NLO u Kazahstanu?! zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NLO u Kazahstanu?!
pitanje

Vlada Kazahstana je u procesu izgradnje prvog veleposlanstva za vanzemaljce pored grada Almatya. Unutar kompleksa će se izgraditi kuća za goste, kazalište, prostor za prevoditeljsku službu i pista za slijetanje NLO-a. Kazahstan vjeruje da je pravo mjesto za susret sa vanzemaljcima jer su uvjereni da u Kaspijskom jezeru postoji vanzemaljska podvodna baza. Fuad Gasimov, čelnik Nacionalne svemirske agencije susjednog Azerbejdžana potvrdio je da je SSSR konstantno pratio slijetanje NLO-a u Kaspijsko jezero, što su tajili kao vojnu tajnu.

Eto procitao na jednom portalu. Ja mislim da je nesto od toga istina.,a nesto naravno samo da privuku turiste i ljude koji u to vjeruju te ce svoje solde ici trositi bas tamo.Sto se tice malih zelenih,naravno vjerujem da postoje jer sigurno nismo sami u Svemiru. Dali su to tajili kao vojnu tajnu,slijetanje NLO-a? Moguce je.

Sta vi mislite?

17 godina
neaktivan
NLO u Kazahstanu?!

...

16 godina
neaktivan
RE: NLO u Kazahstanu?!

laz xD

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
NLO u Kazahstanu?!

lako moguce...

16 godina
neaktivan
joooj kako netko laze... gdje si to procitao?

zasto si ovo stavio pod nerjesene probleme?
17 godina
divines kaže...

Vlada Kazahstana je u procesu izgradnje prvog veleposlanstva za vanzemaljce pored grada Almatya. Unutar kompleksa će se izgraditi kuća za goste, kazalište, prostor za prevoditeljsku službu i pista za slijetanje NLO-a. Kazahstan vjeruje da je pravo mjesto za susret sa vanzemaljcima jer su uvjereni da u Kaspijskom jezeru postoji vanzemaljska podvodna baza. Fuad Gasimov, čelnik Nacionalne svemirske agencije susjednog Azerbejdžana potvrdio je da je SSSR konstantno pratio slijetanje NLO-a u Kaspijsko jezero, što su tajili kao vojnu tajnu.

Eto procitao na jednom portalu. Ja mislim da je nesto od toga istina.,a nesto naravno samo da privuku turiste i ljude koji u to vjeruju te ce svoje solde ici trositi bas tamo.Sto se tice malih zelenih,naravno vjerujem da postoje jer sigurno nismo sami u Svemiru. Dali su to tajili kao vojnu tajnu,slijetanje NLO-a? Moguce je.

Sta vi mislite?

Azerbejdzan ima Nacionalnu svemirsku agenciju?! Smijeh

NLO(L)

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
autorov komentar
krle kaže...
joooj kako netko laze... gdje si to procitao?

zasto si ovo stavio pod nerjesene probleme?
 sorry zbog toga.,vecinu tema stavim uvijek pod nerjesene probleme pa eto slucajno. Evo i link stranice gdje sam to nasao http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=113551 ali ima jos puno stranica i portala gdje su isto objavili. progooglaj
16 godina
neaktivan
NLO u Kazahstanu?!

Cuo sam maloprije o tome.. Komedija.

Stvarno su nasli trosit novce na korisne stvari!!

16 godina
neaktivan
Magger kaže...

Cuo sam maloprije o tome.. Komedija.

Stvarno su nasli trosit novce na korisne stvari!!

Neznaju šta če od silnih paraBelji se
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina
moderator
NLO u Kazahstanu?!

Tema definirana kao problem koji traži rješenje?!?

Pa evo ga - LOCK!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice