Šta se radi tko je koga psova u bircu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako ih gazi inter 3-1!
neka....
i treba netko da ih zgazi
Inter rastura Barcu? Gdje im je sad Messi? :D
Neka, samo da pobijede.
Vecer narode,sta se radi?Evo ja malo razmisljao i mislim se dali uzmem mis ili grafu i padne mi na pamet da napravim kompromis i da uzmem HD4650 1GB i Sharkoon Fireglider,sta vi kazete na tu ideju?
Ajde ljudi ja vas pozdravljam... Odoh malo offline 
Vecer narode,sta se radi?Evo ja malo razmisljao i mislim se dali uzmem mis ili grafu i padne mi na pamet da napravim kompromis i da uzmem HD4650 1GB i Sharkoon Fireglider,sta vi kazete na tu ideju?
bolje grafu
Hebemti BORG tvoj komp... Batista, ovako? 
Covek, nisam vidio... :(
uff, ja sam mislio da je bilo nekaj zesce pa da si editiral... a to... pa za pocetak je ok :)
prvo ono u bircu a sad mi još i luxxa diraš
ovo neće završiti dobro 
prvo ono u bircu a sad mi još i luxxa diraš
ovo neće završiti dobro 
I ja velim, opsuj ga kad ti velim, bit ce ti lakse ! Slobodno koristis spoilere, nitko nece da sazna...
bolje grafu
Onda bi bilo HD3850 vs HD4670.
Večer svima 
bolje grafu
Greska.
po performansama isto
ja bih uzeo onu koja je jeftinija
Večer svima 
I tebi sine.
HD 4670
Večer svima 
I tebi sine.
Ne zovi me sine možeš sinko ako si stariji od mene 
po performansama isto
ja bih uzeo onu koja je jeftinija
Cijena u 30kn.Ma vjerojatno cu uzeti HD4670.
I ja velim, opsuj ga kad ti velim, bit ce ti lakse ! Slobodno koristis spoilere, nitko nece da sazna...
ne znam zašto,ali cijelo vrijeme mislim da ti imaš neku zvijer od kompa
dao bih se kladiti da sam vidio 5970 pod tvojpc xD
ne znam zašto,ali cijelo vrijeme mislim da ti imaš neku zvijer od kompa
dao bih se kladiti da sam vidio 5970 pod tvojpc xD
Ja ? Ddd, nemam za kruh i mlijeko... 
Večer svima 
I tebi sine.
Ne zovi me sine možeš sinko ako si stariji od mene 
Pa radi fore jer moram početi razgovor s nekim bez da uljećem u nečiji u ovoj temi.
Batista jesil ti skinuo adobe cs5 paket ili je bila beta od tog adobe cs5 paketa.
Batista jesil ti skinuo adobe cs5 paket ili je bila beta od tog adobe cs5 paketa.
Zar ima tor****.
sjećam se kad sam ja počeo raditi u photoshopu cs3 xD
Bila je beta pa sam odustao, vecina veli da radi perfektno... Nisam dalje skidao zbog ratia...
ja sam skinija photoshop cs5 portable
Bila je beta pa sam odustao, vecina veli da radi perfektno... Nisam dalje skidao zbog ratia...
evo za tebe