Molima vas da mi pomognete ak neko zna dobro njemacki ako bi mi mogo sastavit jedan sastavak od 80 rijeci ,znaci di se kocija koristi sta se s njom radi di se pojavili...nisam bas spretan u sastavljanu sastavaka za njemacki pokusam napravit i donesem profi i za svaku gresku mi se dere i onda na kraju dobim 1 molim vas ak bi neko pomogo treba mi to do sutra a mislim da 80 rijeci nije puno!Hvala svima na brzoj pomoci!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A zakaj ti to jednostavno nebi napiso haaaaaaaaaaa ???????????
daj procitaj post koj sam napiso pa ces znat vidi se da bzvz spamas!
Ja ne spamam nego govorim istinu a ti da malo više učiš i manje se držiš foruma sastavio bi sastavak za bolju ocjenu
gle ja cu taj sastavak sastavit ovako ili onako ali sam htio da mi neko pomogne ako ima vremena i volje ali nmvz ,hvala
Evo ti pa sutra javi kak je prošlo :
Als Planwagen bezeichnet man einen üblicherweise von Pferden gezogenen Wagen mit einem meist bogenförmigen Planendach.
Planwagen werden heute in Irland, Ungarn oder Tschechien als Campingwagen für Urlauber, in Deutschland vor allem für Gruppenfahrten mit größeren Personengruppen eingesetzt. In seltenen Fällen werden statt Pferden Traktoren oder umgebaute LKW benutzt. Dann ist in der Regel die Höchstgeschwindigkeit auf 6 km/h begrenzt.
Der Innenausbau von Camping-Planwagen entspricht in der Machart häufig dem von einfachen Wohnmobilen, während Planwagen für Gruppenfahrten meist zwei an den Längsseiten des Wagens angeordnete lange Sitzbänke mit einem langen Tisch in der Mitte aufweisen. Kleinere Planwagen lassen sich oft durch Abnehmen der Plane und des Gestänges zu einer normalen Wagonette umbauen.
Historisch spielten Planwagen bei der Erschließung und Besiedelung des amerikanischen Westens eine wesentliche Rolle - wer es sich leisten konnte, transportierte Gepäck und Familie oft über weite Strecken durch unwegsames Gebiet mit Hilfe von Planwagen.
Neznam jel ima točno 80 riječi.
e hvala ti !daj mi samo reci iskreno ak si skinuo to s neke stranice jel baba zna sve stranice di je to pa da me ne masakrira?
e da pa to je vagon a ne kocija?a meni treba kocija
http://de.wikipedia.org/wiki/Planwagen
Wikipedia al neće ona znat da je iz Wikipedije zato kad u Google napišeš Wikipedia neće ti nać švapsku verziju nebu skužila 99 % sam siguran.
translate.google.com
nas kaj je problem zena ima njemacki google i planwagen nije kocija
! da nebi ona mene zajahala
A onda ti preostaje samo past po stepenicama i strgat nogu
ma smislit cu nekak taj sastavak pa makar ga moro izmislit
a Google translator ?
80 riječi nije uopće puno, ja sam morao pošto sam išao na engleski u vodnikovu, napisat sastavak od 1000 riječi! Potrudi se malo, da ti ne moraju još tu drugi pisat!!!
Kutsche-to je kocija ;) ma sve ok vidim da neko nema volje makar je to otprilike 6 recenica al k hvala svima!