Zanima me što bih si mogao kupiti za oko 200 kn. Stvar ne mora biti tehnološke vrste nego bilo šta. Eto, da čujem prijedloge.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto kupiš 20 paketiča prezervativa pa kad se to zbroji puta 3 jao koliko puta moš
eto kupiš 20 paketiča prezervativa pa kad se to zbroji puta 3 jao koliko puta moš
Ozbiljne odgovore molim, a ako misliš bezveze spamat molim te zaobiđi temu.
400 čunga lunga...
moran spamat kad ti je tema čisti spam (triban poklon od 200 kn) pa vi nobovi nabrajajte nešto među 20 000 artikala u toj cjeni pa ču ja nešto izabrat da nebi
da si bar napisa poklon ide bratu, curi, čači, materi, baki, susjedi ne vi nabrojite pa ču ja vit aj ti lipo prošetaj groz grad možda ti se nešto svidi xd
i sretan ti božič
moran spamat kad ti je tema čisti spam (triban poklon od 200 kn) pa vi nobovi nabrajajte nešto među 20 000 artikala u toj cjeni pa ču ja nešto izabrat da nebi
da si bar napisa poklon ide bratu, curi, čači, materi, baki, susjedi ne vi nabrojite pa ču ja vit aj ti lipo prošetaj groz grad možda ti se nešto svidi xd
i sretan ti božič
fala i tebi
imaš zanimljivih stvari na http://www.hocuto.hr/
Baš sam mislio predložiti tu stranicu, ima super stvari.
i sretan ti božič
lol kako si ga skurio haha
u potpunosti se slazem