Kak si uspio shebat osovinu ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skakutao po nacionalnom parku Paklenici očito

I da Stipe imam pitanje za tebe jel valja taj 3 jezgreni procesor ili mogu i 2 jezgreni uzest ???
Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.
Ima li tko kakvu ideju za nagovor ;)
Dođeš sa plastičnim .45 USPom, malo ga prebojaš... AHA!! Nećete milom, onda će te silom.. Ja sam mogao financirat, ali ne, pametujete, eto vam, sad će te vi plaćat... Ajmo! Pare na stol!
Ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah umirem od smjeha hahahhah e dobraaa
!
Evo čovjek ti je dao dobar savjet
.Budu ti roditelji onda i kuću kupili ak bude potrebno

Još nisam čuo da je netko uništio osovinu jedino ak je neki pevecikl
Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.
Dođeš sa plastičnim .45 USPom, malo ga prebojaš... AHA!! Nećete milom, onda će te silom.. Ja sam mogao financirat, ali ne, pametujete, eto vam, sad će te vi plaćat... Ajmo! Pare na stol!
Ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah umirem od smjeha hahahhah e dobraaa
!
Evo čovjek ti je dao dobar savjet
.Budu ti roditelji onda i kuću kupili ak bude potrebno
Ja sam više za mirne pregovore ;)
I da Stipe imam pitanje za tebe jel valja taj 3 jezgreni procesor ili mogu i 2 jezgreni uzest ???
Ovog kao mog ćeš teško naći...prestali su s proizvodnjom...
obećaj bolje ocjene,pomaži im... bilo šta xD
Ekipa koje discipline vozite?

Još nisam čuo da je netko uništio osovinu jedino ak je neki pevecikl
Sad si čuo
.Ja skakuto(al ne po paklenici ofc
)nešt zašrotalo i gotovoo
.kupio novu za oko 200kn i to je to
Nije osovina pukla napola, ali ima previše lufta između one 'šipke' i kola. Kad zapedalam, zadnje kolo 'skrene' ulijevo, jer ga lanac 'vuče' u drugu stranu. I, nije pevecikl, negn Centurion Bock, plavi, i izgleda malo čvršći, za skakutanje. Bicikla se 'može' vozit, ali...
Ja cekam Gabrielu Solis ! Koja je to maca... Uff, prvi put joj ne bi nista zaracunal :)
Oooo Batista pa jel se Kućanice gleda
?Ma neka isto čekam
Jedino kaj gledam na TV-u....
proguglajte malo kako eva longoria izgleda bez šminke
više vam neće biti tako privlačna....
Ekipa koje discipline vozite?
5% alkohola 0,5l x 8 komada
Nije osovina pukla napola, ali ima previše lufta između one 'šipke' i kola. Kad zapedalam, zadnje kolo 'skrene' ulijevo, jer ga lanac 'vuče' u drugu stranu. I, nije pevecikl, negn Centurion Bock, plavi, i izgleda malo čvršći, za skakutanje. Bicikla se 'može' vozit, ali...
Nije onda pukla uopće. I ne mora ti puknuti vidljivo, može i iznutra nešto puknuti.
Vjerojatno znam što je, treba to samo stegnuti. Probaj dok je bajk na mjestu malo zadnje kolo livo-desno protresti, malo jače pa vidi koliko se miče.
Platila bi, ne boj se...
Platila bi, ne boj se...
baaah, dabl post!
Ja bi si uskoro trebao uzeti novu vilicu za svog scott voltage yz3-a
sta preporucate do nekih 1500 kn?
Imam ga i ja al ga ne vozim više previše padova u šumi s njim u blato.
Imam ga i ja al ga ne vozim više previše padova u šumi s njim u blato.
daj ga meni, neću se bunit. 
E kad smo več kod bajkova mom frendu maznuli KTM-a.
E kad smo več kod bajkova mom frendu maznuli KTM-a.
baš sam danas čitao o krađi bike-ova na jednom forumu... pročitajte ovo super priča, lik je imao baš sreće a na kraju je bike ispao strava.
pogledajte petu stranu.
Ti bokca, koji je to zvuk kad pokrenes 2 przilice odjednom :)
Ma uzmi novu nije skupo al si bar siguran.
Diste frikovi! Jel se odmara? Vikend je pred vratima... 
Enivej...
Produžio sam si danas Vip pretplatu i uzeo 5230 za smiješnih 299 kuna. Mobitel je za one kojima je kamera nešto nepotrebno na mobitelu savršen. Jedino što mi je mana na njemu u odnosu na 5800 XpressMusic je nedostatak bljeskalice koju sam koristio kao bateriju (BrightLight) i to bi bilo to...
Najjače je što 5230 i 5800 XpressMusic koriste istu bateriju i iste punjače, pa tako nikad neću ostati bez struje. Ako bude ove jeseni još uvijek dostupna za kupit uzimam još jednu 5230. Stvaram si zalihu, hehe...
Najžešči "Best Buy" Symbian mobač ikad i najbolje potrošenih 299 kuna u mom životu! 
5800 XpressMusic je svojevremeno (usporedbe radi) bio 5 puta skuplji. 
5230 FTW!