Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.510.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
hrčak kaže...

Magnum xxl od ove godine dolazi u kutiji od 50 komada

Ha ya, bilo retardirano kad su ih pakovali po 40. Nego, je li iko zna hoce li Orionov shock biti isti kao kod Mirnovca? Pitam, iako zivim u Bih, tako da za mene nema 3. razreda, bar ne od Mirnovca i Orina

LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!
15 godina
Pirotehnika P&O

Ima netko iskustva  s box vatrometima?

Koji su ok ako gledamo uloženo-dobiveno, želio bi iznenaditi nećake ovu godinu.

14 godina
Rock'n'Metal kaže...
hrčak kaže...

Magnum xxl od ove godine dolazi u kutiji od 50 komada

Ha ya, bilo retardirano kad su ih pakovali po 40. Nego, je li iko zna hoce li Orionov shock biti isti kao kod Mirnovca? Pitam, iako zivim u Bih, tako da za mene nema 3. razreda, bar ne od Mirnovca i Orina

Na žalost ne. Slabiji je od Mirnovčevog mada je i on ove godine oslabljen. Slabiji je i od Fieste.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 19:37 (Cobra33).
14 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Ima netko iskustva  s box vatrometima?

Koji su ok ako gledamo uloženo-dobiveno, želio bi iznenaditi nećake ovu godinu.

meni je bilo super prosle godine sam sta se ne mogu sjetiti gdje sam kupio. mirnovec pirotehnika mozda...

17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

s kojim datumom počinje legalno bacanje bumbi?

Can't find a better Jam!
12 godina
protjeran

I. razred smiješ kupovati i rokati cijele godine.

II. i III. razred smiješ kupovati od 15.12 do 31.12(zaključno sa njim), te rokati ove razrede smiješ od 27.12-1.1.

Takav je zakon.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 16:57 (PzKpfw).
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Zanima me, po mišljenju iskusnijih, šta jače grune - Jorgeov FP3 ili Shock od Mirnovca?
Ove godine su oba paketa, ako se ne varam, po 30kn za 20 komada.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 13:39 (5arda).
14 godina
5arda kaže...

Zanima me, po mišljenju iskusnijih, šta jače grune - Jorgeov FP3 ili Shock od Mirnovca?

Hvala

Prošlogodišnji Shock je bio jači od FP3, ali ovogodišnji je malo oslabljen. Ne vjerujem da će u prodaju stari Shock, ali ako slučajno na njega načetiš, kupuj odmah. Stara kutija ima u jednom redu petarde, a nova u dva reda. U svakom slučaju kupiš li stari ili novi Shock sa FP3 radi odličan tandem, jer jedna ima crveni, a druga zeleni bljesak. Svakako imati obje petarde. Pretpostavljam da će Vražja biti na razini prošlogodišnjeg Shocka, ali je 45kn možda malo previše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 20:46 (Cobra33).
10 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
5arda kaže...

Hvala

Prošlogodišnji Shock je bio jači od FP3, ali ovogodišnji je malo oslabljen. Ne vjerujem da će u prodaju stari Shock, ali ako slučajno na njega načetiš, kupuj odmah. Stara kutija ima u jednom redu petarde, a nova u dva reda. U svakom slučaju kupiš li stari ili novi Shock sa FP3 radi odličan tandem, jer jedna ima crveni, a druga zeleni bljesak. Svakako imati obje petarde. Pretpostavljam da će Vražja biti na razini prošlogodišnjeg Shocka, ali je 45kn možda malo previše.

Pa da, tu su negdje ove godine. Mada, što reče, nije loše imati obje. Što se tiče vražje, mora da su je napravili jačom uz toliku cijenu. Nažalost ne mogu je nigdje naći u BL, ali šta je tu je. Bar imamo mambu  Ali, računicom za vražju stižemo do cijene od 2,25 kn po komadu, što je itekako isplativo, s obzirom na jačinu koju ima. Primjera radi, zenga sa isto toliko komada košta 6 kn manje, a gdje je pucanj zenge u poredjenju sa vrazjom. Zatim, tenkovska je 27 sa 8 komada, pomnozimo to sa 2,5 i dobijamo cijenu od 67,5 kn za 20 petardi, sto je mnogo skuplje od vrazje, koja je jaca. Jeste ona cijena shocka od prošle god bila perfekcija, ali čudo je kako su uopšte toliko srozali cijenu za takvu petardu. Možemo biti sretni što je trajala i god dana  

LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 20:20 (Rock'n'Metal).
11 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Pozz.. dali treba otkriti gornju stranu na boxovima kada se uzga? Jer mi nije jasno kako ce onda raketice iz boxova izljecati ako je pokriveno? Hvala...

RAMPAGE
10 godina
neaktivan
Pa mozes a i ne moras. One same to probiju, nije im nikakav problem
LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Btw, da pitam nesto... Je li Tomahawk iz Mirnovca 2. ili 3. razred? Uzeh ja danas, na njihovom sajtu pise 2, na yt snimcima pise takodje 2, a nma raketi samoj pise da je treci. Mada tesko da bi onakva raketa bila terci, masa joj malo preko 40 g 

LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

ljudi kupio sam vražju i nisam požalio puca kao onaj stari topovski tako da ljudi uzmite neće vam biti žao 

14 godina
Topovski Udar kaže...

ljudi kupio sam vražju i nisam požalio puca kao onaj stari topovski tako da ljudi uzmite neće vam biti žao 

Nije samo to. Druge godine će biti slabija i to vam garantiram, a to je zadnja godina sa trećim razredom. Od 02.01.2017. bay bay jake petarde. Zato stvarajte zalihu već sada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 20:57 (Cobra33).
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

al ce se zabranit 3 razred a i cujem da je doslo do neke zapljene u mirnovecu ovogodisnjeg nato-a, tenkovske i super tnt-a jer su kao po novom pravilniku 4. razred

18 godina
Cobra33 kaže...
Topovski Udar kaže...

Nije samo to. Druge godine će biti slabija i to vam garantiram, a to je zadnja godina sa trećim razredom. Od 02.01.2017. bay bay jake petarde. Zato stvarajte zalihu već sada.

Moš mislit fučkaj ga sad, pa neče ljudi danas kupovat jače petarde kao da bez njih ne mogu za neke druge prilike.Uostalom pa znaš kak to ide, oni šta je zabranjeno to če se ionako švercat, i prodavat kao recimo ilegalne cigarete.U bivšoj Jugi petarde su se švercale naveliko, pa kako neče danas u ovim EU granicama bez okvirne granice itd.

Uostalom pa tu su recimo pucači boxevi, kao ovaj manji i vrlo popularni Weco Detonator box za 55kn po komadu. S obzirom na prilično jak pucanj+dobra visina, uopče nije skup pa je vrlo dobar izbor kojeg bude čula prilično široka okolica.

http://www.weco-pirotehnika.hr/shops/

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
10 godina
neaktivan
Topovski Udar kaže...

al ce se zabranit 3 razred a i cujem da je doslo do neke zapljene u mirnovecu ovogodisnjeg nato-a, tenkovske i super tnt-a jer su kao po novom pravilniku 4. razred

Šteta... Srecom kod nas Dio Commerce pravi petarde jačine 3. razreda, samo napise da su 2. E sad, do kad ce to, sam Bog zna

LONG LIVE ROCK N ROLL!
14 godina
rambox kaže...
Cobra33 kaže...
Topovski Udar kaže...

Moš mislit fučkaj ga sad, pa neče ljudi danas kupovat jače petarde kao da bez njih ne mogu za neke druge prilike.Uostalom pa znaš kak to ide, oni šta je zabranjeno to če se ionako švercat, i prodavat kao recimo ilegalne cigarete.U bivšoj Jugi petarde su se švercale naveliko, pa kako neče danas u ovim EU granicama bez okvirne granice itd.

Uostalom pa tu su recimo pucači boxevi, kao ovaj manji i vrlo popularni Weco Detonator box za 55kn po komadu. S obzirom na prilično jak pucanj+dobra visina, uopče nije skup pa je vrlo dobar izbor kojeg bude čula prilično široka okolica.

http://www.weco-pirotehnika.hr/shops/

Bit će šverca, ali neće se svi moći namirit. Nema samo Weco pucajuće boxove, ali oni imaju jednu manu. Moraš biti vani na čistini. Petarde bacaš sa balkona, prozora, a plus toga su jeftinije i više ih ima u kutiji. Takav box potrošiš za 15-20 sec. Petarde su mobilnije, a da ti budem iskren meni je bez veze ispaljivati rakete i pucati sa boxovima za NG. Tada pucaju svi, pa se tvoj utopi sa okolinom. Posve je druga stvar box ispaljivati recimo ze neke posebne prilike kao rođendani i svadbe. Petarde opet tu bolje prolaze.

Ne vidim u čemu je loše danas kupiti recimo 5 kutija FP3, Shocka, MS, ove nove Vražje itd. Potrošiš 500kn i miran si 10 god. Vjeruj mi, ako ih dobro skladištiš traju i preko 10 god.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 20:05 (Cobra33).
12 godina
protjeran
Kupio sam jedne silvere,cobre,fieste i imam jos par velkih megi od prosle godine. Sve iz mirnovca normalno. Sad me zanima dali da uzmem piratex,velki pirat orion ili mirnovec?
10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

orionov pirat je puno jeftiniji i preporučujem magnum xxl od oriona umjesto velike mege jer je 25 kn 40 kom a pojačan je puca skoro ko zolja samo je zoljin zvuk malo dublji

12 godina
protjeran
Ja sam vec kupio sve osim pirata. Sad me zanima orion piratex ili veliki pirat
13 godina
Topovski Udar kaže...

orionov pirat je puno jeftiniji i preporučujem magnum xxl od oriona umjesto velike mege jer je 25 kn 40 kom a pojačan je puca skoro ko zolja samo je zoljin zvuk malo dublji

Od ove godine ima 50 komada

10 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kakvo je stanje u konjščinskoj? Ponuda?

Jel zna itko gdje bi se mogao nabavit viper1 di blasio elio?

to bi svakako htio imat

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Je li Megatron još uvijek najjači u Hrvatskoj?

10 godina
neaktivan
jozagloza123 kaže...
Ja sam vec kupio sve osim pirata. Sad me zanima orion piratex ili veliki pirat

pa rekao sam da je orionov puno jeftiniji a snaga je ista kao i broj

18 godina
odjavljen
Pirotehnika P&O

U mirnovcu sam uzeo 80 velikih piratica za 12 kn i doslovno svaka druga nije puknula, bar u prvih 20 bacenih.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
17 godina
Pirotehnika P&O

Koje petarde (klasa II i III) su ove godine BestBuy?

Je li ih netko već probao i usporedio jačinu?

FP3, Shock,...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 15:06 (Matozan).
14 godina

Da, FP3 i Shock su ove godine iste. Cijena ima je ista i treba ih imati u paru. Jedna je zelenog, a druga crvenog bljeska prije nego pukne. Još jeftinija je Fiesta i JC05. Jednu od ove bi trebalo isto uključit u popis. Metal Ship bi tu isto nabrojio, jer je ove godine jeftiniji, a jak. Pored ovih obavezno uzeti bar kutiju Vražje. Dosta je jaka. Blizu Metal Shipa, a jeftinija i ima crveni bljesak prije pucnja. Ako nabaviš sve ove, onda imaš Jack Pot.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 15:30 (Cobra33).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Po onoj orionovoj prezentaciji izgleda da su "vratili" petarde trećeg razreda, cobru 11 i topovski udar. Granata je i prije bila dobra.

10 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Koje petarde (klasa II i III) su ove godine BestBuy?

Je li ih netko već probao i usporedio jačinu?

FP3, Shock,...

Uz ovo sto je nabrojao Cobra 33, dodao bih jos samo da je u svakom slucaju 2. razred Oriona BestBuy u odnosu na Mirnovec. Naravno, FP3, Fiesta, Shock i Vrazja, za pocetak po jedan paket sviju, pa sta ti se najvise svidi,  uzmi toga kasnije jos

LONG LIVE ROCK N ROLL!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice