Njuškalo biseri

poruka: 5.823
|
čitano: 1.967.090
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Njuškalo biseri
Off topic je, ali ATI jos uvijek ima ogromnih problema sa microstutteringom, a to napajanje bi konstantno radilo na 95% u loadu.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
15 godina
odjavljen
8ax kaže...
Off topic je, ali ATI jos uvijek ima ogromnih problema sa microstutteringom, a to napajanje bi konstantno radilo na 95% u loadu.

Nebi, 2x R9 290X troše 551W, a i7 4770K troši koliko? 85W? A i s obzirom da ostane još ~2000kn bez beda se ubaci jače napajanje.

Ako izbacimo to napajanje i stavimo Enermax Revolution 1KW konfa košta 21904,55 kn sa PDVom i 17523,64 kn bez PDVa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 6:57 (Deawood).
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
roby27 kaže...
1.) Procesor i7 3970x Extreme Edition, da ga u hrvatskoj ima za kupit koštao bi 6800kn
evo cijena modela u hrv. koji je jači od ovog 7%, Core i7 4960x Extreme Edition= 7500kn
2.) Matična ploča: MSI Big Bang Xpower II X79 LGA2011, (NOVA) (Jamstvo 36 mj.) (Full Bundle)= 2900kn
Ovo je neotvorena ploča NOVA i Cijena je takva riječ je o najboljoj ploči na svijetu za LGA2011
3.) Memorija: PC-17000, 16 GB, G.SKILL Ares series, F3-2133C11Q-16GAO, DDR3 2133MHz, kit 4x4GB (ES) (Full Bundle)
Ova memorija je najbolji primjerak DDR3 memorije na svijetu, na Z87 platformi ide sa 2133-3000Mhz brzine, nađite mi takvu memoriju u dućanu molim vas, i naravno ima doživotnu garanciju= 3000kn
Naravno NOVA u orginalnoj ambalaži.
4.) SSD: SAMSUNG 840 Series MZ-7TD500BW 2.5" 500GB SATAIII (Jamstvo 36 mj.)
Radi se o najboljem primjerku samsung ssd diskova, 500GB Profesional Edition, NOVI u orginalnoj ambalaži= 2500kn
5.) Cooler: Noctua NH-D14 SE 2011+Noctua NM-i115x Mounting Kit (Jamstvo 72 mj.) (Full Bundle) 
S ovim coolerom gore navedeni proc ide i do 4.5ghz, bez problema, NOVI u orginalnoj ambalaži= 700Kn
6.) GPU: Gigabyte GTX780 3GB OC Windforce 3X (GV-N780OC-3GD) (Jamstvo 36 mj.) ( Full Bundle)
Bolja revizija nego standardna gtx780, puno bolji cooler i visoke OC mogućnosti= 4200kn
7.) PSU: Corsair AX1200W Gold Serija Full Modular (Jamstvo 84 mj.) (Full Bundle) 

Ovog napajanja više nema za kupit, ovo je najbolji primjerak Corsair napajanja ikad napravljen, Gold Edition, Full Modular, NOVA sa 7godina jamstva= 2500kn

8.) Cooler Master HAFX 942 (Jamstvo 24 mj.) (Full Bundle) 
I naravno cijeli taj komp zahtjeva i odlično veliko kućište i ovo je jedno od rijetkih u koje MSI Big Bang Xpower II može stat, jer je ploča XL-ATK dimenzija. Kućište ima sve što ova zvijer od konpa traži tako da.= 2500Kn

1. Taj i7 ima za kupit kod nas, u Uzi shopu je 6100kn, a u Extreme Digitalu je 6500kn

2. Ovo da je ta MSI najbolja ploča se ne složio, ali nema veze

3. 16gb tog Aresa je u Computer Universu cca 190 eura on traži 3000 hebenih kuna

4. Za ssd sere govna, nije najbolji model, read mu je dobar, ali write mu je slabiji

5. Noctua isto košta u dućanu kolko on traži iako bi ja radije bacio na taj i7 vodeno

6.Grafička je 4000kn u par dućana kod nas

7. Napajnje je nepotrebno jako, a i nije najjači model, opet sere govna, AX1200i je 80plus platinum i to je najjači model od Corsa

8. Corsair Obsidian 900D košta skoro kao taj HAF X kod nas i on nema kaj tražit pored 900D-a, a ima i za manje love big tower kaj prima tu ploču

Neće on to nikad prodat sve zajedno, da prodaje po komponentama vjerojatno bi, ali ne s tim cijenama. Trebao bi spustit barem 20% cijene jer iz dućana stvari koštaju skoro isto, neke i manje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 13:19 (lolipopmen).
15 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Ajde pročitao što je Roby napisao. 

A i ti si neke stvari napisao krivo,  Noctua NH-D14 košta 550kn, a Haf X nema nikakve veze sa 900D pogotovo s obzirom da Haf X košta 1000kn.

16 godina
Njuškalo biseri

Mene najviše zanima, šta je koji vrag slagao takvu skupu konfiguraciju a sad ju odjednom prodaje, nakon možda godinu dana. "Profesionalac" sigurno nije, da mu je ta konfiguracija trebala za neki zahtjevan posao, osim ići na fejsbuk i igranja tuj i tamo na svojim "gejmerskimn vindouzima sedam". Mogao je za 1000 Eura imat komp koji bi bio malo slabiji u igrama i aplikacijama ali to se ne bi ni primjetilo. Uglavnom, totalno bacanje novaca a potpuna iskoristivost cijele konfiguracije je 40%. jedino ako nije jedan od onih slučajnih milijunaša, što dobiju na lotu, pa se kupovalo sve i svašta dok se imalo para a sad kad su se pare "istopile", prodaje sve redom.

14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Evo koliko to u Svici kosta ... i sve dobavljivo ...

2,952 Sfr = 18,479.79 Kn

Dakle novo, u trgovini, garancija, neotpakirano i nikad upaljeno ...

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ajde pročitao što je Roby napisao. 

A i ti si neke stvari napisao krivo,  Noctua NH-D14 košta 550kn, a Haf X nema nikakve veze sa 900D pogotovo s obzirom da Haf X košta 1000kn.

Znam za HAF, ja sam napisao kaj se može kupit za 2500kn kolko ga on cijeni jer ga on ne prodaje kolko stvarno vrijedi.

Da, Noctua je u Opriću 550kn, ja sam gledao na Nabavi i samo Uzi shop mi je izbacio s2011 verziju.

15 godina
odjavljen
Crank1d kaže...

Mene najviše zanima, šta je koji vrag slagao takvu skupu konfiguraciju a sad ju odjednom prodaje, nakon možda godinu dana. "Profesionalac" sigurno nije, da mu je ta konfiguracija trebala za neki zahtjevan posao, osim ići na fejsbuk i igranja tuj i tamo na svojim "gejmerskimn vindouzima sedam". Mogao je za 1000 Eura imat komp koji bi bio malo slabiji u igrama i aplikacijama ali to se ne bi ni primjetilo. Uglavnom, totalno bacanje novaca a potpuna iskoristivost cijele konfiguracije je 40%. jedino ako nije jedan od onih slučajnih milijunaša, što dobiju na lotu, pa se kupovalo sve i svašta dok se imalo para a sad kad su se pare "istopile", prodaje sve redom.

Meni se više čini da je to on kupio na rate pa da sada nemože to otplatiti.

Bastardo kaže...

Evo koliko to u Svici kosta ... i sve dobavljivo ...

2,952 Sfr = 18,479.79 Kn

Dakle novo, u trgovini, garancija, neotpakirano i nikad upaljeno ...

I još bolje napajanje.

lolipopmen kaže...

Znam za HAF, ja sam napisao kaj se može kupit za 2500kn kolko ga on cijeni jer ga on ne prodaje kolko stvarno vrijedi.

Da, Noctua je u Opriću 550kn, ja sam gledao na Nabavi i samo Uzi shop mi je izbacio s2011 verziju.

Pa i Futura IT je imala LGA2011 verziju i košta isto koliko i za ostale sockete.

13 godina
Njuškalo biseri

i taj nino tomas je decko regan tu na forumu.....mislim da je nino freak na bug...

razorblade
15 godina
mariolla79 kaže...

i taj nino tomas je decko regan tu na forumu.....mislim da je nino freak na bug...

On je baniran a ostao mi je u sjećanju zbog ovog :D

15 godina
odjavljen

Vrhunska cijena! {#}

Osim što se za tu cijenu može kupiti FX 8320 i Asus M5A97 R2.0 (novo), ali ono ovog ipak nema na HRV tržišu.

13 godina
vrinho kaže...
mariolla79 kaže...

On je baniran a ostao mi je u sjećanju zbog ovog :D

meni je u sjecanju kad je poceo nesto s asus 680 u slikama hardwera stavit na dual corca...lol

razorblade
13 godina
Deawood kaže...

Vrhunska cijena! {#}

Osim što se za tu cijenu može kupiti FX 8320 i Asus M5A97 R2.0 (novo), ali ono ovog ipak nema na HRV tržišu.

ili rabljeni 8350 i dobra ploca na njusci,makar bi ja radje novo

razorblade
16 godina
Njuškalo biseri

nit je najjači cpu za am3 iz serije thubana , nit je slika prava...{#}

al je cijena mrak....toliko je došao novi.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
14 godina
neaktivan

lolipopmen kaže...

Pa i Futura IT je imala LGA2011 verziju i košta isto koliko i za ostale sockete.

Tvoja mora bit zadnja, a?

Imala je Futura, ali JUČER kad sam ja gledao, Nabava mi je izbacila samo Uzi shop i zato sam napisao tu cijenu. Oprića se nisam sjetio u tom trenu.

15 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...

ili rabljeni 8350 i dobra ploca na njusci,makar bi ja radje novo

Ploca da, ali FX 8350 ne. FX 8350 je samo FX 8320 sa višim taktovima što meni ništa u životu ne znaći.

@lolipopmen- chill, samo kažem da je i Futura IT imala. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 14:56 (Deawood).
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovaj hacker12345 ima nove stvari u ponudi{#}

Phenom X6 1055T + AC Freezer 7 Pro za samo 1200kn.

FX 8120 za 1100kn (ima i stock kuler) {#}

15 godina
odjavljen
veki22 kaže...

Koji panj OMFG

http://www.njuskalo.hr/procesori/water-cooling-ek-kit-l240-oglas-10472118

http://www.ekwb.com/shop/kits-cases/kits/ek-kit-l240.html

A novo košta 1500kn.

13 godina
Njuškalo biseri

Taj lik je žešći panj... nadam se da ljudi ne nasjedaju na njegove oglase...

Šteta što njuškalo nema mogućnost komentiranja oglasa, da ga izbombardiramo xD

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
16 godina
Njuškalo biseri
Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 16:31 (Haf932).
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Komentiranje oglasa je nešta što bi trebali uvest, da se eliminiraju ovakvi kreteni a i varalice.

Toni
15 godina
odjavljen
Hurki kaže...

Taj lik je žešći panj... nadam se da ljudi ne nasjedaju na njegove oglase...

Šteta što njuškalo nema mogućnost komentiranja oglasa, da ga izbombardiramo xD

rapture686 kaže...

Komentiranje oglasa je nešta što bi trebali uvest, da se eliminiraju ovakvi kreteni a i varalice.

Što je tu je. Lik je budala koji namjerava zaraditi na ljudima koji neznaju što kupuju.

18 godina
Njuškalo biseri

Da padneš sa stolice :) fantastična linija ultrapoznate HiFi marke Elta.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
13 godina
Deawood kaže...
veki22 kaže...

Koji panj OMFG

A novo košta 1500kn.

prodaje i in win napajanje koje brijem kupio od pranje

razorblade
16 godina
neaktivan
Deawood kaže...
veki22 kaže...

Koji panj OMFG

A novo košta 1500kn.

Moj frend se voli prepucavat sa tom ekipom kaj precjenjuje stvari pa sam mu linkao ovaj oglas.

Rekao mu je lik da je es fx8120 20% jači od fx-a 8320 i da kad se vodeno naručuje da se plaća carina pa te ispadne još duplo i više{#}

15 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Where is my gun? Where is it?! 

14 godina
Njuškalo biseri
Posao oslobađa.
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Riskantno.

Toni
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

ironija...kaže da je ekran bez ogrebbotina,a pogle joj nokte {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice