Pomoc u Firenzi

poruka: 4
|
čitano: 811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoc u Firenzi

posto ovdje ima puno ljudi, nadam se da ce se naci jedan koji mi moze pomoc.

Naime radi se o jednoj "maloj" usluzi, koja je meni iznimno velika. Treba mi predignit kopiju nalaza u bolnici Careggi u Firenci i poslat ga postom na moju adresu.

Prije godinu ipo sam imao prometnu nezgodu s motorom pokraj Firenze i zaradio slomljenu kljucnu kost. No svo zlo u tome, sada nakon podosta vremena je dosla u pitanje prica s osiguranjem i treba mi nalaz kojeg sam u zbrci tamo negdje zagubio. Pa da sad ne idem radi kopije nalaza u firencu, bilo bi zgodno ako netko ima rodbinu, prijatelje da ih zamoli da mi naprave uslugu.

Nadam se da ne trazim previse, ako treba poslat cu i framkiranu kuvertu fedex-om ili kako god, da doticni nemaju nikakve troskove oko slanja. A ako se slucajno sretnemo placam pivu i cevape :-) unaprijed hvala

Feeling good, Lookig good !!!
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc u Firenzi

Zar ti ne može ta bolnica poslati nalaze?

17 godina
neaktivan

pokusao sam, ali se nisam uspia dogovorit. Mozda zato jer u Italiji 3% stanovnistva prica engleski, ili se prave da neznaju :-|

Feeling good, Lookig good !!!
17 godina
neaktivan
niksa kaže...

pokusao sam, ali se nisam uspia dogovorit. Mozda zato jer u Italiji 3% stanovnistva prica engleski, ili se prave da neznaju :-|

Mislim da će ti lakše biti pronaći nekoga tko priča talijanski, nego nekoga ko ima rodbinu u Firenzi, posjećuje ovaj forum i spreman je tu svoju rodbinu zamoliti za uslugu nekome koga uopće ne poznaju. Štoviše mogao bih sa relativnom sigurnošću reći da je presjek ove zadnje tri skupine ljudi prazan skup.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice