Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pirotehnika P&O
Shock je jak nećeš požaliti sigurno :D a mala fiesta pukne jace od bilo koje petarde drugog razreda a jeftinija je od većine tako da isto nećeš požalit
to su ove godine najbolje petarde sto se tice uloženog i dobivenog :D
17 godina
maxi 135 kaže...

a fiesta u omjeru s shock-om???

Eto ti usporedbe pa poslušaj, dolnji video kratko i jasno Shock je neusporedivo jači to sigurno.{#}

carmack kaže...

Jači je Shock ali i skuplji. Jedna i druga su isplative. Pogledaj si na youtube-u, ima dosta prezentacija pa si usporedi zvuk. Na stranu, to po meni ne spada u treći razred. Topovski iz 2009 je bio pravi treći razred.

Shock itekak spada u III razred,Nevinašce jer to se ne mjeri samo po jačini pucnja nego i kakve ozljede može napravit određena petarda.Prvo treba ipak napomenut, da su te daske na toj paleti ozbiljno trule to sigurno ali daj si samo zamisli da ti Shock eksplodira u ruci.

Kaj se tiče te Shock petarde, njihova jedina mana je ipak ozbiljno prekratki fitilj, znači s time nema zezancije jer u suprotnom gadne ozljede su zagarantirane.Taj prekratak fitlj je vrlo nezgodan, i po meni to bi bio jedini i pravi razlog zakaj te Shock petarde baš i ne odgovaraju pod neke EU norme.Obrati pažnju na duljinu fitilja, dakle Fiesta petarda ima dugačak fitilj pa onda Shock petarda jel.Kad se to usporedi u praksi, onda se tu više nema kaj raspravljat, osim onog sa Shock petardama vrlo oprezno dakle čim se fitilj zapali brzo bacaj i  to je to.{#}

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 16:34 (rambox).
12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

da slazem se , shock prebrzo pukne...

edit : shock-a i fiest-e i super tnt-a vise nema u prodaji , nemaju zalihe jer su ih samo isprobavali tj . jer su nove..

shadow
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 19:21 (maxi 135).
13 godina
maxi 135 kaže...

da slazem se , shock prebrzo pukne...

edit : shock-a i fiest-e i super tnt-a vise nema u prodaji , nemaju zalihe jer su ih samo isprobavali tj . jer su nove..

Da budemo iskreni Shock i Fiesa se nisu trebale ni naći u prodaji, jer su to nove petarde, a sve nove petarde moraju proći CE test. Istina da je Mirnovec imao prije te petarde, ali u 2 razredu, a ne trećem. Pored toga, prošle sezone je bila najisplativija Jorge FP3 i ne znam da li su namjerno kopirali vanjski izgled i pakiranje Skock petarde, ili slučajno. Isto to možemo reći za Fiestu i Jorgeovu JC05. E sada, da li je istina da smo im mi konzumenti potrošili sve zalihe, ili ih potiho povlače zbog mogućih tužbi radi kopiranja, ali i puštanja u promet petarde koje nisu bile podvrgnute CE testu, mi nećemo doznati. No opet ponavljam, mene to ne znima kao potrošača. Ako ih ima u prodaji, ja ću ih kupiti što sam i napravio. Imam 15 kutija Shocka, 5 kutija Fiesti, 10 kutija FP3 i 3 kutije JC05. Ostalo neću nabrajat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 12:11 (Cobra33).
16 godina
moderator
maxi 135 kaže...

Ima, ja danas kupio i još ima tamo :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

a oprostite sada na izrazavanju,ali kakav orion ima jadan 3. R. To je ne vjerojatno..kobra i granata su tesko smece

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina

Daj preporucite neke vatromete, koristili to uopste iko :D malo sam istario sa petarde kupicu samo one obicne. Sad bih one kutije, da li se isplsti kupiti vise onih raketica ili pak kutiju ? I ako mogu prrporukr neke, cijena nije bitna.

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
maxi 135 kaže...

Ima, ja danas kupio i još ima tamo :)

kod nas u cijelom gradu nema (3 mirnoveca)

shadow
12 godina
neaktivan

hocete izvuci najvise iz velikog pirata ? stavite ga u manji lončić  ili lonac znaci ne pod nego u nj .

edit idem ja sinoc kuci vidim neka djeca nesto pucaju kad sam blize prisao toliko pukne da zagluhi uho ...ovome se nisam nada al et supp

shadow
12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

hitno: da li je neko ove godine pucao topovski? jel ga se isplati uzimat? sjecam se prije 2 godine bio je tesko smece...

