Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.837.804
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
seneka kaže...

a di je margot?Nevinašce

Evo je ide trci po ulici u stiklama sad bude dosla uskoro bez panike sve stima.CoolBelji se

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Evo je ide trci po ulici u stiklama sad bude dosla uskoro bez panike sve stima.CoolBelji se

Smijeh evo i tebiBelji se

17 godina
neaktivan
Rambox ajde daj mi neku glazbenu preporuku, stari hard rock, sad slusam AC/DC i Black Sabbath, pa nesto tako...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Rambox ajde daj mi neku glazbenu preporuku, stari hard rock, sad slusam AC/DC i Black Sabbath, pa nesto tako...

evo ja ću šefe  :

18 godina
Šef kaže...

Malo kosokih hard rockera ne bu skodilo sigurno pa navali onda.Nevinašce

18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sve od njih...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Nisam mislio tako, nego nesto sto mogu skinit, neki dobar bend da skinen sve (ili samo The best of) od njih pa da slusan kad ne slusan ove malo iznad. Pa, uostalom pogledajte mi potpis, nemogu sad YT linkove gledat. Dajte mi ime benda
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Trenutno sam na bazi ovakve muzike :

I uzivat cu jos koji sat..do kasnih/ranih satih..

Nemam potpis osim na licnoj
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nisam mislio tako, nego nesto sto mogu skinit, neki dobar bend da skinen sve (ili samo The best of) od njih pa da slusan kad ne slusan ove malo iznad. Pa, uostalom pogledajte mi potpis, nemogu sad YT linkove gledat. Dajte mi ime benda

Winger

Skid Row

Twisted Sister

Rainbow

Deep purple

van Halen

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 22:49 (Paolo2612).
16 godina
protjeran

Evop malo i od mene

Led zeppelin

Animals

Creedence clearwater

The Stooges

...

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
protjeran

Je li normalno to sto sam tek napunio 14. i vec se brijem?

Je li normalno to sto sam sastavak za hrvatski jezik napisao u stilu BUG kolumne (totalno ne namjerno)?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan

Večer svima, eto i mene.. Sta se radi? Ja pgoledala film i dobila volju za plesom... tako bi ovu subotu izasla na neku zivu muziku i isplesala se....... Smijeh

17 godina
neaktivan

Nije.

Ne znam.

17 godina
neaktivan

Di je doxy?

17 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Nije.

Ne znam.

Je li to za mene?

16 godina
protjeran
RimSo kaže...

Trenutno sam na bazi ovakve muzike :

I uzivat cu jos koji sat..do kasnih/ranih satih..

probaj s ovim a ne s onom kakafonijom palit mozdane staniceSmijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Jeste znali da AC/DC ide na turneju Europom? Najblize nama je u Italiji, u Udinama. A koliko vidim cijena je 240€... Šteta sto nece kod nas... A prijateljica dobila besplatno karte za koncert u Londonu. I ja bi na koncert...
18 godina
neaktivan
Iwana kaže...

Večer svima, eto i mene.. Sta se radi? Ja pgoledala film i dobila volju za plesom... tako bi ovu subotu izasla na neku zivu muziku i isplesala se....... Smijeh

Meni toliko preko tjedna izgore živci i volja da svaku subotu kada idem van se zavalim u neki separe ili stolicu s hladnom pivom i nema micanja... Drago mi je da neko ima viška energije pa da je mora ispucavati vikendom, a ja jedva doguram do njega.

17 godina
neaktivan
Iwana di je doxy? Oce navratit? Fali nam... :P /no sarcasm/
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Jeste znali da AC/DC ide na turneju Europom? Najblize nama je u Italiji, u Udinama. A koliko vidim cijena je 240€... Šteta sto nece kod nas... A prijateljica dobila besplatno karte za koncert u Londonu. I ja bi na koncert...

Pa bolje ti je da si onda dobar s tom "prijateljicom"

Ja oswobno ne te olinjale bendove koji nisu ni sjena onog sto su nekad bili nebi ni u ludilu!

GUNSI u Zagrebu - yea right  Smijeh

18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja propuštam Rammstein i Metallicu (nisam neki fan pa nije mi ni previše žao), ali idem na ganci. Makar više zbog Bucketheada nego axl-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 23:13 (Paolo2612).
16 godina
protjeran

nekad i sad, ne bi hvala, draze su mi uspomene

17 godina
neaktivan

doxy je doma, gledo neki horor....Smijeh

17 godina
neaktivan
Zasto mislis da je AC/DC 'olinjali' bend, pa zadnji album je super, iako neznam kakav je prije bio hype oko njih i koliko su dobri bili, poceo sam ih slusat pred godinu-dvije.
17 godina
neaktivan

Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
protjeran
Šef kaže...
Zasto mislis da je AC/DC 'olinjali' bend, pa zadnji album je super, iako neznam kakav je prije bio hype oko njih i koliko su dobri bili, poceo sam ih slusat pred godinu-dvije.

Punk je cisto bacakanje, nije neka umjetnost. Ne slusam ih, ali na koncert bih otisao.

18 godina
neaktivan
dado8 kaže...

nekad i sad, ne bi hvala, draze su mi uspomene

Moja stara koja isto voli gunse rekla mi je da idem jer da će ubrzo axl odapeti od alkohola i droge pa da ga barem jedanput vidim prije toga :)

Inače od starih bendova jedino koji i danas žare i pale su AC/DC i Motorhead (Lemmy neuništiv). Maideni, Judasi i Dio još i danas rulaju na koncertima kao i u mladim danima, ali albumi koliko god dobri im neće dostići one zlatne godine.

18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Šef kaže...

Punk je cisto bacakanje, nije neka umjetnost. Ne slusam ih, ali na koncert bih otisao

AC/DC punk?

Na kojim si tim drogama?

16 godina
protjeran
Šef kaže...

Zapravo ih nikad nisam ni slusao ali znao sam ponekad odvrtit njihove albume, to je vise band od mog starog

Zar mislis da su omi u stanju sada odsvirat na razini kao nekad dok su zaista zivjeli i disali Rock 'n Rol?

Sad samo na racun stare slave skupljaju pare i jebe im se za to sta rade,

moje perje kao i svi ostali "bandovi" tog tipa ne budu vidjeli

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

evo ode i patch,jedan od perspektivnijih spameraNeodlučanIzlanuo se

lol,evo patcha opet

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice