Pomoč u excelu. Molim vas!

poruka: 6
|
čitano: 1.550
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Poštovanje,

molim vas da mi pomognete riješiti zadatak... Danas ga trebam dovršiti. Naime trebam izračunati ukupnu zaradu u siječnju (oduzeti stupac cijena sa PDV-om od stupca prodajne cijene) i tako i za veljaču. Evo prilažem slike pa mi molim vas pomozite! Puno hvala!

16 godina
protjeran

Slike

Ahhhh... neće... Probajte pomoći na temelju teksta

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 15:42 (AlfaDelta).
17 godina
neaktivan
RE: Pomoč u excelu. Molim vas!
AlfaDelta kaže...

Poštovanje,

molim vas da mi pomognete riješiti zadatak... Danas ga trebam dovršiti. Naime trebam izračunati ukupnu zaradu u siječnju (oduzeti stupac cijena sa PDV-om od stupca prodajne cijene) i tako i za veljaču. Evo prilažem slike pa mi molim vas pomozite! Puno hvala!

Pa dobro ... a sta ti nije jasno?

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina

Ako je u redu A1 cijena sa PDV-om, a u redu B1 prodajna cijena, u C1 napišeš "=A1-B1". Naravno ako si mislio tako jer ne vidim sliku.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
16 godina
protjeran

Ne cijene su:

Cijena sa PDV-om
1 kn

2 kn

3 kn

4 kn

.

.

.

Prodajna cijena                                               Sad to treba oduzeti zbroj cijena sa pdvom od prodajne cijene. Ja sam znao jedino tako da prvo u polju zbrojim cjene sa pdv pa

1 kn                                                                  prodajne i onda oduzeti sumu pdv od prodajne. Jel to dobro?

2 kn

3 kn

4 kn

.

.

.

17 godina
neaktivan

Mislim da se ne da nikom 15 minuta pokusavat skontat sta ti uopce hoces da pitas, ja bih ti rado pomogao, ali bar pitaj kako treba ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice