Njuškalo biseri

poruka: 5.808
|
čitano: 1.834.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Njuškalo biseri
Tyberius_Prime kaže...
Smretko kaže...

Ne kuzin poantu sta zelis rec sa tim?

{#}{#} nije ni on skuzio

Nisi ti skužio...

Patrick_cro kaže...
Zna se koliko je 1 inch 1"=2.54cm i tako se racuna svugdje u svijetu. Nije to samo za neke zemlje

Inč je standardiziran u nekim zemljama dok je u drugima standard metar iliti centimetar. 
Pričam o STANDARDU, NE PRERAČUNAVANJU.

Dakle, oni kojima je standard inč, dobiju TV od 42"

Oni kojima je standard metar dobiju TV od 126cm.

Ne kužim šta vam nije jasno? Zajebavam se, nisam retardiran da mislim da je u drugim zemljama TV veći tj. manji.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
Njuškalo biseri
12 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

"Napravljeni su u ISO formatu što znači da su original" {#}{#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 18:47 (ddarknessfairyy).
12 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

{#} Suze mi posle

16 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 19:00 (Crank1d).
18 godina
Pa nije mi jasno tvoje racunanje. Ili je 42" tj 117 cm ili je 50" 127 cm. Drugacije ne moze biti.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Pa nije mi jasno tvoje racunanje. Ili je 42" tj 117 cm ili je 50" 127 cm. Drugacije ne moze biti.

Khm...

127cm : 50" = 2,54

117cm : 42" = 2,79

Izgleda da mi je kalkulator u kvaru...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Koji ku®ac ljudi?

Evo: Amerika - standard su inči - 42"

Njemačka - standard su metri - 126cm

Dakle, budući da je onaj koji je stavio oglas napisao da je tv 42" tj. 126cm   ŠTO KAO ŠTO SMO UTVRDILI, NIJE TOČNO  Ja sam se našalio i rekao da onaj koji računa u inčima, dakle Amerikanac, će dobiti manji TV dijagonale 42", a onaj koji računa u centimetrima dobit će TV od 126cm iliti 50".

Jel sad kužite šta sam htio reći?

18 godina
42" je 106.68 znaci blize 107cm i zato proizvodaci tako stavljaju 107.
16 godina
moderator
Njuškalo biseri

Jeste se ulovili tog monitora ko pijani plota... {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
18 godina
A jbg ajde brisi postove iovako bez veze samo tu stoje.
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Jel ti mene zajebavaš?

Jel itko kuži šta sam htio reći?

18 godina
Ma trebao si samo u post napisati koliko je sta jer ljudi ne citaju misli. Ovako smo samo bez veze temu spamalu. Edit: admin brisi slobodno moje postove.
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Dobro, ja se povlačim...

Bolje mi je da šutim...

13 godina
Njuškalo biseri

Gospodin @Crosprodaje:

Gigabayte 8800 GTS 512mb/256bit, Ispravna, nikad dignuti taktovi. Trenutno je koristim i igram Battlefield 4 na medium postavkama. 

400Kn

Mene samo zanima na kojoj rez. on to igra BF4 na Med. postavkama, 320x200?

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

evo još malo pametnjakovića...

kad ih pitam zašto je tolika cijena svi redom odgovaraju "pa ja sam ga platio XXX kn" {#}

13 godina
Njuškalo biseri

jel se ovaj zaj....a, il šta  {#}

edit: sad vidim da je oglas u konfiguracijama, ostalo nije navedeno, pa mi je bilo malo čudno ...

grga
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 20:02 (grgaRi).
16 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Iako je oglas u plemenite svrhe, predzadnja rečenica je malo zastrašujuća! {#}

Btw, oglas nije iz IT domene!

http://www.njuskalo.hr/udomljavanje-macaka/maleni-vatrogasac-trazi-dom-oglas-9681592

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
12 godina
neaktivan
godo kaže...

Iako je oglas u plemenite svrhe, predzadnja rečenica je malo zastrašujuća! {#}

Btw, oglas nije iz IT domene!

http://www.njuskalo.hr/udomljavanje-macaka/maleni-vatrogasac-trazi-dom-oglas-9681592

izvlačili ga iz 30+ metara dubine?mislim da je lakše bilo doći do njega kroz prolaz/prozor,lol

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
Rappy
18 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:43 (Rei Ayanami).
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

opet lokalni

Potpis
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

nije sa njuškala ali ovo je ipak vrh http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/971023/kakve-se-sve-besmislice-prodaju-na-internetu/

citiram: U 26 godina koliko posluju, zaprimili su svakakvih smiješnih oglasa, ali teško će bilo koji nadmašiti onaj iz Engleske. Čovjek je prodao kolekciju mucica iz pupka koju je godinama skupljao. A to je jedan vrlo zahvalan materijal, od kojega se može načiniti i lijepi medo, kojeg možete kupiti za samo 400-tinjak kuna

i : "Ja sam Jason Black, a ovo je originalni prdac u boci." I eto savršenog proizvoda koji ilustrira da svaka roba ima svog kupca. Nije toliko čudno što se prodaje na eBayu, već to što ga ljudi doista kupuju, i to po cijeni od 20 dolara.

13 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

nije sa njuškala ali ovo je ipak vrh http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/971023/kakve-se-sve-besmislice-prodaju-na-internetu/

citiram: U 26 godina koliko posluju, zaprimili su svakakvih smiješnih oglasa, ali teško će bilo koji nadmašiti onaj iz Engleske. Čovjek je prodao kolekciju mucica iz pupka koju je godinama skupljao. A to je jedan vrlo zahvalan materijal, od kojega se može načiniti i lijepi medo, kojeg možete kupiti za samo 400-tinjak kuna

i : "Ja sam Jason Black, a ovo je originalni prdac u boci." I eto savršenog proizvoda koji ilustrira da svaka roba ima svog kupca. Nije toliko čudno što se prodaje na eBayu, već to što ga ljudi doista kupuju, i to po cijeni od 20 dolara.

Sad me to podsjetilo na onaj oglas iz bosne, nemogu naci sliku, kad covjek prodaje nevidljivi plast od harry pottera i onako bude slika kao da nesto drzi s prstima

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
Njuškalo biseri

Sorri preko moba sam pa mi nece copy paste

Lik na njusci prodaje r9 290 4gb sapphire za 2900...nekak mi je to premala lova zar ne? Lik je iz zadra

Sori tek sad skuzi da nije x verzija 290 koja je skuplja

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 15:43 (mariolla79).
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovaj vec mjesecima prodaje tu HD4890 za 900kn, a odmah ispod tog oglasa prodaje drugi lik istu graficku za 250kn

A nijedan ni drugi ne mogu prodat

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-ati-4890-1gb-oglas-9468813

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficku-karticu-xfx-ati-radeon-hd-4890-1-gb-gddr5-prodajem-oglas-7899756

TD za glupost
14 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/procesori/intel-core-2-quad-q9550-socket-775-oglas-9715623

To nije normalno koliko ljudi traze za te prastare Core2Quad procesore, i to ne samo ovaj nego svi redom.

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 15:56 (Laxarus).
16 godina
Laxarus kaže...

http://www.njuskalo.hr/procesori/intel-core-2-quad-q9550-socket-775-oglas-9715623

To nije normalno koliko ljudi traze za te prastare Core2Quad procesore, i to ne samo ovaj nego svi redom.

Strava. Radio sam zadnji upgrade kompa platforme 775, početkom godine i ti Q9550 su i onda imali toliku cijenu. "Najjači" Core 2 Duo se prodavao za otprilike 600-700kn. Na kraju sam naletio na Q6600, za 300kn, što je jedna tvrtka prodavala u otpisu opreme zbog nabave novog hardvera. Ali kad gledaš, niej samo takva stvar sa starim Core 2 procesorima, mislio sam složiti konfu sa i5 2500 (2 skoro 3 godine starim) procesorom (za koji sam mislio da se prodaje za nekih 700-800kn) da bih dobio "hladan tuš" - likovi ih na Njuškalu prodaju za 1300-1400kn. Za te novce se može kupiti potpuno novi Haswell procesor. Većina prodavača pretjeruje i nerealni su sa cijenom a kad im spomeneš cjenkanje odmah im se digne kosa na glavi ili ne žele ni odgovoriti na poruku...

14 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Nažalost nije samo sa C2Q situacija nego i sa Phenom II linijom X6 i X4 procesora, redom svi 600-800 pa čak i u rijetkim slučajima 2000kn jer je "najjači, najbolji i najnedostupniji na ovim prostorima" (Doh, nedostupan je svugdje jer se već 2+ godine ne proizvodi). Da ostanem on-topic  {#}

Superiška prilika. Superiška prilika.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 21:38 (Blacklord).
15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Što je tu čudno?

Stagnirala je potreba za procesorskim performansama pa procesori drže cijenu.

Kakve veze ima što je 2500k 2-3 godine star? Ima li procesor rok trajanja pa se kasnije više nemože koristiti?

Dok Haswell i Ivy Bridge imaju 10% bolje perfomanse i to na papiru.

Danas se s jednim E2180 može sasvim pristojno raditi sve svakodnevne zadaće. Prema tome, zašto bi starijim procesorima uopće padala cijena?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice