Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.906.336
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Pa stavi 7icu pa ćeš vidjet kako je super. Za konfiguraciju pitam zato što sad nisam na kompjuteru.
Borg, pa kako neznaš što ti je sa netbookom, jesi ga popravio?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
Šef kaže...
rambox, nije problem u laptopu nego u XPu, stavi mu 7 pa buš videl kako dobro dela

Kod njega mozda i je XP kriv ak ima takav po kojem su neki mulci dirali i prepravljali svasta, a kaj se tice diska 4x przenje je dosta sporije ne treba uopce.Nevinašce Najbolji je nedirnuti XP a takvih ima par na placu kolko znam, a laptopi ko laptopi oni su prica za sebe malo skuceno nagurano nuzno zlo ne sviđaju mi se bas previse zapravo. Kad ti nekaj izvan garancijskog roka krepa na laptopu mos se pozdravit s njim obicno jer popravak kosta da boli glava.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ej ekipaCool!

Šta se radi kod vas?Evo ja sad gledam tj.gledo sam Paranormal Activity i stao na 20min do kraja filma...Tamo gdje su doznali za onu žensku.....Us*o sam se samo tu gdje sam stao...

Nebudem ja to sam gledo do kraja čini mi seSmijeh

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
Neznan zašto ljudi uopće više instaliravaju XP na kompjutere, pa 7 je bomba, pored njega ti netreba ništa.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

Mnoge igre mi ne rade na Windows 7 dok na XP-u rade apsolutno SVE dragi moj Šef. Bili te mogao nekaj pitat? Nevinašce

18 godina
doctor_crash kaže...

Ej ekipaCool!

Šta se radi kod vas?Evo ja sad gledam tj.gledo sam Paranormal Activity i stao na 20min do kraja filma...Tamo gdje su doznali za onu žensku.....Us*o sam se samo tu gdje sam stao...

Ma taj film ti je luk i voda nisam gledal niti ne mislim nema potrebe uopce tak nekaj gledat.Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
doctor_crash kaže...

Ej ekipaCool!

Ma taj film ti je luk i voda nisam gledal niti ne mislim nema potrebe uopce tak nekaj gledat.Nevinašce

Ma ja sam čuo da je strašan i dobar,itd...Pa sam reko:Ajde da i ja pogledam..A namjerno sam ga išo kasno gledat.I sad sam tu stao,bojim se dalje xD

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
The Man, misliš, ne rade ti crackirane igre? Hehe
Pitaj.
18 godina
neaktivan

Večer!

Eto nabavio ja laptop:)

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
17 godina
F1-IVO kaže...

Večer!

Eto nabavio ja laptop:)

Večer. Koji Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Opa Ivo! Koji lap?
18 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Večer. Koji Izlanuo se

Šef kaže...
Opa Ivo! Koji lap?

Acer Aspire 5520. Star godinu i pol. Kao nov za 1500 kn.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
17 godina
neaktivan
Super! Kako ide?
17 godina
F1-IVO kaže...

A u kakvom si sad to podrumu nabavio Cool

18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Super! Kako ide?

Evo taman stavio 7-icu i odmah FF pa na forum:)

Proc 2x1,8ghz, 2gb rama, 120gb hdd, gf7000 gpu. Izgleda kao da je iz tvornice. Original kutija i svi dodaci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 1:45 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Uf, pa to je super!
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
The Man, misliš, ne rade ti crackirane igre? Hehe
Pitaj.

Ma ne to. Neke kao npr. Fallout 3 GotY ne radi kad instaliram DLC-ove, Borderlands izbacuje neki error, ne radi Oblivion ono jebote, Oblivion!!!

Također me smeta da neke igre ne svrstava u Games folder od samih Windowsa i tu se pitam koja mu je uopće svrha, folderu naravno? GfWL igra nije u Games folderu wtf?

Na laptopu s kojeg ovo pišem imam Windows 7, jer na njemu se ne igraju igre, ali moj "dual disk powered" desktop PC ipak ima dual boot zbog gore navedenih problema...

18 godina
F1-IVO kaže...
Ivan M. kaže...

Večer. Koji Izlanuo se

Šef kaže...
Opa Ivo! Koji lap?

Ko nov veliš onda je bil ocito garažiran i malo vožen fuckaj ga samo da disk nije zahrđal usput.NevinašceCool

18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ko nov veliš onda je bil ocito garažiran i malo vožen fuckaj ga samo da disk nije zahrđal usput.NevinašceCool

Ma sve 5. TO mi je bio od frenda a ja sam ga održavao tako da znam kakav je:)

17 godina
neaktivan
Ivo, onaj moj biznis se polako razvija :)
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ivo, onaj moj biznis se polako razvija :)

Čestitam! Samo tako nastavi. Ja možda prodam ovaj laptop za jedno 2000 kn:)

17 godina
neaktivan
Varalico! :P
Od prijatelja si ga kupija za 1500 a prodaješ ga za 2000 - znčilo bi ili da si prijatelja prevario ili čovjeka koji ga kupi. Sram te bilo! :D
17 godina
neaktivan
Koliko naplatit slaganje kompjutera 'od nule'?
17 godina

200 kn Nevinašce

17 godina
neaktivan

@Šefe naplatis oko 250/300kn,evo ja skinuo dva filma sa Deminoida,jedan pogledao sve za 10.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
16 godina
protjeran
Strava,5 sati ujutro a jos gledam filmove vec od 22h
17 godina
neaktivan

Spavalice...

16 godina
protjeran

večer spammers

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
18 godina
neaktivan

večer!

IRebic
17 godina

vecer, evo ispeka palacinke, napravia nadjev

i sad u pecnicu... steta sta ih ja necu moc ist

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice