Pjesma prije serije

poruka: 6
|
čitano: 2.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pjesma prije serije

Može li mi neko reći kako se zove pjesma i izvođač koja pjeva kada počinje CSI NY?

Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?"
16 godina
neaktivan
RE: Pjesma prije serije
kemal_r kaže...

Može li mi neko reći kako se zove pjesma i izvođač koja pjeva kada počinje CSI NY?

U originalu pjesmu izvodi grupa THE WHO pjesma se zove BABA O RILEY a tko izvodi kad počinje serija to ne znam.
17 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=guDYTNxzd8k, ovdje imaš verziju koja je u CSI:NY (samo odvojiš sa jutube downloaderom)

CPU AMD Athlon64 X2 5600+, MB Gigabyte MA78GM-S2H, 2xDDR2 2GB PC6400 (800MHz), HDD Seagate 320GB, Sapphire Radeon HD3870 512MB DDR4
17 godina
neaktivan
Pjesma prije serije

uglavnom od CSI su sve pjesme od The Whoa. Ja znam da sam čuo "Who Are You" i "Won't get fooled again", "Baba O'riley" još nisam čuo, ali tih CSIja ima puno pa je moguće....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
16 godina
neaktivan
niki kaže...

uglavnom od CSI su sve pjesme od The Whoa. Ja znam da sam čuo "Who Are You" i "Won't get fooled again", "Baba O'riley" još nisam čuo, ali tih CSIja ima puno pa je moguće....

Idi na youtube klikni na videos i upiši The Who Baba O Riley i kad ti se sve otvori od te grupe klikni na prvi spot.
17 godina
neaktivan

Istina, točno je. Kao što kažem, nisam gledao sve CSI serije. Ove dvije su onda valjda od CSI: Miami i CSI: Las Vegas....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice