Objavljen registar branitelja

poruka: 234
|
čitano: 38.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Objavljen registar branitelja
Hacker-ri kaže...
sk8 4 life kaže...

stranica mi sad radi i na google-u, sviđa mi se favicon...Smijeh prije ga nisam vidio

ovo što je uradio Index.hr je veliki + za njih...

Neznam cime se taj index zamjerio ljudima...

Otkrili su brojne afere, i svakodnevno pljuju po svima, kako plavima tako i crvenima...

i demokracija im je na razini

cuj uvjek treba bit netko tko ce pljuvat po necemu...inace onda nebi bilo napretka. Mediji su u Hrvatskoj zaspužni za sve okoncane i otvorene afere...naravno da ce i po plavima i po crvenima da nebi onda bilo da su pristaše jedne stranke.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

cuj uvjek treba bit netko tko ce pljuvat po necemu...inace onda nebi bilo napretka. Mediji su u Hrvatskoj zaspužni za sve okoncane i otvorene afere...naravno da ce i po plavima i po crvenima da nebi onda bilo da su pristaše jedne stranke.

pricam o razlici njih i ostalih...

drugi to rade onako, sa kocnicom, i dignutom rucnom

potpis :D
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hm..  treba definitivno odvojiti 'žito od kukolja' i raskrinkati sve prevarante (tzv 'lažne branitelje'), ALI za to nije rješenje objava registra (vojne i državne tajne) na internetu.

Pa koja normalna zemlja to objavljuje tako? To je čista (da ne kažem petokolonaška) sabotaža i u svim drugim zemljama bi odgovorne osobe završile sa smrtnom kaznom ili bar doživotnom robijom.

Za koju godinu se otvore granice u sklopu divne nam globalizacije i bivši pripadnici neprijateljskih postrojbi mogu nesmetano krenuti u nekakvu svoju osvetu po toj listi (koja im je sada svima dostupna) fino kao da idu u dućan - ajmo po redu fino..  tko se sve usudio braniti Hrvatsku, tko je gdje sudjelovao, tko se s kim borio i sl. Mršti se

Prevarante treba raskrinkavati pravnim putem i to bi trebao biti posao vojne policije i nadležnih organa. Javna objava ovakvih dokumenata može donjeti više zla nego dobra - definitivno NE!

Daj ne bulazni i ne pričaj gluparije. Veće gluposti nisi napisao od one da je Fermi 50% brži i da izlazi do Božiča.

Ovo je valjda čista gluparija od izjave.

Kakva vojna tajna? O čemu ti? Kakva smrtna kazna? Robija? Daj nemoj tu pričati gluposti jer zvuči iznimno naivno i smiješno.

Kakvi pripadnici postrojbi... svašta jebote. Daj odi na temu o sadnji krumpira radije.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

SVAKA IM ČAST TKO JE TO OBJAVIO!

Moja mama je bila u ratu 6 mj i jedva je cekala da se objavi registar branitelja! podrska sva cast hakerima

A one josipovićeve fore.. "potrudit cu se da se objavi registar branitelja" je se on k..

e sad kad je objavljen odmah slijede prituzbe: "objavitelj ce dobiti par god zatvora..." svi se u kur** boje sad prije bilo OBJAVIMO REGISTAR sad je objavljen odmah zatvor tome ko je objavio je*emti politiku

16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

SVAKA IM ČAST TKO JE TO OBJAVIO!

Moja mama je bila u ratu 6 mj i jedva je cekala da se objavi registar branitelja! podrska sva cast hakerima

A one josipovićeve fore.. "potrudit cu se da se objavi registar branitelja" je se on k..

e sad kad je objavljen odmah slijede prituzbe: "objavitelj ce dobiti par god zatvora..." svi se u kur** boje sad prije bilo OBJAVIMO REGISTAR sad je objavljen odmah zatvor tome ko je objavio je*emti politiku

taj što je objavio registar koliko ja znam štiti ga uskok...i još par njih

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

...znaci domobrani su trebali...

Po novom - Hrvatska vojska.

Vakaka kaže...

podržavam objavu registra ali ne i način na koji je "objavljen". Kad već objavljujemo registre što ne i npr. spisak udbaša, da znamo komu glavu zavrnit

Ne podržavaš način na koji je objavljen registar, ali zato nemaš nikakvih problema sa zavrtanjem vratova? Nice.

andy0101 kaže...

Trebali su stavili linkane thumbnaile. Ili još bolje, zašto nisu iskoristili besplatni hosting slika da uštede svoj bandwidth?

Koliko znam, besplatno hostnje slika nije anonimno.

sk8 4 life kaže...

Znaš nešto što mi ne znamo? Slobodno reci.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan

Spočetka sam bio veselo iznenađen( istina, ne znam zašto), onda ugodno kada sam uletio na stranicu i pronašao sebe (uz neznatne propuste kad uporedim s V.knjžicom -a ono šta nije u njoj, to ni ne računam) a sad sam zabrinut, moram reć. Naime, fore radi išao sam tražiti podatke od neke moje "braće po oružju" i nema ih ili su uskraćeni za poveliki dio vremena provedenog šta u Gardi, šta u ostalim postrojbama u kojima smo bili skupa . Nekih koji su bili kratko 91 uopće nema, ali ljudi moji, oni su ipak bili pa makar i deset dana. Nadam se da će se to ispraviti.Nije pošteno.

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
protjeran
archer02 kaže...
BlackFoot kaže...

a ako se dobro sjećam vrli bivši predsjednik nešto je izjavljivao da su ionako te stvari oko počasti skupe za državu pa bi ih trebalo ukinuti.

Primi sucut zbog brata, ali puno heroja ima (koliko ono 500 000 branitelja). Kad vidim koliko je to broj (vise od svih stanovnika Sarajeva) ne znam kako Hrvatska nije ostala netaknuta.

Ovo je zadnji moj pogled na temu.

Nemojte citirati (glupo zvuci znam, ali ovo je informaticki forum, politicki rat nije potreban silnim 15-godisnjacima).

Nemojte se ljutiti.

Archer jos jednomm, zao mi je.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

...

sk8 4 life kaže...

Znaš nešto što mi ne znamo? Slobodno reci.

ja sam cuo na TV-u...nemam pojma na kojem kanalu jer se na svakom pricalo o tome ja mislim da je novaTV jer su oni dosta otvoreni po pitanju politike...rekli su da tajne službe znaju tko je on i predsjednik jer su kaoo oni dali dopuštenje da preuzme bazu-podataka. Nemoj te me stvarno uhvatit za ...jer nisam siguran ali tako su nešto rekli...

17 godina
Random. kaže...
Vakaka kaže...

podržavam objavu registra ali ne i način na koji je "objavljen". Kad već objavljujemo registre što ne i npr. spisak udbaša, da znamo komu glavu zavrnit

Ne podržavaš način na koji je objavljen registar, ali zato nemaš nikakvih problema sa zavrtanjem vratova? Nice.

Da točno tako, bagru udbašku nesmatram ljudima nego u rangu žohara, štetočina pa tako bi i s njima postupa. Nego kako ti je upalo u oko to zavrćanje vratova a ne to što tražim objavu spiska dotičnih? Ili imaš nešto protiv toga? Čisto pitam radi informacije.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Random. kaže...
Vakaka kaže...

Da točno tako, bagru udbašku nesmatram ljudima nego u rangu žohara, štetočina pa tako bi i s njima postupa. Nego kako ti je upalo u oko to zavrćanje vratova a ne to što tražim objavu spiska dotičnih? Ili imaš nešto protiv toga? Čisto pitam radi informacije.

Da, imam nešto protiv zavrtanja vratova bilo kome. Pogotovo bez suđenja.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
Random. kaže...
Vakaka kaže...

Da, imam nešto protiv zavrtanja vratova bilo kome. Pogotovo bez suđenja.

Mislio sam na objavu spiska popisa udbaša.

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hm..  treba definitivno odvojiti 'žito od kukolja' i raskrinkati sve prevarante (tzv 'lažne branitelje'), ALI za to nije rješenje objava registra (vojne i državne tajne) na internetu.

slažem se s tobom,neka što prije uhite tog drskog prekršitelja zakona da mu javno čestitam..

ps:iznerviran gledajući pretstavnike braniteljskih udruga koje je sve redom osnovao hdz..

17 godina
neaktivan

Cjelokupni Registar branitelja jest državna tajna, ali individualni podatci iz njega nisu!! Proučite zakon malo, a ako vam se neda poslušajte Antu Nodila (Novi List 10.04 2010).

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan

Ovo bi trebalo biti dubokoumno osvrtanje.

Problemi ne leže u registru branitelja,niti broju,nit lažnim braniteljima...

Tu su ubrojeni mnogi ljudi iz borbenog i neborbenog sektora i to bi trebalo razdvojiti pa bismo dobili malo drugačiju sliku o svemu ovome.

Problemi su negdje drugdje,ali se ljudima mažu oči pojedinim vijestima,kojima nas svakodnevno višeputno bombardiraju.

Branitelja ima koliko ih ima.Ako taj broj treba provjeriti i napraviti reviziju,neka se napravi.Oni koji znaju za one koji nisu što se predstavljaju,neka ih prijave.Svi imaju nešto za reći i s*ati po svima i svemu,ali nemaju muda za prijaviti to nadležnim institucijama pa neka oni provjere to.Rekla-kazala neznači ništa,mnogi su bili u akcijama za koje se nemora znati,učinili ono što im je naređeno,a o tome obični ljudi nemaju što raspravljati.Možda bi te ljude trebalo svrstati u posebne grupacije,kao i operacije koje su izveli jer se običnih ljudi to netiče niti moraju to znati.

Nemam ništa protiv objave registra,već sam to napisao,ali uvijek će biti onih koji će se negdje prošvercati.Ako znate nešto o tome prijavite to,nemojte pametovati bezveze.Kad treba nešto takvo napraviti svi se onda izvlače"pa zašto bih ja to uradio".

Bombardiranje vijestima o"ovim i onim"braniteljima,skreće se pozornost sa mnogih drugih problema koji su aktualniji.Isto kao i o tome kolike su mirovine pojedinih branitelja,koliko se za njih izdvaja itd.Nitko nije napomenuo koliko je običnih invalidskih i redovnih mirovina kupljeno,koliko je izdvajanje za njih od poreznih obveznika,te koliko nas oni koštaju.Nekoliko puta više nego branitelji.Ali o tome se ne raspravlja nego zataškava.Jedan od problema je i zato što ne postoji krovna institucija za branitelje(kako bi trebalo biti),kao što je svuda u svijetu.Nigdje nemaju 2 miliona malih udruga i udrugica koje razbijaju zajedništvo branitelja,kao i to da je netko odgovoran za njih i uime njih govori.Ovo naravski je trebalo riješiti odavno,a ne dopuštati da se stvaraju raznorazne udruge i udrugice koje imaju svoje predstavnike i za koje se takođe odvajaju novci iz proračuna,bilo grada ili države.

Takođe nitko ne napominje koliki se novci troše na raznorazne druge gluposti iz proračuna grada i države.Na svakojake nepotrebne stvari,kao i krađu pojedinica.

Nikome isto tako nije palo na pamet da se pobune protiv političara,zašto da oni imaju tolike plaće i povlastice,a nalazimo se u totalnom kolapsu.Nitko nije niti pokušao izračunati koliko se za njih izdvaja godišnje-toliko da bi namirili branitelje za nekoliko godina.A što rade ti političari osim što dižu ruke bezveze,a da neznaju ni za što dižu ruke.Glasaju za zakone koji su nepotpuni,tako da opet mogu o njima glasati.Neproučavaju uopće spise koje bi trebali za što glasaju i eventualno daju prijedloge,a za to su plaćeni.Samo se debljaju ko svinje i filozofiraju,odnosno pričaju jako dugo,a da nisu ništa konkretno rekli.

Što treba napraviti da krenemo prema svjetlijoj budućnosti u Lijepoj Našoj,počistiti ispred svog praga,maknuti debeloguzane koji sjede bezveze u foteljama,a nerade ništa,pokrenuti procese protiv svega upitnog,kao i oko pronevjera,te nelegalne privatizacije od '91 pa nadalje,zasukati rukave,pokrenuti privredu,donijeti zakone po kojima će svatko biti odgovoran za svoja djela i postupke,od vrha pa dna ljestvice.I kad svi krenmo složno,za par godina bi mogli uživati u svojim plodovima.

Na kraju da zaključim.Dizali ste branitelje u nebesa kad se ratovalo,a sad bi ih sve zakopali jako duboko jer je netko rekao da koštaju jako mnogo ovu državu sa svojim mirovinama i povlasticama.

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Ovo bi trebalo biti dubokoumno osvrtanje.

Problemi ne leže u registru branitelja,niti broju,nit lažnim braniteljima...

Tu su ubrojeni mnogi ljudi iz borbenog i neborbenog sektora i to bi trebalo razdvojiti pa bismo dobili malo drugačiju sliku o svemu ovome...........

..načelno ti je post dobar i s većinom se slažem ali treba reći i ovo:
to s  braniteljima i njhovim lovačkim pričama oduvijek mi je išlo na živce,dužnost svakog punoljetnog muškarca je bilo da se odazove na regrutaciju,ako se već nije dobrovoljno prijavio..
pa nismo valjda žene i djecu trebali slati u rat!?
profesionalcima je to bio posao uz dužnost
poštujem samo one koji ništa ne traže jer to proizlazi iz gore navedenog a oni koji se kur*e i stalno spominju te svoje ratne zasluge,izležavaju se po psihijatrijskim bolnicama,piju i kartaju po podružnicama udruga,njima nikad nije bilo ljepše nego u ratu..
tamo su bilo netko i nešto,a u civilstvu su nula i to ne mogu prihvatiti..

pri tom ne mislim na stvarne ratne invalide(masa ih je stradala u saobračajnim nesrećama vlastitom krivnjom jer su vozili ko manijaci npr..),one koji su zaglavili u raznim manjačama(a tu je bilo i dosta civila) i sl..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 8:06 (seneka).
16 godina
neaktivan

Danas je vojna policija otišla pretraživat nekog Enesa Felića i ekipa mu je uzela call of duty koji urnebesSmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 12:49 (308gtsfan).
17 godina
odjavljen
308gtsfan kaže...

Danas je vojna policija otišla pretraživat nekog Enesa Felića i ekipa mu je uzela call of duty koji urnebesSmijehSmijeh

lol sad se negdje igraju rata kao što su se igrali kad je i bio pravi rat

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
308gtsfan kaže...

lol sad se negdje igraju rata kao što su se igrali kad je i bio pravi rat

naravno da sam ja go*no od čovjeka. kliknuo sam na registar. ostaje još samo severina.

dobro je da ima zajebancije. bilo je i onda. i to dobre.

17 godina
neaktivan

Mi smo fenomen: posve protuprirodno i protivno logici broj branitelja iz godine u godinu raste umjesto da se smanjuje. :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Mi smo fenomen: posve protuprirodno i protivno logici broj branitelja iz godine u godinu raste umjesto da se smanjuje. :)

fenomeni smo mi u mnogo čemu

vidiš da neće objavit registar jer ih ima dosta koji su muljali za mirovine i pravili se ludi ili pijani pali u grabu...a netko je njima to morao omogućit,vjerojatno vrh sve zna pa se boje odgovornosti i ne žele registar

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 20:04 (M4X).
16 godina
neaktivan

ovaj registar nije dobar jer smo ja i stari nasli :  u registru Spremacicu koja je radila na vojnom ucilistu tu na crnomercu - tako je ona branila hrvatsku, onda neke portire, pomocnike pomocnog dodavaca šerafincigera i slicno.

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
17 godina

Jedini način da se bez muljanja sazna tko je starno branio Hrvatsku i tko je dao život za nju je da se u većim gradovima postroje branitelji i da ih netko popiše. Kada se branitelji skupe onda nema muljanja jer nema šanse da netko kaže da je branitelj, a da ga nitko od branitelja ne pozna ili da kaže da je bio negdje gdje nitko nije bio.

16 godina
neaktivan
GRDI
Pa baš zato je i objavljen, da se vidi tko se zapravo borio, a tko se ''borio'' (spremačice) i sad ima braniteljski status. I sad ta spremačica ima braniteljski status isto kao i moj stari kojeg je geler pogodio u glavu (živ je i zdrav sada, ne brinite ;))!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice