Borg, pa kako neznaš što ti je sa netbookom, jesi ga popravio?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Borg, pa kako neznaš što ti je sa netbookom, jesi ga popravio?
Kod njega mozda i je XP kriv ak ima takav po kojem su neki mulci dirali i prepravljali svasta, a kaj se tice diska 4x przenje je dosta sporije ne treba uopce.
Najbolji je nedirnuti XP a takvih ima par na placu kolko znam, a laptopi ko laptopi oni su prica za sebe malo skuceno nagurano nuzno zlo ne sviđaju mi se bas previse zapravo. Kad ti nekaj izvan garancijskog roka krepa na laptopu mos se pozdravit s njim obicno jer popravak kosta da boli glava.
Ej ekipa
!
Šta se radi kod vas?Evo ja sad gledam tj.gledo sam Paranormal Activity i stao na 20min do kraja filma...Tamo gdje su doznali za onu žensku.....Us*o sam se samo tu gdje sam stao...
Nebudem ja to sam gledo do kraja čini mi se
Mnoge igre mi ne rade na Windows 7 dok na XP-u rade apsolutno SVE dragi moj Šef. Bili te mogao nekaj pitat? 
Ej ekipa
!
Šta se radi kod vas?Evo ja sad gledam tj.gledo sam Paranormal Activity i stao na 20min do kraja filma...Tamo gdje su doznali za onu žensku.....Us*o sam se samo tu gdje sam stao...
Ma taj film ti je luk i voda nisam gledal niti ne mislim nema potrebe uopce tak nekaj gledat.
Ej ekipa
!
Ma taj film ti je luk i voda nisam gledal niti ne mislim nema potrebe uopce tak nekaj gledat.
Ma ja sam čuo da je strašan i dobar,itd...Pa sam reko:Ajde da i ja pogledam..A namjerno sam ga išo kasno gledat.I sad sam tu stao,bojim se dalje xD
Pitaj.
Večer!
Eto nabavio ja laptop:)
Večer!
Eto nabavio ja laptop:)
Večer. Koji 
Večer. Koji 
Acer Aspire 5520. Star godinu i pol. Kao nov za 1500 kn.
A u kakvom si sad to podrumu nabavio 
Evo taman stavio 7-icu i odmah FF pa na forum:)
Proc 2x1,8ghz, 2gb rama, 120gb hdd, gf7000 gpu. Izgleda kao da je iz tvornice. Original kutija i svi dodaci.
Pitaj.
Ma ne to. Neke kao npr. Fallout 3 GotY ne radi kad instaliram DLC-ove, Borderlands izbacuje neki error, ne radi Oblivion ono jebote, Oblivion!!!
Također me smeta da neke igre ne svrstava u Games folder od samih Windowsa i tu se pitam koja mu je uopće svrha, folderu naravno? GfWL igra nije u Games folderu wtf?
Na laptopu s kojeg ovo pišem imam Windows 7, jer na njemu se ne igraju igre, ali moj "dual disk powered" desktop PC ipak ima dual boot zbog gore navedenih problema...
Večer. Koji 
Ko nov veliš onda je bil ocito garažiran i malo vožen fuckaj ga samo da disk nije zahrđal usput.

Ko nov veliš onda je bil ocito garažiran i malo vožen fuckaj ga samo da disk nije zahrđal usput.

Ma sve 5. TO mi je bio od frenda a ja sam ga održavao tako da znam kakav je:)
Čestitam! Samo tako nastavi. Ja možda prodam ovaj laptop za jedno 2000 kn:)
Od prijatelja si ga kupija za 1500 a prodaješ ga za 2000 - znčilo bi ili da si prijatelja prevario ili čovjeka koji ga kupi. Sram te bilo! :D
200 kn 
@Šefe naplatis oko 250/300kn,evo ja skinuo dva filma sa Deminoida,jedan pogledao sve za 10.
Spavalice...
večer spammers
večer!
vecer, evo ispeka palacinke, napravia nadjev
i sad u pecnicu... steta sta ih ja necu moc ist