Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
Nebi, 2x R9 290X troše 551W, a i7 4770K troši koliko? 85W? A i s obzirom da ostane još ~2000kn bez beda se ubaci jače napajanje.
Ako izbacimo to napajanje i stavimo Enermax Revolution 1KW konfa košta 21904,55 kn sa PDVom i 17523,64 kn bez PDVa.
Ovog napajanja više nema za kupit, ovo je najbolji primjerak Corsair napajanja ikad napravljen, Gold Edition, Full Modular, NOVA sa 7godina jamstva= 2500kn
1. Taj i7 ima za kupit kod nas, u Uzi shopu je 6100kn, a u Extreme Digitalu je 6500kn
2. Ovo da je ta MSI najbolja ploča se ne složio, ali nema veze
3. 16gb tog Aresa je u Computer Universu cca 190 eura on traži 3000 hebenih kuna
4. Za ssd sere govna, nije najbolji model, read mu je dobar, ali write mu je slabiji
5. Noctua isto košta u dućanu kolko on traži iako bi ja radije bacio na taj i7 vodeno
6.Grafička je 4000kn u par dućana kod nas
7. Napajnje je nepotrebno jako, a i nije najjači model, opet sere govna, AX1200i je 80plus platinum i to je najjači model od Corsa
8. Corsair Obsidian 900D košta skoro kao taj HAF X kod nas i on nema kaj tražit pored 900D-a, a ima i za manje love big tower kaj prima tu ploču
Neće on to nikad prodat sve zajedno, da prodaje po komponentama vjerojatno bi, ali ne s tim cijenama. Trebao bi spustit barem 20% cijene jer iz dućana stvari koštaju skoro isto, neke i manje.
Ajde pročitao što je Roby napisao.
A i ti si neke stvari napisao krivo, Noctua NH-D14 košta 550kn, a Haf X nema nikakve veze sa 900D pogotovo s obzirom da Haf X košta 1000kn.
Mene najviše zanima, šta je koji vrag slagao takvu skupu konfiguraciju a sad ju odjednom prodaje, nakon možda godinu dana. "Profesionalac" sigurno nije, da mu je ta konfiguracija trebala za neki zahtjevan posao, osim ići na fejsbuk i igranja tuj i tamo na svojim "gejmerskimn vindouzima sedam". Mogao je za 1000 Eura imat komp koji bi bio malo slabiji u igrama i aplikacijama ali to se ne bi ni primjetilo. Uglavnom, totalno bacanje novaca a potpuna iskoristivost cijele konfiguracije je 40%. jedino ako nije jedan od onih slučajnih milijunaša, što dobiju na lotu, pa se kupovalo sve i svašta dok se imalo para a sad kad su se pare "istopile", prodaje sve redom.
Ajde pročitao što je Roby napisao.
A i ti si neke stvari napisao krivo, Noctua NH-D14 košta 550kn, a Haf X nema nikakve veze sa 900D pogotovo s obzirom da Haf X košta 1000kn.
Znam za HAF, ja sam napisao kaj se može kupit za 2500kn kolko ga on cijeni jer ga on ne prodaje kolko stvarno vrijedi.
Da, Noctua je u Opriću 550kn, ja sam gledao na Nabavi i samo Uzi shop mi je izbacio s2011 verziju.
Mene najviše zanima, šta je koji vrag slagao takvu skupu konfiguraciju a sad ju odjednom prodaje, nakon možda godinu dana. "Profesionalac" sigurno nije, da mu je ta konfiguracija trebala za neki zahtjevan posao, osim ići na fejsbuk i igranja tuj i tamo na svojim "gejmerskimn vindouzima sedam". Mogao je za 1000 Eura imat komp koji bi bio malo slabiji u igrama i aplikacijama ali to se ne bi ni primjetilo. Uglavnom, totalno bacanje novaca a potpuna iskoristivost cijele konfiguracije je 40%. jedino ako nije jedan od onih slučajnih milijunaša, što dobiju na lotu, pa se kupovalo sve i svašta dok se imalo para a sad kad su se pare "istopile", prodaje sve redom.
Meni se više čini da je to on kupio na rate pa da sada nemože to otplatiti.
Evo koliko to u Svici kosta ... i sve dobavljivo ...
2,952 Sfr = 18,479.79 Kn
Dakle novo, u trgovini, garancija, neotpakirano i nikad upaljeno ...
I još bolje napajanje.
Znam za HAF, ja sam napisao kaj se može kupit za 2500kn kolko ga on cijeni jer ga on ne prodaje kolko stvarno vrijedi.
Da, Noctua je u Opriću 550kn, ja sam gledao na Nabavi i samo Uzi shop mi je izbacio s2011 verziju.
Pa i Futura IT je imala LGA2011 verziju i košta isto koliko i za ostale sockete.
i taj nino tomas je decko regan tu na forumu.....mislim da je nino freak na bug...
Vrhunska cijena! 
Osim što se za tu cijenu može kupiti FX 8320 i Asus M5A97 R2.0 (novo), ali ono ovog ipak nema na HRV tržišu.
i taj nino tomas je decko regan tu na forumu.....mislim da je nino freak na bug...
On je baniran a ostao mi je u sjećanju zbog ovog :D
meni je u sjecanju kad je poceo nesto s asus 680 u slikama hardwera stavit na dual corca...lol
razorblade
Vrhunska cijena! 
Osim što se za tu cijenu može kupiti FX 8320 i Asus M5A97 R2.0 (novo), ali ono ovog ipak nema na HRV tržišu.
ili rabljeni 8350 i dobra ploca na njusci,makar bi ja radje novo
razorblade
nit je najjači cpu za am3 iz serije thubana , nit je slika prava...
al je cijena mrak....toliko je došao novi.
Pa i Futura IT je imala LGA2011 verziju i košta isto koliko i za ostale sockete.
Tvoja mora bit zadnja, a?
Imala je Futura, ali JUČER kad sam ja gledao, Nabava mi je izbacila samo Uzi shop i zato sam napisao tu cijenu. Oprića se nisam sjetio u tom trenu.
ili rabljeni 8350 i dobra ploca na njusci,makar bi ja radje novo
Ploca da, ali FX 8350 ne. FX 8350 je samo FX 8320 sa višim taktovima što meni ništa u životu ne znaći.
@lolipopmen- chill, samo kažem da je i Futura IT imala.
Ovaj hacker12345 ima nove stvari u ponudi
Phenom X6 1055T + AC Freezer 7 Pro za samo 1200kn.
FX 8120 za 1100kn (ima i stock kuler) 
Koji panj OMFG
http://www.njuskalo.hr/procesori/water-cooling-ek-kit-l240-oglas-10472118
http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-l240.htmlA novo košta 1500kn.
Taj lik je žešći panj... nadam se da ljudi ne nasjedaju na njegove oglase...
Šteta što njuškalo nema mogućnost komentiranja oglasa, da ga izbombardiramo xD
LOGITECH GT DRIVING FORCE PRO - 900% zaokret 
Komentiranje oglasa je nešta što bi trebali uvest, da se eliminiraju ovakvi kreteni a i varalice.
Taj lik je žešći panj... nadam se da ljudi ne nasjedaju na njegove oglase...
Šteta što njuškalo nema mogućnost komentiranja oglasa, da ga izbombardiramo xD
Komentiranje oglasa je nešta što bi trebali uvest, da se eliminiraju ovakvi kreteni a i varalice.
Što je tu je. Lik je budala koji namjerava zaraditi na ljudima koji neznaju što kupuju.
Koji panj OMFG
http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-l240.html
A novo košta 1500kn.
prodaje i in win napajanje koje brijem kupio od pranje
Koji panj OMFG
http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-l240.html
A novo košta 1500kn.
Moj frend se voli prepucavat sa tom ekipom kaj precjenjuje stvari pa sam mu linkao ovaj oglas.
Rekao mu je lik da je es fx8120 20% jači od fx-a 8320 i da kad se vodeno naručuje da se plaća carina pa te ispadne još duplo i više
Where is my gun? Where is it?!
Riskantno.
ironija...kaže da je ekran bez ogrebbotina,a pogle joj nokte