Nostradamus

poruka: 72
|
čitano: 14.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Nostradamus
Dado_ZG78 kaže...

A što? Nema nigdje da je kraj svijeta 21.12.2012.? Belji se

Btw, na majanskom kalendaru je to bio zadnji datum i zato jer je kalendar bio isklesan na velikom zidu na koji više nije stalo (valjda su računali da će do tog datuma moći napraviti još zidova sa kalendarima - hehe).

Hehe, pa tak nekak...ma "stručnjaci" (ovi majanski novi kaj ih pručavaju) kažu da su ove priče oko 2012 holivudske gluposti...krivo tumačenje, nikaj više. 2012 završava kalendar, a ne svijet...počinje njihova nova era i broje godine od prve ispočetka. Jedino kaj bi trebalo obilježit tu godinu su zanimljiva astronomska zbivanja, i poveće promjene u svijetu kaj se tiče politike i prirodnih katastrofa. Nema brige...i dalje će se halat WoW i CoD!

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
16 godina
neaktivan
Nostradamus

ove Maje o njima nisam puno čitao, pa nebih znao, ali sam zato čitao dosta o nostradamusu i rekao je da ne vidi kraj svijeta do 3797! I  ponovno naglašavam da je rekao da je sve u rukama BOGA!

17 godina
Nostradamus

Ako je kraj 21.12.2012, a moj rođendan 11.12 to znači da ću uspjeti proslaviti svoj 21. rođendan u 2012.-oj godini.

I čak ću pogledati Star Trek XII i odigrati Mass Effect 3 i Crysis 2... Kud ćeš više.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ako je kraj 21.12.2012, a moj rođendan 11.12 to znači da ću uspjeti proslaviti svoj 21. rođendan u 2012.-oj godini.

I čak ću pogledati Star Trek XII i odigrati Mass Effect 3 i Crysis 2... Kud ćeš više.

Ja čekam hitman 5. I baš me boli briga i ako ne bude kraj svijeta 2012 svaki čas može izbiti 3 svjetski ili barem neka kometa, tako da vi koji se brinete o kraju svijeta nemojte. Svakako ćete umrijeti. (ja se ne brinem jer trenutno radim atomsko sklonište i kapsulu za hibernaciju, tako da kad svi vi već budete davno mrtvi ja ću se probuditi u sasvim drugom svijetu punog novih neistraženih životinjskih vrstava od kojih će me svi vjerojatno moći živog pojesti - ili barem u toksičnoj pustinji koja ne podržava život - take that, suckers)

16 godina
neaktivan
Nostradamus

ja se ne bojim kraja svijeta...ja čekam GT5 I Modern Warfare 3

17 godina
neaktivan
Nostradamus

2012 sluzi da Hollywood namlati para i za nista vise...

16 godina
neaktivan
Nostradamus

a bogami čita sam da je nostradamus predvidio da će crnog kralja svjeta(obamu)  ubiti 2010  i da će to dovesti do 3 svjetskog rata

a neznam ja u to baš i nevjerujem al ako se ovo desi onda smo naj...

a tako je bilo i sa y2k pa ćorak

qwertzuiop
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Malo surfajuci netom slucajno naidem na ovo,iako sam znao za to,podsjetilo me posto je ovdje bila rijec o twinsima i pentagonu..

LINK

Iznenađen

17 godina
neaktivan
Nostradamus

Vrijeme je da se odlijepite od bajki i počnete čitati malo realniju literaturu.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Vrijeme je da se odlijepite od bajki i počnete čitati malo realniju literaturu.

Koju preporučaš? Bogataš

16 godina
neaktivan
Nostradamus

Mislim da bi nam dobro došao kraj svijeta ( barem meni ) ali to če biti tek kad umru naši unuci unuka ili ako kojom srečom asteroid veličine rusije udari i Zemlju

I would love to change the world, but they won't give me the source code
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Mislim da bi nam dobro došao kraj svijeta ( barem meni ) ali to če biti tek kad umru naši unuci unuka ili ako kojom srečom asteroid veličine rusije udari i Zemlju

Vidim imaš veoma optimistačan i pozitivan stav prema životu. Neodlučan

It's good to be smart - It's smarter to be good
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice