Pomoć uvezi web shop sistema na standartnom html

poruka: 4
|
čitano: 876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eto,pošto moram napraviti završni rad,probao sam kombinaciju svega i svacega do sada ( joomla + virtuemart ) pa sam tamo imao problem sta kada napravim svoj template nezeli raditi kako treba web stranica ( ne prikazuje sav sadrzaj ) itd,radio preko artisteera,pa sam napravio najobicniju web stranicu i spremio kao standartni html oblik i sada to šljaka,ali,ja moram imati sistem košarica i mogučnost plačanja putem paypala,pa kako je to najbolje izvesti ?

18 godina
neaktivan

magento je najbolja opensource platforma za web shop

16 godina
neaktivan

sve to 5,ali trebao bih nesto sto mogu korsititi na samom html-u,a ne ove fore tipa opencarta itd itd,jel to uopce izvedivo?

16 godina
odjavljen
Re: Pomoć uvezi web shop sistema na standartnom ht
eplati.com kaže...

sve to 5,ali trebao bih nesto sto mogu korsititi na samom html-u,a ne ove fore tipa opencarta itd itd,jel to uopce izvedivo?

Kako to misliš koristiti na samom .htmlu? Nikako nije izvedivo, barem ne na taj način na koji ti želiš. Artisteer je po meni totalno neupotrebljiv i krajnje neprimjeren komad softvera koji koriste firme koje svoja riješenja baziraju na Joomli i cijene ih 3500 kuna.

Oscommerce, OpenCart i VirtueMart tu debelo prednjače, ako se ne varam postoji i PrestaShop koji nudi odličnu interakciju sa Joomla!CMS-om. Bez naprednog poznavanja HTML/CSS i web skriptnih jezika, teško da ćeš napraviti dobru implementaciju web shopa. Ček, rekao si da radiš završni rad? Možda si si uzeo prevelik zalogaj, možda imaš premalu količinu znanja ili premalo vremena, odnosno čekao si zadnji dan za realizaciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice