Pomoc! Stene treba novi dom!

poruka: 5
|
čitano: 920
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,nadam se da je ok podforum..

Stavit cu svoj C/P pa bi vas molio da pomognete da se mali pišonja udomi i da ne ode u azil!

Sogor je pronasao ovo malo cudo samo,bez vode i hrane pokraj ceste napusteno.

Pronadeno je malo stene u Sv.Klari jucer uz cestu,netko ga je ostavio bez hrane i vode.
Molim vas,ako ima netko tko bi bio voljan udomiti ovo prekrasno malo stvorenje neka mi se javi.. Decko je,star mozda mjesec dana. Vidi,cuje i odaziva se. Trenutno je na cuvanju ali nece moci biti jako dugo,mozda jos max. dan-dva i onda ide u Dumovec ili negdje.. Zato molim sve FB prijatelje da share-aju..Zaista ne kosta nista. I da se javi netko tko je zainteresiran udomiti ovu malu slatkicu.
Po sapama mislim da nece puno narasti. Moja Nelly je bila slicna i sada danas sa 1.god. ima 13kg.
Za sav info mozete nazvati - Mario -095 837 1942 ili mene nazvati na 095 85 22 333. Psic se nalazi u Sv.Klari i trenutno ima nesto hrane za stence,sto mogu dati buducem vlasniku. Hvala velika i ucinite dobro djelo i pas ce vam biti zahvalan do kraja zivota!!
P.s.- Molim vas linkove na udruge da mogu i njima poslati.

Hvala svima!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 14:12 (drahic).
17 godina
Re: Pomoc! Stene treba novi dom!

Svaka čast, baš mi je drago da ste pomogli, evo stranica koja će ti odmah udomiti ovo prekrasno biće. 
Ja bi rado udomio, ali trenutno gledam za udomljavanje minimalno 10 mjeseci starog psića, budući da sam 8-9 sati na poslu.

https://www.facebook.com/spasi.udomi

{#} 

15 godina
neaktivan

Slikice..

Ja nazalost ga nemogu uzeti jer imam kujicu staru godinu dana koja je jos uvijek na privikavanju bit sama doma po 8h tako da neznam kako bi to izgledalo.

Rekao sam da cu dat hrane koliko imam Hill's puppy cca 1.5kg,pelene da se moze obavit nuzda doma ako vas nema i koju igracku..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 8:26 (drahic).
15 godina
neaktivan

***UPDATE!!!***
Dobre vijeeeestiiiii!! :)))
Prije svega se zelim zahvaliti SVIMA koji su se odazvali,share-ali status i like-ali. Kolicina ljudi koja mi/nam se javila je jako velika. Hvala Soundset Plavi HVALA vam svima od srca!
Nas javno prozvani 'Pišonja' ne da je nasao udomitelja nego je vracen u leglo iz kojeg je otisao od kuce daleko za majkom i ostao sam u grmlju i nije se znao vratiti..Sto znaci-Na sigurnom je,spasen je od ceste i u dobrim rukama.Ovaj mališa je sada kod novog/starog gazde koji ga je 2 dana trazio i javio mi se jer je ovaj post dosao do njega.. (sta ti je moc medija )
Psić ima 3 seke,2 su dugodlake a jedna je kratkodlaka kao i on. Javio sam se svima koji su me zvali za 'Pišonju' i vrlo vjerovatno ce i seke ic u udomljavanje i dobiti nove vlasnike!

13 godina
neaktivan

Molio bih vas da izdvojite malo slobodnog vremena i riješite kratku anketu o kućnim ljubimcima. Unaprijed hvala svima koji su voljni izdvoji malo slobodnog vremena na rješavanje ankete.

http://goo.gl/forms/7Iq83vJbMy

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice