- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti bi Busha ponovo?
daj neke smjernice Stalker
hajde da se je to napokon otvori temu, lik mi je vec dosao na vrh glave, svugdje ga hvale... kao da ce on nesto promjeniti... zatvorio guantanamo a otvorio dotok novca kompanijama za oruzje jer je afganistan opet u igri...
Kakav je to poredak kojeg bismo željeli?
Venus project?
Pogledaj zeitgeist.
Smjernice? Pogledaj film.
ma Obama je mogući antiKrist.....sve ćemo vidjet,obećeva neznam šta, a ustvari pokušava zavest što više ljudi.
dali je opet o politici, koliko ja znam politika je ovdje zabranjena
Smjernice? Pogledaj film.
Zalutali ste - ovo nije forum za političke teme!
LOCK
Bojao sam se da ne upropastim film onima koji ga nisu gledali no sad imaju priliku za
Tin foil hats on!
Agrh! Osjećam se obveznim komentirati ovu temu i sve poruke koje se nalaze u njoj.
- Zeitgeist - dokumentarni film pun rupa. Jasno je da nije sve basnoslovno u svijetu i da se mnogo toga krije od puka, ali ne nalazi se iza svakog ugla zavjera. To što si pogledao film i misliš da si sad toliko intelektualno bogatiji te da znaš 'sve', ne znači da trebaš misterioznim temama drugima soliti pamet.
- Barack Obama - očito je da ljudima kao što si ti ništa ne paše te da u svemu traže zavjere. Jednostavno želiš da se otkrije da netko nije u pravu i sl.
Previše takvog načina razmišljanja dovesti će te do toga da počnes misliti (ZNATI!) da G.W.Bush, Obama i Bruce Lee zajedno nadgledaju Ameriku iz tajnog masonskog kampa.