Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.811.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Njuškalo biseri
Harold kaže...
Zujko008 kaže...

Ovo mi baš nejde u glavu, izgleda da je neka navlakuša..

http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-am1b-itx-oglas-11620829

zašto?

Zašto bi neko kupio matičnu, koristio ju 1 sat, odlucio da ju želi prodat i pritom sazna da je u vremenu od 14.5 do 21.5 izgubio račun.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 21:21 (Zujko008).
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Osim toga, može zatražiti kopiju računa bez problema.

11 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Nudim profesionalnu izradu web stranice u zamjenu za automobil (po mogućnosti smart diesel). Izrađujem stranice s originalnim web dizajnom koristeći wordpress cms sustav za samostalno uređivanje sadržaja. Sadržaj stranica je optimiziran za Google pretraživač (On-site SEO optimizacija) radi postizanja bolje pozicije u rezultatima pretrage. Izrađujem i stranice koje su prilagođene za mobitele i tablet uređaje. Zamjenu želim u protuvrijednosti od 2.500 - 4.000 eura.

Ne vidim problem u čemu je ovaj oglas smiješan, zašto stranice ne bi koštale između 2.500 -  4.000 eura ?

18 godina
morpheus1950 kaže...
DEEMon kaže...

Nudim profesionalnu izradu web stranice u zamjenu za automobil (po mogućnosti smart diesel). Izrađujem stranice s originalnim web dizajnom koristeći wordpress cms sustav za samostalno uređivanje sadržaja. Sadržaj stranica je optimiziran za Google pretraživač (On-site SEO optimizacija) radi postizanja bolje pozicije u rezultatima pretrage. Izrađujem i stranice koje su prilagođene za mobitele i tablet uređaje. Zamjenu želim u protuvrijednosti od 2.500 - 4.000 eura.

Ne vidim problem u čemu je ovaj oglas smiješan, zašto stranice ne bi koštale između 2.500 -  4.000 eura ?

Jes ti stavio taj oglas... obzirom da si registriran samo jedan dan?

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
11 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
morpheus1950 kaže...
DEEMon kaže...

Nisan ja, al znam tko je zato san se i registrira. Bas me zanima zbog cega je ovaj oglas smiješan ?

18 godina
morpheus1950 kaže...

Nisan ja, al znam tko je zato san se i registrira. Bas me zanima zbog cega je ovaj oglas smiješan ?

Previsoka cijena u odnosu na konkurenciju (posurfajte malo). Da su kune u pitanju, cijena bi bija sasvim pristojna, pogotovo jer se u izradi koriste postojeća CMS rješenja; znači da se ne radi web stranica nego samo dizajn.
Nakon toga, gdje je portfolio? Što je već izrađeno, pa da opravdava cijenu?

Uglavnom, sretno.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
11 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
morpheus1950 kaže...

Previsoka cijena u odnosu na konkurenciju (posurfajte malo). Da su kune u pitanju, cijena bi bija sasvim pristojna, pogotovo jer se u izradi koriste postojeća CMS rješenja; znači da se ne radi web stranica nego samo dizajn.
Nakon toga, gdje je portfolio? Što je već izrađeno, pa da opravdava cijenu?

Uglavnom, sretno.

Kao prvo unutar Wordpress-a se radi tzv. custom izrada plugin-a koji nisu "gotova rješenja". I dizajn nije "samo dizajn", to je davno preraslo u izradu vizalnog identiteta i brand-iranje tvrtke i sl. Koliko novaca toliko muzike ! Ozbiljna konkurencija ima ovakve cijene (čak i dosta više), a "mali od susida" imaju cijene izražene u kunama za ovaj iznos. Dovoljno govore djela takvih ljudi gdje se vidi zasto je stranica kostala cca 4000 kn, a ovaj momak sigurno nije cilja na takvu klijentelu.

14 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Čovek se hoće voziti u Smartu, a vi ga napadate?! Stvarno ste nekolegijalni...

Crkva je zlo 21. stoljeća
18 godina
morpheus1950 kaže...

Kao prvo unutar Wordpress-a se radi tzv. custom izrada plugin-a koji nisu "gotova rješenja". I dizajn nije "samo dizajn", to je davno preraslo u izradu vizalnog identiteta i brand-iranje tvrtke i sl. Koliko novaca toliko muzike ! Ozbiljna konkurencija ima ovakve cijene (čak i dosta više), a "mali od susida" imaju cijene izražene u kunama za ovaj iznos. Dovoljno govore djela takvih ljudi gdje se vidi zasto je stranica kostala cca 4000 kn, a ovaj momak sigurno nije cilja na takvu klijentelu.

Ozbiljna konkurencija se ne reklamira na Njuškalu, nego ima svoju web stranicu sa portfoliom gdje se točno može vidjeti što se nudi. Reci to svom frendu - prvo neka sebi napravi web stranicu, na zakupljenoj domeni i serveru.

/end discussion

16 godina
odjavljen
morpheus1950 kaže...

I što Ivane, hoćeš li onda uzeti Monstera 696 pod račun ili ne? Kažem, nije problem doći do Makarske ili Splita.

11 godina
neaktivan
alankish kaže...
morpheus1950 kaže...

I što Ivane, hoćeš li onda uzeti Monstera 696 pod račun ili ne? Kažem, nije problem doći do Makarske ili Splita.

Ukoliko si ozbiljan ostavi broj u inbox-u pa cu mu prenijeti

17 godina
neaktivan
GL&HF
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ma vidiš da je malo korišten. {#}

12 godina
neaktivan
iMaajka kaže...
zlatkor kaže...

nije njušklao (možda i je al nisam vidio), al pročitajte oglas:

Za Apple ljubitelje jedan rijedan primjerak lampe od 17" sa zvučnicima

Računalo je JAKO očuvano! Kao novo!Potpuno ispravno i malo korišteno! Računalo nema nigdje žutila, kao što se javlja na tim lampama tokom godina, dakle nije bila u okolini u kojoj se puši. Računalo je besprijekorno bijele boje. Tastatura je žućkaste boje, ravnomjerno, ali ista je i tako kupljena.

Specifikacije:
- iMac G4 17" Flat Panel
- 17.0" TFT, 1440x900
- 1 GHz, PowerMac6,1, PowerPC 7445 (G4)
- 768 GB PC2700 DDR RAM (max 2.0 GB)
- GeForce 4 (AGP 4X, 64 MB)
- 40 GB (7200 RPM) Ultra ATA/100 (max do 750 GB)
- "SuperDrive" (DVD writer)
- Modem 56k v.92, 10/100Base-T
- AirPort 802.11b/g (Extreme)
- 3 USB 2.0 Ports
- 2 Firewire 400
- Apple Keyboard
- Apple Mouse, optički
- Harman Kardon orginalni zvučnici (zvuče savršeno), bez dodatnog napajanja!
- MacOS: X 10.5.8, Leopard

Cijena 1.700 kn

Moze i zamjena za iPad.

šta reć nego -{#}

Što reći? Moj oglas, moj precjenjeni iMac prodan za 1.500 kn.

Hvala svima na grupi koji su prošili dobar glas ;) pomoglo je!

evo... tip je popušio, kupio tu lampu, vidio da niše nemre sa njom i sad ju prodaje za 3x više   {#}

13 godina
Njuškalo biseri

Odlična vijest za nas, sad mi možemo kupiti tu lampu i napokon pošteno zaraditi prodajom za 3x ovu cijenu.

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Neznam kako opisati ovakve ljude, ali eto, postoje.

Matična ploča

Procesor

MBO ~250kn nova u HR MBO ~250kn nova u HR
CPU ~400 nov u HR CPU ~400 nov u HR
15 godina
17 godina
itomic009 kaže...

ne, osim što ne bih kupovao bez osobnog preuzimanja.

Lp,

psn id: mNik987
13 godina
Njuškalo biseri

Za te novce ga kupis i na CU s postarinom brijem

edit sorry tek sad vidio cijenu..prodavao ga je vec bio prije za 500kn..to ti lik dobiva na recenzije stvari pa ih onda nakon toga proda..odi na Yt i ukucaj mu nick s njuske..ima profil i na bug-u

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 19:11 (mariolla79).
14 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

To je Alen sa Techxposea, ima YT kanal. Dobiva stvari od Case kinga na recenziju i onda prodaje.

15 godina

To onda znači da je ok lik ili ??

12 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Trebao bi biti !

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
12 godina
neaktivan

Znam ja on ti ima kanal na youtubu zove se techxpose super je dobija proizvode od sponzora i ja sam dobio na nagadnoj igri kod njega tipkovnicu :)

Stipe
14 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Da, 100% je pouzdan.

14 godina
itomic009 kaže...

da ok je, par puta kupovao od njega bez ikakvih problema ;)

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Biser koji prodaje gamerski komp s 9600GT grafom (moguć i SLI!), uparen s novom platformom, bez SSD-a, za 8K Kn...

http://prntscr.com/3nbrt1

Onaj osjećaj kad naiđeš na konfu precijenjenu za duplo.

15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Biser koji prodaje gamerski komp s 9600GT grafom (moguć i SLI!), uparen s novom platformom, bez SSD-a, za 8K Kn...

- Ima tu dobrih stvari za iskoristiti, ali cijena je ipak previše.

- A šta ćeš, čovjek stavio pa misli možda se nađe neka sirotinja i uzme to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 11:33 (Valentin17).
15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Ali to nije sve, ako odmah nazovete na nekim komponentama ni ne dobivate garanciju

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

1.- Ima tu dobrih stvari za iskoristiti, ali cijena je ipak previše.

2.- A šta ćeš, čovjek stavio pa misli možda se nađe neka sirotinja i uzme to.

1. Ima, ali ne puno.

2. Puno prije mamin/tatin (bogata džepa) sinčić, čovjek s lovom na bacanje ili nOOb.

Intel&ATI kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Ali to nije sve, ako odmah nazovete na nekim komponentama ni ne dobivate garanciju

Da, {#} na kvadrat.

16 godina
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/sim-kartice/atraktivne-broje-6-znamenki-prodajem-nakon-sto-sam-potrosio-sve-kn-oglas-11596711

Lik izgleda puno parkira po gradu...

A pazi, karticu prodaje za 300 kn, a onda ti još naplati 3.15 kn za slanje. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice