evo ovaj lik prodaje intel konfu i7-5820k sa nekompatibilnom x79 maticnom sve to ugurano u ms kuciste i no name napajanje, koji panj
evo ovaj lik prodaje intel konfu i7-5820k sa nekompatibilnom x79 maticnom sve to ugurano u ms kuciste i no name napajanje, koji panj
To je PREVARANT MIRO ORŠOŠ (glup ko kurac inace, ali je vrlo uvjerljiv). Pogledaj o njemu na topicu o varalicama i prevarantima.
Moj stari je naručio mob od 1500 kn od njega, naravno da se nije savjetovao sa mnom i u kutiji dobioneki šrot od moba koji vrijedi 50 kn,
stari ga zove i kaže da če ga prijaviti a on bez pardona da od policije i nema baš neke koristi
.
Nije se javljao , muljaže i te fore ali bez brige, vratio je lovu 
.
No hard feelings stari, ali ovo mi je malo tesko povjerovat ;)
Kako je vratio lovu ?
To i mene zanima 
Meni uopce nije jasno zasto ljudi uplacuju tolike svote apsolutnim strancima? Pa nebi nekom uplatio 1500kn (osim mozda po forumima provjerenim trgovcima) i onda cekao hoce li ili nece nesto poslati. tako nedavno citam na oglasniku fb isto neki prevaren za 3000kn, on uplatio i ovaj nikad nije poslao mob jos ga blokirao na fb...
Jel to lik što je uzimao iPhone za 3k kuna, Nikola Drobnjak?
Zbilja se ne mogu sjetiti o kome je rijec, samo sam procitao njegov post i neke komentare, nije rekao specificno (barem tada kada sam citao) o kojem je mobu rijec, samo je napisao kako su uplatili 3k za mob i da naravno nije nista poslao, i jos ih blokirao na fb
Kako dobar Audi,vau http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-2.5-v6-tdi-oglas-18139860
Kako dobar Audi,vau http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-2.5-v6-tdi-oglas-18139860
Izgleda da voli odpozadi...........slikat
ovaj bi otključao 6970 u 6990 klik
i3 2120 - 800 kuna fiksno klik
i5 3570k - 1800 kuna klik i još jedan malo manje lud za 1600 kuna klik
Gaming PC sa Satellite hardom ?
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/prodajem-gaming-pc-oglas-18175530
Gaming PC sa Satellite hardom ?
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/prodajem-gaming-pc-oglas-18175530
ASI Rock 
Sve pod pojmom "gaming računalo" na njuškalu je apsolutni horor.Ne znam dal pokušavaju bil šaljivi trgovci ili su bolesni u mozak.Tipa frajer pokusava prodat Core2Duo,2gb rama,500gb HDD i graficku staru 6-7-8 godina za 3k,zato jer je on platil to računalo 6k,i naravno računalo je za gaming zato jer ima ventilator koji svijetli u boji ROFL.
Sve pod pojmom "gaming računalo" na njuškalu je apsolutni horor.Ne znam dal pokušavaju bil šaljivi trgovci ili su bolesni u mozak.Tipa frajer pokusava prodat Core2Duo,2gb rama,500gb HDD i graficku staru 6-7-8 godina za 3k,zato jer je on platil to računalo 6k,i naravno računalo je za gaming zato jer ima ventilator koji svijetli u boji ROFL.
Ili pazi ovo ima Xeona socket 775 kupljenog sa aliexpress za 300 kn i on je bolji od i5 6600k jer ima 12 mb keša,a ovi obicni peasant i5 6600 ima 6 MB keša.
Da ne pričas da je grafička jaka i pokreće sve igre jer ima 1-2 GB vrama itd. 
Misle-Ma kupiće to ova shabanija sa sela.A ne znaju za ovaj topic ili forum,gdje če svatko imalo neupučen doči po savjet i mišljenje
PS-I ja sam sa sela tako da se nitko ne uvrijedi
I ja sam sa sela pa koga briga :D Većina mojih frendova imaju šrot kompove i čude se mojem, a ništa posebno nemam :) Naravno da će netko uvijek kupiti, ali po kojoj cijeni? Većina se može prodati dok imaš neku "realnu" cijenu za to što prodaješ.
I ja sam sa sela pa koga briga :D Većina mojih frendova imaju šrot kompove i čude se mojem, a ništa posebno nemam :) Naravno da će netko uvijek kupiti, ali po kojoj cijeni? Većina se može prodati dok imaš neku "realnu" cijenu za to što prodaješ.
Kolega seljak jedina realna prodaja je ovdje na forumu i vidi se kako neke stvari brzo planu.A to na njusci tesko ce naci naivca osim da se dobrano nasmije
Dosta stvari sam našao čak i na njušci, ali to je većinom ispod cijene i dok hitno prodaju, ovako manje više tjedno dođe samo par dobrih ponuda.
Dosta stvari sam našao čak i na njušci, ali to je većinom ispod cijene i dok hitno prodaju, ovako manje više tjedno dođe samo par dobrih ponuda.
Svaka cast.Ja jos ne nadjoh nesto ispod cijene.Mozda sto ne zivim blizu Zg a ne volim slanje postom.Vise sam za osobno preuzimanje
ko pročita opis do kraja svaku mu dala....!!!!
http://www.njuskalo.hr/mala-plovila/pasara-istranka-4.99-oglas-8269930
Pa jel on išta točno napisa ?!!?
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Evo jedan moj njuškalo biser
Prodavao sam mobitel preko njuškala. Nazove me lik i kaže da bi ga on kupio za sina. Bila je to srijeda navečer. Ja mu kažem može nema problema cijena i sve dogovoreno ja sutra radim cijeli dan i odma poslje posla idem na poštu i poslat ću mu telefon on preuzima pouzećem.Četvrtak navečer pošaljem telefon. U subotu mu šaljem poruku jel došao telefon kaže on da nije.
U ponedjeljak mu se javim i kaže on da i dalje nema telefona.Zovem ga u srijedu i kaže telefon nije stigao.U četvrtak iznerviran idem na poštu,ljut ko pas na hp da bi mi oni rekli da je mobitel tj da je poštar bio na adresi u ponedjeljak i da lik nije htjeo preuzet telefon.E tu mi je puko film. Zovem lika da bi njegova priča bila sljedeća.On ne može toliko dugo čekat da mu se dostavi telefon i on je sinu uzeo drugi.
Dakle mobitel poslan u četvrtak navečer je došao u ponedjeljak i to je njemu puno(valjda konjina ne računa na vikend).
Prvo sam ga on pitao što će bit sada sa poštarinom i zašto mi nije rekao da nije preouzeo paket nego se pravio pametan i šutio ko pička. Sljedeće pitanje je bilo jel ga nije strah to radit ljudima jer ja imam njegovu adresu i ime i prezima i nikad neznas na koga ces naletit na sto je on samo sutio.
Plati poštarinu i ponovo mob na njuškalo.
Welkam to hrvatistan
E to je pravi govnarski potez. Tako nešto može samo teški kreten od čovjeka.
Trazeci graficku na njuskalo, vidjevsi ovo ljepo sam se nasmijao
Edit: Prodaje jednu od najjacih graficka na hrvatskom trzistu
Točno imam nekakvu želju da nazovem taj mobitel i velim mu da je jedna velika budaletina,eto.
Nesto mu ne ide prodaja otkad sam ga ja objavio ovdje 
Evo jedan moj njuškalo biser
Prodavao sam mobitel preko njuškala. Nazove me lik i kaže da bi ga on kupio za sina. Bila je to srijeda navečer. Ja mu kažem može nema problema cijena i sve dogovoreno ja sutra radim cijeli dan i odma poslje posla idem na poštu i poslat ću mu telefon on preuzima pouzećem.Četvrtak navečer pošaljem telefon. U subotu mu šaljem poruku jel došao telefon kaže on da nije.
U ponedjeljak mu se javim i kaže on da i dalje nema telefona.Zovem ga u srijedu i kaže telefon nije stigao.U četvrtak iznerviran idem na poštu,ljut ko pas na hp da bi mi oni rekli da je mobitel tj da je poštar bio na adresi u ponedjeljak i da lik nije htjeo preuzet telefon.E tu mi je puko film. Zovem lika da bi njegova priča bila sljedeća.On ne može toliko dugo čekat da mu se dostavi telefon i on je sinu uzeo drugi.
Dakle mobitel poslan u četvrtak navečer je došao u ponedjeljak i to je njemu puno(valjda konjina ne računa na vikend).
Prvo sam ga on pitao što će bit sada sa poštarinom i zašto mi nije rekao da nije preouzeo paket nego se pravio pametan i šutio ko pička. Sljedeće pitanje je bilo jel ga nije strah to radit ljudima jer ja imam njegovu adresu i ime i prezima i nikad neznas na koga ces naletit na sto je on samo sutio.
Plati poštarinu i ponovo mob na njuškalo.
Welkam to hrvatistan
Ne kontam, zasto to ovdje pises pod "bisere"? Rijec je o prevari (prevarantu) i trebas ga stavit na Prevencija protiv prevaranata da se i mi ostali ne opecemo jer postarina nije mala lova. Napisi njegovu adresu i ime na temi o prevarantima.