12 godina
neaktivan

smece je mist posebno -.-

shadow
17 godina
Pirotehnika P&O

Bio sam u mirnovecu u Petrinji, trgovina je dosta zavučena, tj. nisam ni znao do sad da tu uopće ima trgovina i već sam se ponadao da možda bude bilo shock ili fiesta petardi, ali nije, sve rasprodano.

Uzeo sam na kraju 2x NATO, 1x megatron, 3x tenkovske i 2x widow maker.

I rekla mi je trgovkinja da će tenkovske od iduće godine biti 3. razred pa da su zato sada na popustu (17,5kn dođe paket).

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 19:42 (Hyperion).
12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Bio sam u mirnovecu u Petrinji, trgovina je dosta zavučena, tj. nisam ni znao do sad da tu uopće ima trgovina i već sam se ponadao da možda bude bilo shock ili fiesta petardi, ali nije, sve rasprodano.

Uzeo sam na kraju 2x NATO, 1x megatron, 3x tenkovske i 2x widow maker.

I rekla mi je trgovkinja da će tenkovske od iduće godine biti 3. razred pa da su zato sada na popustu (17,5kn dođe paket).

aha ma to sam i mislio ... window maker je 5 + probao sam ga i lijepo grune ... najvjerovatnije cu otic uzet jos 3 paketa tenkovske za iducu godinu jer od iduce je cijena 35 - 40 kn ..

shadow
12 godina
neaktivan
ervin121 kaže...

hitno: da li je neko ove godine pucao topovski? jel ga se isplati uzimat? sjecam se prije 2 godine bio je tesko smece...

za te novce bolje uzmi pancer bombu ili nato ili nesto slicno iz mirnoveca sto je 3. razz jer u orionu su doslovno zasra** 3 razred

shadow
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Je li bolji justice ili atila box?

12 godina
neaktivan
Pašteta kaže...

Je li bolji justice ili atila box?

atila

shadow
12 godina
Pirotehnika P&O

Aj preporucite nesto jeftino a dobro :D sto se moze kupit u mirnovcu ili orionu

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

kako vi bacate petarde?

jel ima utjecaja na jačinu praska ako je bacim i padne na "bok" ili ako je lijepo stavim uspravno na pod i upalim?

Can't find a better Jam!
13 godina
macgyver 53 kaže...

Aj preporucite nesto jeftino a dobro :D sto se moze kupit u mirnovcu ili orionu

A gdje si bio do sada. Imao si Fieste za 14kn i Shock za 25kn. Ako imaš sreće možda ih i nađes. Obje kutije imaju 20kom.

12 godina
neaktivan
Koje iznenađenje sad bacio jedan megatron i jedan shock i shock pukne jace XD
12 godina
neaktivan
nino3000 kaže...
Koje iznenađenje sad bacio jedan megatron i jedan shock i shock pukne jace XD

hahhaha dobar vic

shadow
14 godina

Pozdrav ekipa, nisam baš pratio, ne znam jel se pisalo o Jorge petardama? Imate kakva iskustva? Možda neke preporuke? Kakve su u odnosu na Mirnovec i Orion?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 16:51 (alen4430).
12 godina
odjavljen
Pirotehnika P&O

Izbrisano

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 0:33 (sippi45).
13 godina
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa, nisam baš pratio, ne znam jel se pisalo o Jorge petardama? Imate kakva iskustva? Možda neke preporuke? Kakve su u odnosu na Mirnovec i Orion?

Jorge FP3 odlična petarda u rangu sa Mirnovčevom Shock i M80. Prošle godine najisplativija, a ove godine joj je taj primat uzela Shock koja je čak i malo jača. Ono što krasi FP3 je kvaliteta i pouzdanost.

Jorge JC05 odlična u rangu sa Mirnovčevom Fiestom. Slabija od FP3, ali ako ne tražiš previše, onda je odličan izbor, pogotovo radi cijene. Neki je zovu i mini FP3. Pored toga ima europski CE certifikat, a to znači kvalitetu, sigurnost i pouzdanost.

Novi Jorge Triangle je bolji od Mirnovčevog i Orionovog. Prava petarda za zabavu, ali to ne znači da je slaba. Također ima CE certifikat.

Ako želiš imati svega pomalo moja bi ti preporuka bila ova:

2 kutije FP3 (Jorge)

1-2 kutije JC05 (Jorge)

2 paketa triangla (Jorge)

1 kutija Metal Shipa (Mirnovec) - odlična kvalitetna jaka petarda

2 kutije Shocka (Mirnovec) - problem što je razgrabljen, no možda ga kod tebe još ima

(Nisam pisao ništa od Oriona, jer su slabe)

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 17:44 (Cobra33).
12 godina
neaktivan
Probaj pa ceš vidjet , ja sam danas na istoj udaljenosti zapalio obadvije i isto su pukle XD malo samo ton drukčiji , megatron malo dublji ali shock glasniji , otvorio sam jednu i drugu i imaju istu kolicinu baruta , 4 grama jedino megatron dublji zvuk ima jer ima puno praznog prostora unutra
14 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...
alen4430 kaže...

Jorge FP3 odlična petarda u rangu sa Mirnovčevom Shock i M80. Prošle godine najisplativija, a ove godine joj je taj primat uzela Shock koja je čak i malo jača. Ono što krasi FP3 je kvaliteta i pouzdanost.

Jorge JC05 odlična u rangu sa Mirnovčevom Fiestom. Slabija od FP3, ali ako ne tražiš previše, onda je odličan izbor, pogotovo radi cijene. Neki je zovu i mini FP3. Pored toga ima europski CE certifikat, a to znači kvalitetu, sigurnost i pouzdanost.

Novi Jorge Triangle je bolji od Mirnovčevog i Orionovog. Prava petarda za zabavu, ali to ne znači da je slaba. Također ima CE certifikat.

Ako želiš imati svega pomalo moja bi ti preporuka bila ova:

2 kutije FP3 (Jorge)

1-2 kutije JC05 (Jorge)

2 paketa triangla (Jorge)

1 kutija Metal Shipa (Mirnovec) - odlična kvalitetna jaka petarda

2 kutije Shocka (Mirnovec) - problem što je razgrabljen, no možda ga kod tebe još ima

(Nisam pisao ništa od Oriona, jer su slabe)

malo offtopica:

haha, ti bi trebao raditi u marketingu s obzirom kak si napisao ovaj tekst , kao s reklame :D

13 godina
Pirotehnika P&O

Nema ovo veze sa reklamama. To su jednostavno rečeno iskustva i činjenice. Čovjek je pitao, ja odgovorio i ako nabavi sve ono što sam napisao neće požaliti. Mogao sam napisati i Megattron, ali nisam, jer smatram da je bolji izbor Metal Ship ako se već želi jaka petarda. Malo slabija, a duplo jeftinija.

17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

kako vi bacate petarde?

jel ima utjecaja na jačinu praska ako je bacim i padne na "bok" ili ako je lijepo stavim uspravno na pod i upalim?

Can't find a better Jam!
13 godina
Gunner_V kaže...
Gunner_V kaže...

kako vi bacate petarde?

To je teško reći. Ako se upali uspravno, dijelovi lete kraće i u više dijelova, ali znam da nije svejedno padne li na istoj podlozi metar tu ili tamo, pogotovo blizu nekog zida ili zgrade. Ako sam doma točno znam gdje mora puknuti da dugo odzvanja. Taj položaj sam pronašao tek nakon 3 godine. Možda bi ovo što pitaš trebalo provjeriti. Na isto mjesto postaviti je okomito ili polegnuto. Možda je probati dignuti i na metar visine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 13:30 (Cobra33).
17 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Bacio sam danas jednu shock u snijeg da testiram,  a poznato je da snijeg debelo utiša. Zvuk je bio kao neki mali pirat bačen na asfalt, samo prigušen. A na mjestu je ostao crni snijeg pomiješan sa izrovanom zemljom i krater od 30cm lol

Najbolji efekt sam dobio kad bi bacio u dvorište okruženo zgradama, jer se onda stvori i jeka. Bacio jučer shock i rekao starom da se pripremi jer je tanak sa živcima, a čovjek na kraju skoro pao sa stolice, doslovce :D

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 17:07 (Gunner_V).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice