Osama Bin Laden

poruka: 445
|
čitano: 257.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Osama Bin Laden
Kill Frenzy kaže...

Ti mi se ne činiš inteligentan čovjek.

Inteligentan i školovan,načitan nije isto.

Mnogi inteligentni ljudi rade i gore poslove jer ih je život na to natjerao.Mnogi inteligentni školovani ljudi rade taj ili još gori posao jer ih je život natjerao.

Zato ne lupetaj gluposti{#}

U sistemu iz kojega su svi bjezali skola je bila djaba! Sve moja tetke, otac, i ujko imaju diplome! Od inzinjera biohemije, preko ekonomista i pravnika do magistra gradjevine.

Paolo2612 kaže...

Nadam se da ćeš jednog dana umirati od gladi i biti siromašan - jedino tako će ti doći iz dupeta u glavu saznanje da trbuh nećeš nahraniti ponosom o "inteligentnom poslu" i ovim idiotskim razmišljanjima.

Lol.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Teško ćeš sa ovim komentarom doći do njega, premlad je da spozna i shvati ove stvari.

Nema to veze s mladošću. Takve ljude s takvim razmišljanjima vidim na svakom kutku - i mlade i stare, a rijetko koji se opamete. To je naš idiotski mentalitet.

Kao što piše u mom potpisu: "Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka."

On na kavi lijepo pripovijeda kako mu je sramota čistiti, prodavati ili posluživati za poštenu plaću, a zanimljivo kako mu nije sramota da mora roditelje stalno žicati jer nema ni usranih svojih 5 kuna u džepu da plati jednu kavu.

Od takve osobe ni ne očekujem kvalitetan odgovor ni neko prosvjetljenje.

EDIT:

Mentalist kaže...
Paolo2612 kaže...

Nadam se da ćeš jednog dana umirati od gladi i biti siromašan - jedino tako će ti doći iz dupeta u glavu saznanje da trbuh nećeš nahraniti ponosom o "inteligentnom poslu" i ovim idiotskim razmišljanjima.

Lol.

Kao da sam znao. Ništa pametno od tebe

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 0:28 (Paolo2612).
17 godina
Paolo2612 kaže...
boxer kaže...
Teško ćeš sa ovim komentarom doći do njega, premlad je da spozna i shvati ove stvari.

Nema to veze s mladošću. Takve ljude s takvim razmišljanjima vidim na svakom kutku - i mlade i stare, a rijetko koji se opamete. To je naš idiotski mentalitet.

Kao što piše u mom potpisu: "Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka."

On na kavi lijepo pripovijeda kako mu je sramota čistiti, prodavati ili posluživati za poštenu plaću, a zanimljivo kako mu nije sramota da mora roditelje stalno žicati jer nema ni usranih svojih 5 kuna u džepu da plati jednu kavu.

Od takve osobe ni ne očekujem kvalitetan odgovor ni neko prosvjetljenje.

Upravo to, ne treba da se uopće obaziremo na njega, njegovi komentari nemaju veze sa vezom i totalni su offtopic.

Budala bio, budala ostao...
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Evo sad slušam na vjestima. Dobio je 2 metak u glavu, a tjelo su mu je bačeno negdje u more, a ameri gluču USA! USA!

Kako bi sada neko mogao potvrditi da je to zbilja Osama i da nije mrtav već godinama, kada su mu razvalili facu s 2 metka i odmah po tome bacili tjelo negdje? Slike vjerojatno nikad nećemo vidjeti, a i ako budemo na njima se neće ništa prepozati? DNA analizom NJIHOVIH stručnjaka. Vjerovati na riječ kao i uvjek.

Ovo je sve ovo iscenirano zbog razloga koji ćemo vjerojatno uskoro vidjeti.

To je moje mišljenje 

17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Upravo to, ne treba da se uopće obaziremo na njega, njegovi komentari nemaju veze sa vezom i totalni su offtopic.

Pa kad ste nasjeli i svaki put nasjednete... Zato sam ja odustal još na prošloj stranici...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
Osama Bin Laden

slazem se opcijom "hrana za ribe".

sovjeti su lijepo ono smece sa brcicima, pokupili onako pripaljenog i ugljenisanog ispred bunkera i spakirali u kasarnu koja je bila u granicnom podrucju sa finskom.

30 i nesto godina su ga seljakali po kasarnama, dok nije dosla direktiva da se otpad rastali i doslovno odlije u kanalizacijski saht. bilo kakvo mjesto ukopa inicira mogucnost utjelovljenja svetista jos nerodjenim sljedbenicima.

sebi su ostavili za uspomenu donju vilicu sa pokvarenim zubima (btw copili su mu i zubara koji mu je radio zube)

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

U sistemu iz kojega su svi bjezali skola je bila djaba! Sve moja tetke, otac, i ujko imaju diplome! Od inzinjera biohemije, preko ekonomista i pravnika do magistra gradjevine.

Da te nisu zamijenili u rodilistu?

Sori pitam jel mi se cine ko pametni ljudi sve....pa mi nije jasno bas...

Sto se tice spavanja sa ribama, "najveceg neprijatelja" drzave bacit preko palube u more mi ne drzi vodu, cijela prica je upucali smo ga al smo ga bacili odma u more i nedamo vam fotke da vidite... sa sadamom su napravili medijski spektakl, sumljam da bi propustili sansu i sa Osamom da su ga stvarno copili.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
Torrente, gdje je bila ta fensi izraelska specijala kada ih je 2006. razbio hezbollah? i zasto ta fensi specijala nije u stanju osloboditi svog vojnika u gazi vec pola desetljeca? izraelska vojska je mocna, al malo su se deckici umislili. nije to vise kao nekad kad su u tenkovima jurcali sinajem ili upadali u gazu svaki put kad je nekom generalu izgubio klub na prvenstvu.
17 godina
Osama Bin Laden

ne ucestvuju u intifadi. to su obicni ulicni sukobi. pa ne salje se te ljude na barikadu u podne po zvizdanu...ima meso koje je tome namijenjeno.

obicno djeluju tamo,odakle ne dolaze povratne informacije sto su radili...ako je nesto javno,onda je to malo reklame kao na OI berlinu ili 50 ljudi iz tanzanije vracanje kucama ili ako cemo navest ciscenje juzne amerike od nacistickog smeca... ali zna se da se za operacije takvih jedinica NEZNA.

17 godina
neaktivan
Koji ulicni sukobi, pa 2006.se pola IDFa sjurilo na libanon s mora kopna i zraka. samo u jednom selu probusili su im desetak merkava, skoro potopili fregatu i na kraju je sve skupa bio teski fail. cisti konvencionalni rat i poraz kakav nisu dozivjeli od 1948. i to od "gerilske" skupine.
16 godina
protjeran
Re: Osama Bin Laden : Obama = 0:0
Mentalist kaže...

Kao i uz svaki vas tekst, i uz ovaj sam osjecao kako zaglupljujem.

Nevjerovatna kolicina licemjerja i moraliziranja!

P.S.

Za James-a, koji je dakako legenda, zbog recenice koja je poznata svima, "Umri mlad, budi lijep leš".

Jesi li ti onaj forumaš koji je slao Bugovom uredništvu sliku sastavka o najdražem časopisu, koji je pisan za školsku ocjenu?

Demokrat sam, te dopuštam vlastiti izbor pri odabiru teme za pisanje sastavka, ali zašto ne bi tako nešto na primjer pokušao sa Makom-Malim koncilom od Glas Koncila, ako zbog ničega drugoga odna bar radi razbijanja predrasuda.

Naravno ne želim propitkivati tvoje osjećaje da me krivo ne shvatiš, tu imaš potpunu autonomiju sa moje strane, ali ne i sa Isusove.

Znači ti si za J.D, hm pa zašto onda ako veće hoćeš umrijeti mlad ne bi bio kao naš Isusek, jer i on nije umro tako star, te bio lijepi ili ružan leš otišao u raj, a ne kao ovaj lijepi leš James bio upitan za vječnost i prepušten strogom, ali pravednom Božjem sudu.

Krist i Konstantin. Uvijek odabir pada na Krista.
17 godina
Osama Bin Laden

vjerojatno imamo drugacije dijagonale tv uredjaja.  klasican primjer konvencionalnog ciscenja i ulaska u pozadinu.  ja sam jedino vidio da su svakog popodnevneva novog pobocnika hezbolaha pogadjali u dnevni boravak.

cijeli sukob nema veze sa ovim postrojbama,kao sto kazes ,konvencionalan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 1:09 (torrente).
17 godina
neaktivan
Te i takve postrojbe prve ulaze i rjesavaju zapovjednu strukturu, propagandu i slicno. Primjer ti je specnaz koji je sprijecio 2008. gruzijce da miniraju tunel u osetiji kroz koji su kasnije prosli tenkovi prema goriju.
sto se tice 2006.i idf/hezb sukoba, po nekim je analiticarima idf imao VISE gubitaka sto je totalni presedan u takvoj vrsti sukoba i omjeru snaga.
17 godina
neaktivan
Btw. niti jedan operativni cilj nije izvrsen, nisu ni do rijeke stigli, nitko od hezb c3i kadra nije stradao. nakon toga je mislim pao ministar obrane ili zap vojske-ne sjecam se vise.
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

America Fuck Yea

17 godina
Osama Bin Laden

ima tu zanimljivih podataka

http://hr.wikipedia.org/wiki/Izraelsko-libanonski_rat_2006.

nesto steka sa linkom...kliknut trazi izr.lib. rat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 1:24 (torrente).
16 godina
Mentalist kaže...

...no nebitno...nekima je lakše uterat metar u dupe nego cenat u glavu

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 3:45 (Kill Frenzy).
17 godina
Osama Bin Laden

wooow...ne da je sve snimljeno, nego je ekipa uzivo pratila sva zbivanja.

kao sto sam rekao i predpostavio...audio i video idu 7000 milja Live sa tuljanovih vizirki.

http://www.cnn.com/2011/TECH/web/05/02/bin.laden.video/index.html?npt=NP1

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

wooow...ne da je sve snimljeno, nego je ekipa uzivo pratila sva zbivanja.

kao sto sam rekao i predpostavio...audio i video idu 7000 milja Live sa tuljanovih vizirki.

http://www.cnn.com/2011/TECH/web/05/02/bin.laden.video/index.html?npt=NP1

Vidi se da je kriza, nema popcorn-a i coke {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Jednostavno pitanje: što mislite, je li Osama Bin Laden još živ?

21 DA
17 NE
IRebic
15 godina
protjeran
Osama Bin Laden
Je li bin laden umro ovih dana ili prije par godina?
5 Ovih dana
13 Prije par godina
32 on ne postoji
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 8:55 (Toni93).
17 godina
neaktivan
On topic-brijem da su ga ubili da smanje broj taskova u queueu(a nedavno je dodana libija) i zato kaj je dolar pao ispod 5. sad bi komponente opet mogle poskupit.
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Guy unknowingly live tweets the Osama raid in Abbottabad - http://tweetlibrary.com/damon/osamaraidlivetweets 

Navodno je neki lik iz pakistana slucajno, tweetao uzivo napad na Bin Ladena. (http://twitter.com/#!/reallyvirtual)

OBL-ova kuca nakon napada: https://www.youtube.com/watch?v=NlWMsApBOws

E, sad dali je OBL mrtav ili ziv, to mi ne znamo, ISI(pakistanska obavjestajna sluzba) je potvrdio da je mrtav. Nama obicnim smrtnicima to ustvari nije ni bitno ;)

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ima tu zanimljivih podataka

http://hr.wikipedia.org/wiki/Izraelsko-libanonski_rat_2006.

nesto steka sa linkom...kliknut trazi izr.lib. rat.

vjeruj mi - taj sam rat pratio iz sata u sat sa jedno 20 izvora simultano. da mi se da - ja bih mogao napisati taj članak:D

15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Meni nije jasno kako cijela ta rezidencija ili barem njena unutrašnjost nije bila pod plastičnim eksplozivom, fino sve minirano, jbga kad vidiš da su ti već na vratima, pucaju, provaljuju što li već rade, prstić na daljinac i zdravo đaci.

Razočarao me malo Bin Laden, mislio sam da je pametniji, odnosno veći bad-ass, po pričicama s weba, suradnik mu uzima ženu kao živi štit, WTF?! Ovaj se skriva iza sinova, puca tralalala..ma mislim.

Glupo je i malo čak uvredljivo to komentirati na način na koji ću ja sad, ali ne mogu si pomoći. Da sam ja Bin Laden, bio bi mrtav {#}, šalu na stranu, da sam bio on u toj rezidenciji izvana bi ju minirao nagaznim pješadijskim i protutenkovskim minama, a iznutra bi cijela bila pod C4, svi katovi od vrha do dna, sve prostorije.

Za slučaj ovakve intruzije i upada, klik, i kaboom. Vjerojatno je živio u ubjeđenju da je siguran i da ga nikad neće naći.

Mislim da je htio biti toliko bad-ass, da se nikako ne bi zadovoljio što su njegovi suborci s krova srušili RPG-om jedan Black Hawk..šta god ameri pričali da se pokvario, grubo slijetanje itd..pa jest - bilo je grubo, ali od talibanskog oružja.

Trebao je sve dići u zrak, očito nije baš promišljao o tome, a i ruku na srce, kad su ti Sealsi sa infracrvenim nišanom na vratima i zelenim facama, prvo što ćeš vidjeti je metak posred čela.

Cemetary gates
16 godina
odjavljen
Osama Bin Laden

ovako, nakon odgledanih par dokumentaraca o ovoj i slicnoj tematici, tipa : rat protiv terorizma, 911, osama, ovo- ono... stekao sam misljenje da on uopce ne postoji tj nikad ni nije postojao. "on" je simbol, simbol terora. to znacenje su mu dodijelili nije steceno. a simbol zivi vjecno dok je obican covjek ipak kratkorocan. 

hocu reci, ameri (ne samo amerikanci, komitet 300) su sve to izmislili da sprovedu svoje osvajacake planove.. ne samo jednog djela svijeta ili neke branse u kojoj se vrti najvise love neko kompletne zemaljske kugle s svim njenim resursima ("ploce"). znam da zvuci kao neki paraniocni SCI -FI ali... nakon odgledanih tih dok. i onda pracenja vijesti na tv to mi se vise uopce ne cini kao neka izmisljotina. 

kako to da su ga roknuli dan nakon sto su napravili sranje u libiji? skretanje pozornosti?

nicemu sto vidim na tv, monitoru ne vjerujem... sve je to proslo neku filtraciju kojom nam serviraju ono sto oni zele da znamo. a ono sto ne zele jednostavno zapostavljaju, brisu, nijecu itd...

rat se vodi cijelo vrijeme... nikad nije ni stao.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Interesantno je da danas prvi put nakon 17.2 nema libijskog live bloga na al jazeeri. sto ce to bit...?
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Ako bin laden nije mrtav koga su onda žrtvovali u toj akciji ,vjerojatno su pokupili par seljaka strpali ih u kuću i napunili olovom!{#}

15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Samo specijalci,zrtve u toj akciji,obama i saveznici znaju sta je tacno bilo,ta vasa nagadjanja i proseravanja okacite macku o rep.

IT'S RECORD TIME!
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Meni nije jasno kako cijela ta rezidencija ili barem njena unutrašnjost nije bila pod plastičnim eksplozivom, fino sve minirano, jbga kad vidiš da su ti već na vratima, pucaju, provaljuju što li već rade, prstić na daljinac i zdravo đaci.

Razočarao me malo Bin Laden, mislio sam da je pametniji, odnosno veći bad-ass, po pričicama s weba, suradnik mu uzima ženu kao živi štit, WTF?! Ovaj se skriva iza sinova, puca tralalala..ma mislim.

ma to ti je bio prdonja koji šalje djecu i žene da nose bombe on nije bio željan umrijeti

i budi siguran da bi se predao da su ameri imali namjeru da ostane živ.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice