Pitanje vezano za bicikl

poruka: 14
|
čitano: 4.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje vezano za bicikl

naime, zanima m eslijedeće...

trebao bih centrirati kotač, p ame zanima u zagrebu gdje se to može obaviti...ak je neko slučajno to radio, da mi kaze cijenu i trajanje tog popravka...

najblize mi je markoprojekt u vlaškoj...plizzz pomoc, jer mi treba z asutra

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
Pitanje vezano za bicikl

otpelaj bajk k bziku ka ti to reši. Šalim se, evo možda ti ovo pomogne http://free-zg.t-com.hr/mtb/kotac.htm, meni kad imam kvar na biciklu bilo kakav, šarafam po njemu cijeli dan, pa makar ga sje** do kraja :D

17 godina
neaktivan
RE: Pitanje vezano za bicikl
Reedy kaže...

otpelaj bajk k bziku ka ti to reši. Šalim se, evo možda ti ovo pomogne http://free-zg.t-com.hr/mtb/kotac.htm, meni kad imam kvar na biciklu bilo kakav, šarafam po njemu cijeli dan, pa makar ga sje** do kraja :D

bas mi i ne pomaze, jbg...
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
Pitanje vezano za bicikl

zavisi šta mis pod centrirati...

možda da ti felga nije u centru: onda nategneš felgu, tako da okreneš bike na sic i dok ti natežeš, nek ti neko drugi

zavidaje vide...

ako su ti se žice iskrivile od udara to je malo teže i najbolje da je odneseš u neki servis, jer smo ja i brat radili

i nije baš ispalo najbolje

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Pitanje vezano za bicikl

m akotac ne stoji čvrsto na svojoj osovini, ja ga okrenem naopačke, al mogu kotacem ic lijevo desno za par milimetara(2 mm)

onak, klima se jednostavno na osovini, a zategnuta je ziher

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Pitanje vezano za bicikl

Probaj si neki navoj ubaciti koji će reducirati taj luft. Ili možda probati pritegnuti vile, ono malo ih čekićem opališ da se skupe.

The sands of time for me are running low
17 godina
neaktivan
Pitanje vezano za bicikl

Baci oko na ovo. To je više u stilu uradi sam.

A što se servisa tiče, ima jedan dobar.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 22:42 (macak).
17 godina
neaktivan
Pitanje vezano za bicikl

ljudi hvala na savjetim ai linkovima, al mene ne zanima trenutačno da ja sam mrdam po njemu, nek ak neko zna da mi kaze konkretno kaj se tiče ovog servisa u vlaskoj...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

U Vlaskoj pored birca Cajti kod Voncinine ti je dobar servis kosta 50 kn.Rade od 8 sati a moze biti gotovo za 1 sat

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

U Vlaskoj pored birca Cajti kod Voncinine ti je dobar servis kosta 50 kn.Rade od 8 sati a moze biti gotovo za 1 sat

e to care, prvi si mi najvise pomogo...di je to tocno, jer cu ic bicom do tam(jel je to moguce, da oni skinu kotac tam)....
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
Pitanje vezano za bicikl

da ne otvaram novu temu :) meni amortizeri jako cvile to je valjda zbog prasine u njima il ko zna ceg pa mislim da bi im trebalo novo ulje 

pa kolko bi takav popravak kosto i dal se isplati ili da kupim novu vilicu

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

da ne otvaram novu temu :) meni amortizeri jako cvile to je valjda zbog prasine u njima il ko zna ceg pa mislim da bi im trebalo novo ulje 

Pa stavi malo WD-a tam gdje ti ulaze, vjerojatno ce to rijesit stvar.
17 godina
neaktivan

trk po wd-40 na najblizu benzinsku i strcaj unutra, malo ih mjesi , skaci po njima....i jos dodas ono mast, isto kupis na benzinskoj, i ne bu sigurno vise...Belji se
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
BORG kaže...

Pa stavi malo WD-a tam gdje ti ulaze, vjerojatno ce to rijesit stvar.
 ma nece probo sam tolko sam toga natocio unutra...jer se dosta dugo tak vozim pa se to uvuklo unutra pa mislim da bi trebo bas staro ulje van izbacit a novo unutra
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice