Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.802.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Kak si uspio shebat osovinu ?

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
BORG kaže...

Skakutao po nacionalnom parku Paklenici očitoCoolSmijeh

16 godina

I da Stipe imam pitanje za tebe jel valja taj 3 jezgreni procesor ili mogu i 2 jezgreni uzest ???

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
1.Lovac kaže...

Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.

Ima li tko kakvu ideju za nagovor ;)

Dođeš sa plastičnim .45 USPom, malo ga prebojaš... AHA!! Nećete milom, onda će te silom.. Ja sam mogao financirat, ali ne, pametujete, eto vam, sad će te vi plaćat... Ajmo! Pare na stol!

Ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah umirem od smjeha hahahhah e dobraaaSmijeh!

Evo čovjek ti je dao dobar savjetCool.Budu ti roditelji onda i kuću kupili ak bude potrebnoOsmijeh

Punk's not dead!!!!
17 godina
stipica_zd kaže...
BORG kaže...

Još nisam čuo da je netko uništio osovinu jedino ak je neki peveciklCool

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
doctor_crash kaže...
I Am Alive kaže...
1.Lovac kaže...

Jao kako bi si volio nabavit novi stol i komp no ne daju mi moji roditelji :( ja im lijepo kažem sve ću pomoć financirat i sve ću sam napravit samo trebam njihovo dopuštenje ali nema šanse da ih nagovorim.

Dođeš sa plastičnim .45 USPom, malo ga prebojaš... AHA!! Nećete milom, onda će te silom.. Ja sam mogao financirat, ali ne, pametujete, eto vam, sad će te vi plaćat... Ajmo! Pare na stol!

Ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah umirem od smjeha hahahhah e dobraaaSmijeh!

Evo čovjek ti je dao dobar savjetCool.Budu ti roditelji onda i kuću kupili ak bude potrebnoOsmijeh

Ja sam više za mirne pregovore ;)

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

I da Stipe imam pitanje za tebe jel valja taj 3 jezgreni procesor ili mogu i 2 jezgreni uzest ???

Ovog kao mog ćeš teško naći...prestali su s proizvodnjom...

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

obećaj bolje ocjene,pomaži im... bilo šta xD

16 godina
neaktivan

Ekipa koje discipline vozite?

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
stipica_zd kaže...
BORG kaže...

Još nisam čuo da je netko uništio osovinu jedino ak je neki peveciklCool

Sad si čuoIzlanuo se.Ja skakuto(al ne po paklenici ofcCool)nešt zašrotalo i gotovooNevinašce.kupio novu za oko 200kn i to je toSramim se

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
Bike je u Zadru, skakutao jesam, ali ne po Paklenici (to ću na ljeto).
Nije osovina pukla napola, ali ima previše lufta između one 'šipke' i kola. Kad zapedalam, zadnje kolo 'skrene' ulijevo, jer ga lanac 'vuče' u drugu stranu. I, nije pevecikl, negn Centurion Bock, plavi, i izgleda malo čvršći, za skakutanje. Bicikla se 'može' vozit, ali...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
doctor_crash kaže...
Batista kaže...

Ja cekam Gabrielu Solis ! Koja je to maca... Uff, prvi put joj ne bi nista zaracunal :)

Oooo Batista pa jel se Kućanice gledaBelji se?Ma neka isto čekamCool

Jedino kaj gledam na TV-u....

16 godina
neaktivan

proguglajte malo kako eva longoria izgleda bez šminke

više vam neće biti tako privlačna....

16 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Ekipa koje discipline vozite?

5% alkohola 0,5l x 8 komada

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nije osovina pukla napola, ali ima previše lufta između one 'šipke' i kola. Kad zapedalam, zadnje kolo 'skrene' ulijevo, jer ga lanac 'vuče' u drugu stranu. I, nije pevecikl, negn Centurion Bock, plavi, i izgleda malo čvršći, za skakutanje. Bicikla se 'može' vozit, ali...

Nije onda pukla uopće. I ne mora ti puknuti vidljivo, može i iznutra nešto puknuti.

Vjerojatno znam što je, treba to samo stegnuti. Probaj dok je bajk na mjestu malo zadnje kolo livo-desno protresti, malo jače pa vidi koliko se miče.

16 godina
protjeran
patch123 kaže...

khmmm..

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Platila bi, ne boj se...

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Platila bi, ne boj se...

baaah, dabl post!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 22:51 (stipica_zd).
16 godina
protjeran
Šef kaže...

Ja bi si uskoro trebao uzeti novu vilicu za svog scott voltage yz3-a  Belji se sta preporucate do nekih 1500 kn?

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
17 godina
neaktivan
Miče se kolo livo-desno dosta...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
patch123 kaže...

lolz...

zapravo svaka je ružna bez šminke

pametan google pametan google
jessica alba jessica alba
A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 22:55 (leo_819).
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Šef kaže...

Ja bi si uskoro trebao uzeti novu vilicu za svog scott voltage yz3-a Belji se sta preporucate do nekih 1500 kn?

Imam ga i ja al ga ne vozim više previše padova u šumi s njim u blato.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
18 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...
EZY-E kaže...
Šef kaže...

Ja bi si uskoro trebao uzeti novu vilicu za svog scott voltage yz3-a Belji se sta preporucate do nekih 1500 kn?

Imam ga i ja al ga ne vozim više previše padova u šumi s njim u blato.

daj ga meni, neću se bunit. Belji se

16 godina
neaktivan

E kad smo več kod bajkova mom frendu maznuli KTM-a.

18 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

E kad smo več kod bajkova mom frendu maznuli KTM-a.

baš sam danas čitao o krađi bike-ova na jednom forumu... pročitajte ovo super priča, lik je imao baš sreće a na kraju je bike ispao strava.

pogledajte petu stranu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 23:06 (leo_819).
18 godina

Ti bokca, koji je to zvuk kad pokrenes 2 przilice odjednom :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 23:07 (Batista).
17 godina
neaktivan
Onda, Stipe, što mi je činiti?
16 godina
neaktivan

Ma uzmi novu nije skupo al si bar siguran.

17 godina
neaktivan

Diste frikovi! Jel se odmara? Vikend je pred vratima... Cool

Enivej...

Produžio sam si danas Vip pretplatu i uzeo 5230 za smiješnih 299 kuna. Mobitel je za one kojima je kamera nešto nepotrebno na mobitelu savršen. Jedino što mi je mana na njemu u odnosu na 5800 XpressMusic je nedostatak bljeskalice koju sam koristio kao bateriju (BrightLight) i to bi bilo to...

Najjače je što 5230 i 5800 XpressMusic koriste istu bateriju i iste punjače, pa tako nikad neću ostati bez struje. Ako bude ove jeseni još uvijek dostupna za kupit uzimam još jednu 5230. Stvaram si zalihu, hehe...

Najžešči "Best Buy" Symbian mobač ikad i najbolje potrošenih 299 kuna u mom životu! Osmijeh

5800 XpressMusic je svojevremeno (usporedbe radi) bio 5 puta skuplji. Iznenađen

5230 FTW! Poljubac

18 godina
neaktivan

Večer!

Brojimo sitnooo...Cool

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice