Ponašanje na forumu

poruka: 13
|
čitano: 1.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

Svi lijepo možemo pročitati pravila foruma,a to znači da ako je nešto pravilo da se mora i poštivat.

Evo jedan prinjer ljudske neiscrpne gluposti i nevjerovatnog pumpanja postova člana ovog foruma"mokro more".

Čovjeku lijepo napišem preko pp da se smiri no on meni počne pumpati i sandučić pp-a NEVIĐENO.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/mobile-fight/15254.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/vista-vs-xp/15250.aspx

Još ih ima nekoliko ali ih ne mogu pronaći

Samo pročitajte ovu prvu temu nevjerovatno

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 16:22 (tandara).
16 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

Neki ne poznaju granice, a neki stvaro ne znaju neke stvari, no zato postoji literatura koja sve to objašnjava i pojednostavljuje.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
Ponašanje na forumu

Taj lik je specijalac

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

hehe. moje predviđanje je bilo točno. dobio je crveni

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

Ma sve mi to smrdi na onog jednog što je jučer ili prekjučer bio otvorio topic "Je*em mater svima". Izdržao je punih 10 minuta na forumu, a onda je LUXX upro crni gumbić na svojoj tipkovniciSmijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
RE: Ponašanje na forumu
scorpion667 kaže...

Ma sve mi to smrdi na onog jednog što je jučer ili prekjučer bio otvorio topic "Je*em mater svima". Izdržao je punih 10 minuta na forumu, a onda je LUXX upro crni gumbić na svojoj tipkovniciSmijeh

uje. pa to nisam ni znao. gdje se to nalazi? ili je već obrisano
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
scorpion667 kaže...

uje. pa to nisam ni znao. gdje se to nalazi? ili je već obrisano
 Nema više. Pobrisano. Čak je bio stavio link na nekakve crackove itd.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
Ponašanje na forumu

Bas gledam onu temu kaj je pokrenul o monitoru,pa stalno pise minimalno 3 posta zaredom,zamislite vi to  kak je tesko stisnut "uredi".

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

a klasicna prica. samo pogledajte datum rođenja i sve vam je jasno : 1996

17 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

ma puno ljudi je ovdje tog godišta.

Ali to ne znaci da se ponašaju ko na sajmištu.

Jednostavno ima razmaženih derišta koja misle da se odmah mora trcat kad oni nešto pitaju.

I kad im odgovoriš kaj im ne paše odma ide svađa.

Eksplodiraju koda su premijeri ili nešto.

Imam takvog jednog na poslu(ok tip je oko 25)

Totalno agresivno nastupanje prema svima.

Igra sveznalicu a sve druge omalovažava.

Kaj je najbolje tip nema ni osnovnu školu završenu.

I još se cudi zakaj je još uvijek pomocni radnik.

Takvo ponašanje je jako prošireno kod nas.

Drugi ce te cijenit i bojat te se ako se dobro izdereš na njih.

Joj al ga griješe.

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PITANJA NA PM NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
neaktivan
tandara kaže...

Čovjeku lijepo napišem preko pp da se smiri no on meni počne pumpati i sandučić pp-a NEVIĐENO.

Koji si mu uopće k*rac pisao pm? Vidiš da je lik retard i da ga pm neće urazumiti, uostalom, ne trebaš raditi posao moderatora, nego samo stisni gumb "Prijavi poruku", pa nek se moderatori hrvaju s njim.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

vidi vidi. lik je dobio ban. nisam mogao vjerovati kad sam vidio

17 godina
neaktivan
Ponašanje na forumu

Evo jučer je na forumu bio show člana"Big_Dick"pa tko je bio prisutan na forumu tog trenutka mogao je zaista puknuti od smijeha:)

Otvorio je temu "Ljudi!!!!GTA san andreas 4 je izašao!"(koja je nakon brojnih uvreda i smiješnih izjava na račun autora izbrisana),potom je naš dragi član(u međuvremenu potjeran),neznam dali je glu* ili vjerovatno je želio isprovocirati članove,otvorio novu kultnu temu

http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/super-stol-konfiguracija/16495.aspx?page=0&jumpto=208811&sort=asc&view=flat

Nije mi u namjeri veličati ovog člana(niti dobiti karton),već prikazati da nije svemir beskrajan,nego ljudska glupost!

Citat za anale:"evo, složio sam si konfiguraciju. ali imam 1 problem. konfiguracija mi je bas fancy i neznam na koji stol da je stavim, bitno je da je overclockerski"Osmijeh

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 17:32 (tandara).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice