tome ja sam za 4 dana sve komponente imao doma.i nije bilo nikakve velike razlike u cijenama kojih 20,30kn.

A inace uvijek kupujem sve prek interneta kaj se tice informatike  a u samu trgovinu idem samo kad mi je nesto hitno.

a kaj se tice vemila,nije ni u zg puno bolja situacija,hladnjaka u boji je jako malo u izlogima a graficke i maticne kolko sam ja vidio su sve neke starije i isto ih bas nema puno.al zato postoji internet gdje lijepo vidis sliku i sve karakteristike komponente.

Only God will judge me
17 godina
pixelatem kaže...

Svi oni prodaju brda i doline u svojim web-shopovima, ali kad covjek uistinu hoce kupit nesto onda se mora radit kompromis i obicno te dopadne nekoliko stotina kuna skuplja stvar koju uopce ne zelis.

Thermaltake VB1000BWS mid tower Soprano,bez PS, crno, USB, Fire wire,2×120mm fan, 1×90mm fan, prozor
629,00
Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors
406,00
809,00
1.270,00
298,00
1.239,00

Links ima podatak o raspolozivosti - i to za ducane u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru.
Nekako mi se cini da nisi upoznat s time.

Ti podaci govore o tome koje komponente se mogu nabaviti u pojedinim ducanima Linksa "u danom trenutku". Ovo je u navodnicima, jer se ti podaci - naravno - ne osvjezavaju svake sekunde. Ne znam koliko vremena u pravilu prodje od trenutka kada se proda zadnji primjerak neke komponente do trenuka kada ta komponenta prestane biti raspoloziva na webu - ali sigurno nije vise od nekoliko sati.

Cisto sumnjam, da je za ove komponente koje si ti naveo, uopce pisalo na webu, da su raspolozive...
17 godina
neaktivan
Šime kaže...
pixelatem kaže...

629,00
406,00
809,00
1.270,00
298,00
1.239,00

Links ima podatak o raspolozivosti - i to za ducane u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru.
Nekako mi se cini da nisi upoznat s time.

Ti podaci govore o tome koje komponente se mogu nabaviti u pojedinim ducanima Linksa "u danom trenutku". Ovo je u navodnicima, jer se ti podaci - naravno - ne osvjezavaju svake sekunde. Ne znam koliko vremena u pravilu prodje od trenutka kada se proda zadnji primjerak neke komponente do trenuka kada ta komponenta prestane biti raspoloziva na webu - ali sigurno nije vise od nekoliko sati.

Cisto sumnjam, da je za ove komponente koje si ti naveo, uopce pisalo na webu, da su raspolozive...
 Tako je!!!
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina

ne ja san mis na sastavljanje doma ako znaš ili imaš prijatelja koji zna, a oni koji kupuju prvi put da njima nije lako jer su obično njihove složene knfiguracije skuplje i slabije od onih koje moš sam sastavit opet naglašavam ako znaš

17 godina
neaktivan
Šime kaže...

tko kaze da sam gledao na webu?
otisao sam s papirom u njih, predracunom od vemila i napustio ducan nakon sto mi je rekla da nema pola stvari!

inace, odakle ti podatak da oni azuriraju stranicu? Kad ni jedna firma to ne radi, zasto mislis da to oni rade? :D sjete se dvaput u godini na te stvari
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
pixelatem kaže...

tko kaze da sam gledao na webu?
otisao sam s papirom u njih, predracunom od vemila i napustio ducan nakon sto mi je rekla da nema pola stvari!

inace, odakle ti podatak da oni azuriraju stranicu? Kad ni jedna firma to ne radi, zasto mislis da to oni rade? :D sjete se dvaput u godini na te stvari

Budi sretan sto Links ima tako pregledne i funkcionalne web-stranice... Cool
Sada znas.
17 godina
neaktivan

Ma ja kupujem u Eurotrade-u i nikad nisam imao problema!! Samo neke periferije kupujem u Hg-Spot i Ve-mil i jedino sam u NetCom-u kupio volan i tamo kupujem CD i DVD jer mi je 3 koraka od kuće!! A konfe samo u Eurotrade! Imaju uvijek svega i nikad problema nema!!

17 godina
neaktivan
Šime kaže...
Budi sretan sto Links ima tako pregledne i funkcionalne web-stranice... Cool
Sada znas.

i što si ti htio dokazati? Da links ima odlicne stranice? Da, kada kupujem nesto od 5k kuna to mi je sigurno od velike vaznosti.
Inace mislim da hgspot ima preglednije stranice... no na kraju to je totalno nebitno jer su se svi oni sveli na prodavanje magle.

Imaju pristojnu potporu s web stranice gdje prodaju stvari koje nemaju, pravi 'hrvatcki biznis'.
17 godina
neaktivan

ma sve je to smjesno...

procesor nemaju u rijeci a nemogu ga narucit ako nije centralno skladiste.

imaju ga u Slavonskom brodu kojeg treba platit kes lovom unaprijed da bi dosao za 10 dana???? ono tko je tu lud

Najgore je ljudima koji zive na otocima ili negdje dalje pa dodu u RIjeku 1 dan obavit sve a onda ne obave nista zbog nesposobnosti ljudi.

ja sam u vemilu isao kod jednog lika koji je rekao da nista nema, onda sam u popodnevnu smjenu otisao i sve su imali :P

pa ti sad vidi kako se radi !

a znanje?

koje znanje ??!!

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina

Ja imam jedno loše iskustvo s web traženjem komponenti.U pitanju je bio jedan cooler koji sam našao u hg spotu, pisalo je da ga imaju i to u novom zagrebu u utrini i ja fino došao i tražim taj cooler kad mi kažu da ga nemaju. Ja pitam kak nema, vidio na netu da ga imaju, oni kažu da to stoji samo reda radi jedan komad u centralnom skladištu, ali samo na papiru, fizički taj cooler ne postoji u skladištu. Nije uvijek tak al bar da nam daju točne informacije, čemu onda sve to ?

17 godina
pixelatem kaže...

i što si ti htio dokazati? Da links ima odlicne stranice? Da, kada kupujem nesto od 5k kuna to mi je sigurno od velike vaznosti.
Inace mislim da hgspot ima preglednije stranice... no na kraju to je totalno nebitno jer su se svi oni sveli na prodavanje magle.

Imaju pristojnu potporu s web stranice gdje prodaju stvari koje nemaju, pravi 'hrvatcki biznis'.

Varas se.

Links na svojim stranicama tocno navodi koje komponente ima na skladistu, a koje ne.
Za onaj mali broj komponenti koje Links nema na skladistu - a prodaje - tocno se navodi da se radi o narudzbi i da je rok isporuke 7-14 dana. Evo pogledaj:

To se odnosi na recimo, neka skuplja kucista i slicne luksuzne komponente. Ali za sve "normalne" komponente - dakle, one koje si i ti trazio - tocno pise da li je komponenta raspoloziva.

Ako na web-stranici pise da je komponenta raspoloziva, onda je i imaju na skladistu.
Eto, nadam se da si napokon shvatio Osmijeh
17 godina

Ti ziher radiš u linksu čim toliko navijaš za links! Samo links,links,links...

Ok je links al daj malo smiri...

http://www.nfl.com/
17 godina
keki77 kaže...

Ti ziher radiš u linksu čim toliko navijaš za links! Samo links,links,links...

Ok je links al daj malo smiri...

Covjek je rekao da Links na webu "prodaje" komponente koje uopce nema na skladistu, sto je notorna laz. Osmijeh
Samo ga ispravljam.
17 godina
neaktivan

Ja kupujem u linksu i do sada nisam imao problema s njima, također su imali sve što sam tražio (ZG).

Kublach
17 godina
neaktivan

Ja kupujem u jednom manjem dućanu koji je 2,5 km udaljen od mene. Dođem k njima i naručim. Stigne mi za par dana, sve slože zabadava i nema problema.

Najgore u životu jest biti prosječan
17 godina

od danas ne iden više po dućanima prevršilo je svaku mjeru, sramota

sad samo priko net-a

17 godina
neaktivan

Ja u 99% slućajeva nađem sve što želim u Ve-mil-u na Vrbanima (ZG), no ako slućajno nešto kupljeno kod njih zašteka ili treba usluga servisa - bože pomozi! Iznenađen Šutim

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

Ja sam sestri slozio komp u tom vemilu na vrbanima i sve super. Prodavaci cijelo vrijeme u pokretu, kuže se...

Tamo imam samo dobra iskustva, ali opet to je jedan od puno vemila u hr

17 godina
neaktivan

jako je malo više velikih dućana koji mogu opstati samo na informatici. cijene inf. opreme su sve niže i sve se manje na njima može zarađivati. zato svi dućani tipa vemil, hgspot i njima slični pribjegavaju i ostalim stvarima u ponudi. mogu se okladiti da će i links kroz neko skorije vrijeme proširiti ponudu i na ostale segmente.

isto tako, što se web stranica većih dućana tiče (vemil, hgspot, pa čak i konikom), stranice pokrivaju sve dućane u hrvatskoj (ili zgu), a često su i dućan sam za sebe, pa zato nemojte odmah pasti na dupe ako dođete u trgovinu, a oni nemaju odmah pri ruci sve što im je na webu.

a što se osoblja tiče, bit je u tome koliko se kome u nekom trenutku da raditi. na žalost, nisu svi prodavači jednaki.

Silence! I Kill You...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 12:24 (no name).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice