- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim stvarno....
ko te ucio printskrinat
Ja ne kužim zašto ljudi prodaju kompjutere kao aute.
Malo radio, redovno servisiran, atestiran...
.
Covjece koji lik ja takav komp slican po hardveru poklonio jednoj obitelji,a ovaj trazi toliko novaca.
.
Covjece koji lik ja takav komp slican po hardveru poklonio jednoj obitelji,a ovaj trazi toliko novaca.
ti si mecena, on je poduzetnik 
kad bih ja nekom uvalio neko sranj€ za toliku cijenu,psihički bih obolio,a ovaj tu bi te još dodatno ogulio.....
Zapanjujuće
.
P.S. - A ni drugi nije puno bolji, nije urnebesan kao mnogi u temi, ali itekako je pretjerao. Ako se ne varam pred 1-2 godine kad je zadnji put bio viđen procesor na tržištu se prodavao po 750-800 krznenih (nov zapakiran iz trgovine).
E sad, nemam trenutačno sliku no sutra stiže.. U biti, ako netko prolazi tamo,malo poslije vjesnika, ima technomarket dućan, u biti frajeri prodavaju Pentium 4-ke za 450 kn..
Prodaju Pentium 4 konfiguracije za 450kn
cc vidim dva oglasa i
pa zar stavrno idu tako komponte kod vas i Hr? Pa ja ovaj moj mogu da trazim i 1000e sigurno ce da se javi neko da ga kupi
-Znaci dodjem u Hr prodam ps i puno i srce i para..
vec ak prodaje 1090t po toj cijeni mogao je barem platit i postarinu...hahahhahhahh...sarkazam....lik je bolestan...a kaj je najzalosnije nebi me cudilo da neko nasjedne na foru
Opet se netko šali 
pa jel su ga cigići već uspjeli "maznut"....pa tek je 1 dan u HR i već je "dobio noge"...
cc vidim dva oglasa i
pa zar stavrno idu tako komponte kod vas i Hr? Pa ja ovaj moj mogu da trazim i 1000e sigurno ce da se javi neko da ga kupi
-Znaci dodjem u Hr prodam ps i puno i srce i para..
Samo ti ostani tamo di i jesi. Takvi nam ne trebaju ovdje.
Opet se netko šali 
Kako misliš da se šali, pa vidiš nije ako je stavio oglas?
Sasvim povoljna ponuda 42" 126cm
http://www.nabava.net/monitori__90?se=108894%2C124954%2C108873%2C651%2C593397&tpkp=1&kPostavke.pregledSortKategorije=2&kPostavke.pregledBrojProizvoda=30
Yebem ga u dimenziju, obicno je rijec o divljoj cijeni, nisam uopce gledao velicinu. My bad.
Sasvim povoljna ponuda 42" 126cm
U Europi je veći, 126cm, a u Americi i Britaniji manji, 42"
Ne kuzin poantu sta zelis rec sa tim?
Pa 42" inča nije isto što i 126cm.
A budući da su inči mjerna jedinica u SAD-u i VB(i još negdje, ali to su male zemlje), tamo je dijagonala 42", a tamo gdje su metri mjerna jedinica je veći, 126cm iliti 50".
Ne kuzin poantu sta zelis rec sa tim?

nije ni on skuzio
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!