U Peruu snimili aliena kako šeće šumom?!

poruka: 33
|
čitano: 5.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo jedna zanimljiva vijest koju sam pronasao na Net.hr.

Snimka stara sedam mjeseci tek je nedavno dospjela u javnost, a na njoj se razabire kako nisko zeleno stvorenje prolazi ispred kamere. Pogledajte video i recite što mislite!

Ufolog Anthony Choy je nakon preliminarne analize izjavio da definitivno nije riječ o animaciji, no odbio je bilo što tvrditi dok snimka ne prođe detaljnije obrade.

I dok su jedni uvjereni da su anonimni hodočasnici 8. srpnja 2008. godine u Santa Rosa de Quivesu doista snimili izvanzemaljsko stvorenje, drugi pak na zapisu vide tek najobičniju – zmiju!

Moguće je, međutim i to će objašnjenje morati pričekati na potvrdu budući da se u jednome trenutku čini kao da to biće korača.

Inače ne bih posebno obraćao pozornost na ovu vijest, no nakon sto sam vidio video i nakon sto su rekli da nije rijec o animaciji, ovo stvarno izgleda zanimljivo.

Video:

Sto vi mislite?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
17 godina
neaktivan

Meni izgleda kao da netko nosi nekakav štap i da je stavio nešto na njega.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
RE: U Peruu snimili aliena kako šeće šumom?!

Drago mi je da je tema -Vanzemaljci da li postoje- lockana... Inače bi se opet svađali svakakvi veseljaci tu... Što se mene tiče, kak i kolegi scorpionu667, snimka izgleda ko da jadnom ježu grana viri iz g.z.ce. Sigurno ima i onih koji misle da je ovo anoreksični E.T., no, danas ljudi svakaj stavljaju na net samo da postanu poznati i da ih se primijeti... Pa stoga i ovakve gluposti na blaženom nam i vjerodostojnom jubitou

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 3:54 (markbodin).
17 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=73rOzyzFD-0&feature=response_watch

Sretno u analizi;)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
protjeran

Meni ovo vise lici na rep neke zivotinje koja prolazi a i snimak je toliko los i nije uvjerljiv tako da je za mene ovo bezsmisleno

17 godina

Ma meni je uvijek smješno da su slike svemiraca i ostalih "tajanstvenih" bića uvijek snimljene u tako lošoj kvaliteti da je skoro nemoguće raspoznati tko je gore :O

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
protjeran
dado2202 kaže...

Ma meni je uvijek smješno da su slike svemiraca i ostalih "tajanstvenih" bića uvijek snimljene u tako lošoj kvaliteti da je skoro nemoguće raspoznati tko je gore :O

LOL

daj razmisli kak bi to bilo moguće izvest ak postoje uopće?
hehe

nemože se kvalitetnije snimit

to ljudi u strci izvade mobitel il nekaj pa snimaju, nezna niko di će se kaj pojavit...

to je kao kad se 2 glupače potuku...jbg..nek ostigne izvadit mobitel da snimi a netko ne, nisu najavile tučnjavu, tak i ovo

za veću kvalitetu snimanja bi trebalo ih pozvat, il još bolje da se naruče za fotosession...pa da mi stanemo sa namještenom full opremom kakve bi se i Spielberg posramio...

onda bi možda bil kvalitetniji prikaz
AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
17 godina
moderator

Ma bezveze. Lici mi na mambu koja je izdigla trecinu tijela da se uspenje u krosnju drveta.

dado2202 kaže...

Sreca pa sve vise proizvodjaca implementira snimanje HD videa u sve jeftinije mobitele. Uskoro bi mogli imati ovakve glupe snimke u visokoj rezoluciji :)))
17 godina
neaktivan

je samo neznam koji je qu***ac tim ljudima dns, pa svaki dan slikaju i snimaju izvanzemaljce...

kaj se tak odvraća pažnja od recesije...gluposti...

uostalom, zasto ljudi izvanzemaljce smatraju "malim i zelenim"

mozda su bas(ako i postoje) isti kao i mi, mozda su bolje naravi nego mi...mozda su ljubazniji nego mi...

ljudi ih se boje, a sami su svojom mastom stvorili slike o njima....

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan

Alien!!!!! Sigurno je alien, pripremaju invaziju, vidjet cete, kad se jedan pojavi u Zagrebu, pa jedan u Splitu, i za 10-20 godina ljudske vrste vise nema, pobit ce nas sve. VičeBelji se

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Logitech G15 + Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
16 godina
neaktivan

Meni lici na aliena ali znan da nije, ili neka namjestaljka ili neka zivotinja. Najvjerojatnije namjestaljka...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
neaktivan

Meni lici na bananu...

17 godina

bas bi taj "alien" tak mirno hodo tu medju ljudima

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Xfire: inferno2912
17 godina
neaktivan

Jeste vidjeli kako čovjek samo stoji?Nije se ni uplašio,ni mrdnuo,samo šeće...

17 godina
neaktivan

A ne znam.

Da mogu ići bilo gdje u svemiru... nebi šetao šumama u Peruu!

The Man Who Broke A Dragons Heart...
17 godina
protjeran

padala kiša, možda je brao gljive

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
17 godina
neaktivan

Alien  nema za jest...pa bere šparoge i buket ljubičica za mamu.

17 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Meni lici na aliena ali znan da nije, ili neka namjestaljka ili neka zivotinja. Najvjerojatnije namjestaljka...

Kao prvo postoje više vrsta bića koje su većini ljudi nepoznanica radi društva i sistema u kojem živimo. Što bi to značilo za ljude, za sistem kada bi obznanili sve tajne. Šok! Šok za one ljude koji brane svim sredstvim ovaj sistem u kojem živimo, svoje ideologije i koji su toliko zaokupljeni i zatupljeni njome da ne vide ništa drugo osim nje. Tu ne pričamo o malim zelenim ili alienima kakve su isfurani kroz tvornice hoolywooda i marketinških mašinerija. Tu govorimo o bićima koja su više manje naprednija od nas u svakome pogledu. kada malo bolje sagledate stvari, shvatit ćete da su jedan dio na našem tehnološkom napretku i razvoju čak i oni doprinjeli.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
stalker kaže...
Fowix kaže...

Kao prvo postoje više vrsta bića koje su većini ljudi nepoznanica radi društva i sistema u kojem živimo. Što bi to značilo za ljude, za sistem kada bi obznanili sve tajne. Šok! Šok za one ljude koji brane svim sredstvim ovaj sistem u kojem živimo, svoje ideologije i koji su toliko zaokupljeni i zatupljeni njome da ne vide ništa drugo osim nje. Tu ne pričamo o malim zelenim ili alienima kakve su isfurani kroz tvornice hoolywooda i marketinških mašinerija. Tu govorimo o bićima koja su više manje naprednija od nas u svakome pogledu. kada malo bolje sagledate stvari, shvatit ćete da su jedan dio na našem tehnološkom napretku i razvoju čak i oni doprinjeli.
 Je ti si ih vidija pa znas... Ja san uvjeren da postoje vanzemaljci jer postoji 10x1010 galaksija a u svakoj ima isto toliko zvijezda i oko njih kruzi oko 10x1011 planeta,pa ti racunaj... Ali isto tako nevirujen da je ovo vanzemaljac,nego je 100% neka namjestaljka.
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina

lolol..pa ovo je cvijet....i to je efekt kamere..cvijet stoji na mjestu a kamera radi svoje..hahaha :)

https://www.youtube.com/watch?v=73rOzyzFD-0&feature=response_watch     CVIJET!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 9:56 (dado16).
17 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Alien  nema za jest...pa bere šparoge i buket ljubičica za mamu.

Božanstveno! Cool Super.

Nema aliena. Ako ikada dođu tako pametni kao što neki kažu, i tako dostupni da ih se primijeti, onda su dovoljno normalni da kontaktiramo i s njima raspravljamo u Oprah Show i Sanja "show".

Ali "uzlaud vam trud, svirači", u ovoj galaktičkoj vukojebini smo jedina vrsta poptuno svjesna sebe, koliko znamo...

"On the 7th day Heavy Metal is born!" (Dream Evil)
17 godina
neaktivan
mejt kaže...

Sretno u analizi;)

Evo, mejt je dao video koji potvrđuje da je to grana... Pa pogledajte...

Mene samo zanima, svi snimaju vanzemaljce, ali se čini da nitko ne želi uspostaviti kontakt s njima...

Već mi je pun k*rac tih snimaka! Kad netko bude imao snimku vanzemaljca s manje od 1 metra i kad će netko komunicirati s njim, onda ću povjerovati. Ovo sve ostalo je horse shit jer takvo nešto mogu i ja snimiti!

Samo mi se bljuje kad vidim 350000 viewsa...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan

Ak je to alien onda zbilja...Smijeh

Pocnem se smijat dok se setim da otimaju ljude.

Ta mala gov.a da otimaju ljude. lol

Nema ni 1 m.

17 godina
neaktivan
uljez kaže...

Ak je to alien onda zbilja...Smijeh

Pocnem se smijat dok se setim da otimaju ljude.

Ta mala gov.a da otimaju ljude. lol

Nema ni 1 m.

mali pinklec......hehahahehhhahahhee
Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan

Možda je samo neki penzić s probavnim smetnjama, koji je skoknuo olakšati se iza obližnjeg grma.

Nothing else matters.
17 godina

Adje umjesto sto se svadjate oko aliena, ajmo osnovat jedan Cro-MiB d.o.o., i sami otic snimit te grane.. mislim.. aliene... u Full HD rezoluciji, tako da i oni sa plazmama od 150cm mogu doci na svoje.

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...

lolol..pa ovo je cvijet....i to je efekt kamere..cvijet stoji na mjestu a kamera radi svoje..hahaha :)

https://www.youtube.com/watch?v=73rOzyzFD-0&feature=response_watch     CVIJET!!!!!!!!

hahaha. vidi zbilja
edit: a kad se ponovno pogleda "original" baš se vidi da je to dio grane
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 10:54 (jurluk).
16 godina
neaktivan

Slovenac neki garant

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
17 godina
neaktivan

Eto. Šta sam ja rekaoSmijeh. Čak štoviše izgleda kao da je dolje nekakav jarak kroz koji prolazi neki čovjek i drži granu iznad glave. Odmah sam vidio da je nekako preukočeno.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
mejt kaže...

Sretno u analizi;)

Haha, znaći - alien je grana drveta. Haha!
Asus M3A79 Deluxe, AMD Phenom II 940 @ 3,8 GHz, 4GB RAM Corsair Dominator, ATI Radeon 4870 X2, 2x WD Raptor RAID 0 + 1TB WD, Tagan 800W
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice