A koliko bi onda gutao Ninja zr6x?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo troll ili nije? Lik iz Zagreba s Njemackom registracijom ?
http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-shelby-gt500-cobra-oglas-8748058
Da su hrvatske tablice ovo bi bila realna cijena čak i jeftina. Jer on u americi košta oko 35000$. Nakon svih davanja poreza i homologacije cijena se penje na oko 50k eura.
Hhaha, koliko bi onda otp. kostao Kawasaki Ninja zx6r (novi)?
Ako imate fetiš na slušanje glazbe stoječki, a i volite samogradnju, ovo je za vas... 
Ne vidim problem?
Ovo troll ili nije? Lik iz Zagreba s Njemackom registracijom ?
http://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-shelby-gt500-cobra-oglas-8748058
Koliko ovo cudo guta ?
Normalni auto od 750 konja guta recimo 20 litara na otvorenoj cesti i smirenoj vožnji. Kad to pomnožiš s koeficijentom neučinkovitosti potrošnje američkog automobila dobiješ nekih 90-ak litara po satu na mjestu na ler-gasu...
Ima jednu fotku na kojoj je vidljivo da mu putno računalo kaže "average 17,2MPG" Dakle 17,2 milje prođe s jednim galonom.
Brza osnovnoškolska kalkulacija kaže da je to u našem svemiru potrošnja supera od 13.84 L/100km.
Valjda kruza kvartom po birtijama uglavnom.
No te makine imaju, znam barem iz Corvette, gašenje cilindara pri malom opterećenju, pa tu ameri "uštede".
E da na tom putnom računalumu piše i prijeđeno 5500 milja, a u opisu auta je naveo da je toliko prešao kilometara ;)
Koliko ustede? 2 deca benzina xD
Službena potrošnja tog Mustanga
Grad 16.8 L/100Km
Autocesta 10.7 L/100Km
Kombinirano 13.1 L/100Km
Da ga ja vozim, trošio bi sigurno 20. Pošto si ga ne mogu priuštiti mogu jedino i dalje sanjati. Sad dosta 
Te službene brojke o potrošnji su patka, imam poznanika koji je vozio Camara SS-a (valjda jedini u Hr) i auto je u Zagrebu trošio 21 litru. Tak da ovaj Mustang ne troši manje sigurno
Evo jednog bug bisera http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-fx-x8-bolji-svih-intel/208721.aspx
Ne vidim problem?
Ako si mislio na mene... dakle, visokotonci uvijek moraju biti u visini ušiju, a doma nitko ne sluša glazbu isključivo stoječki, nego najčešće sjedečki... zato su zvučnici najčešće visoki oko metar, tako da visokotonac bude ngdje u visini glave - to je jedna od najbitnijih stvari prilikom pozicioniranja zvučnika. Pravilo ne vrijedi jedino za specijalne i ezoterične konstrukcije - no ovo to nije. Ovo je samogradio netko tko nema pojma.
Ne znam samo čemu toliko TDova, doduše. Ako na IT forumu u ovom threadu mogu ići auti, ne vidim zašto ne bi išla i hifi oprema. Uostalom, ne izrugujem se cijeni, nego samom objektu prodaje.
Imao sam razne zvučnike raznih visina tona u različitim pozicijama i visinama relativno na moju glavurdu i nije mi bilo drastične razlike; na bolje ni na gore...
Imao sam razne zvučnike raznih visina tona u različitim pozicijama i visinama relativno na moju glavurdu i nije mi bilo drastične razlike; na bolje ni na gore...
Tebi je onda svejedno koje zvučnike kupiš :) samo da su lijepi :)
Šta, oćemo se podjebavat sad?
Šta, oćemo se podjebavat sad?
Pa prvi si počeo :)
I dobro ti čovjek kaže, ako ne čuješ razliku u pozicioniranju zvučnika, onda ti i trebaju lijepi zvučnici, jer očito ne čuješ...
oni u BiH ne znaju da je XXI stoljeće, odnosno, digitalno doba u ostatku svijeta...
The joke is on you, my friend.
No nije za zamjeriti, ne radiš sa broadcast opremom pa ne znaš...
Zna tko po kojim cijenama se moze prodati takav uredjajcic?? Imam 3-4 bete sve funkcionalne.
evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Jeste me naj***li na te bete. Poslao upit je li zainteresiran za zamjenu Ducati Monster 696+, 2011.g, sad mi nudi još 3 Beta SX player, po principu ključ za ključ
Bez obzira što ih pojedine TV kuće još koriste jedanput na godinu, teško da će ih netko kupiti, a kamoli neka TV kuća.
Jeste me naj***li na te bete. Poslao upit je li zainteresiran za zamjenu Ducati Monster 696+, 2011.g, sad mi nudi još 3 Beta SX player, po principu ključ za ključ
Bez obzira što ih pojedine TV kuće još koriste jedanput na godinu, teško da će ih netko kupiti, a kamoli neka TV kuća.
Nadam se da si se šalio.
Već viđeno.
oni u BiH ne znaju da je XXI stoljeće, odnosno, digitalno doba u ostatku svijeta...
The joke is on you, my friend.
No nije za zamjeriti, ne radiš sa broadcast opremom pa ne znaš...
da, no 1996 digitalni sistem nije imao punu prodršku jakih PCja zato je to donekle i išlo...a od tada je prošlo skoro 20 godina!
imaš nekog tko bi to kupio- taj mu šibni mail pa da vidimo...nema šnse da se to proda za 1000kn kamoli više...sumnajm da bi to uzela TV 4rijeke ili Z1....
, vani je stanje još gore/bolje: Full HD, japanci kreću exp. sa 4k...
ti tvrdiš da sam se ja zajebo...aha...
da, no 1996 digitalni sistem nije imao punu prodršku jakih PCja zato je to donekle i išlo...a od tada je prošlo skoro 20 godina!
imaš nekog tko bi to kupio- taj mu šibni mail pa da vidimo...nema šnse da se to proda za 1000kn kamoli više...sumnajm da bi to uzela TV 4rijeke ili Z1....
, vani je stanje još gore/bolje: Full HD, japanci kreću exp. sa 4k...
ti tvrdiš da sam se ja zajebo...aha...
Ovo nije uređaj za po doma, ovo je broadcast uređaj, koji mora raditi mjesecima, ako ne i godinama bez gašenja i sa minimalnim održavanjem. Pogodan je za one veće TV kuće koje imaju gomilu materijala upravo u tom formatu - SX je bio neko vrijeme strahovito popularan, zamijenila ga je digibeta koja je de facto standard. Arhiviranje materijala se radi upravo na vrpcama, koje imaju veliku trajnost - pravilno arhivirane, mogu izdržati od 20 godina pa do očekivanih stotinjak.
Inače, HDTV, osim ekskluzivnih kanala poput BBCja, i specijaliziranih satelitskih, ne dolazi samo tako na zemaljske televizije jer oprema i storage koštaju jako, jako puno novaca, plus toga što se mora zakupiti i veći bandwidth za emitiranje. Susjedna nam Italija, koja je televizijski mnogo naprednija zemlja od nas, nema tako puno HD kanala, pogledaj spisak. No skoro ako ne i svi emitiraju u 16:9 formatu.
Nudim profesionalnu izradu web stranice u zamjenu za automobil (po mogućnosti smart diesel). Izrađujem stranice s originalnim web dizajnom koristeći wordpress cms sustav za samostalno uređivanje sadržaja. Sadržaj stranica je optimiziran za Google pretraživač (On-site SEO optimizacija) radi postizanja bolje pozicije u rezultatima pretrage. Izrađujem i stranice koje su prilagođene za mobitele i tablet uređaje. Zamjenu želim u protuvrijednosti od 2.500 - 4.000 eura.
Svega ima ovih dana, više me ništa ne čudi.
Ovo mi baš nejde u glavu, izgleda da je neka navlakuša..
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-am1b-itx-oglas-11620829
Nudim profesionalnu izradu web stranice u zamjenu za automobil (po mogućnosti smart diesel). Izrađujem stranice s originalnim web dizajnom koristeći wordpress cms sustav za samostalno uređivanje sadržaja. Sadržaj stranica je optimiziran za Google pretraživač (On-site SEO optimizacija) radi postizanja bolje pozicije u rezultatima pretrage. Izrađujem i stranice koje su prilagođene za mobitele i tablet uređaje. Zamjenu želim u protuvrijednosti od 2.500 - 4.000 eura.
A ništa, ponudio čovjeku, vidim da se cijeni kao expert, malog Monstera 696+ sa Akrapović slip-on ispusima 
Ovo mi baš nejde u glavu, izgleda da je neka navlakuša..
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-am1b-itx-oglas-11620829
zašto?