a di je margot?
Evo je ide trci po ulici u stiklama sad bude dosla uskoro bez panike sve stima.

a di je margot?

evo i tebi
Winger
Skid Row
Twisted Sister
Rainbow
Deep purple
van Halen
Evop malo i od mene
Led zeppelin
Animals
Creedence clearwater
The Stooges
...
Je li normalno to sto sam tek napunio 14. i vec se brijem?
Je li normalno to sto sam sastavak za hrvatski jezik napisao u stilu BUG kolumne (totalno ne namjerno)?
Večer svima, eto i mene.. Sta se radi? Ja pgoledala film i dobila volju za plesom... tako bi ovu subotu izasla na neku zivu muziku i isplesala se....... 
Nije.
Ne znam.
Di je doxy?
Nije.
Ne znam.
Je li to za mene?
probaj s ovim a ne s onom kakafonijom palit mozdane stanice
Večer svima, eto i mene.. Sta se radi? Ja pgoledala film i dobila volju za plesom... tako bi ovu subotu izasla na neku zivu muziku i isplesala se....... 
Meni toliko preko tjedna izgore živci i volja da svaku subotu kada idem van se zavalim u neki separe ili stolicu s hladnom pivom i nema micanja... Drago mi je da neko ima viška energije pa da je mora ispucavati vikendom, a ja jedva doguram do njega.
Pa bolje ti je da si onda dobar s tom "prijateljicom"
Ja oswobno ne te olinjale bendove koji nisu ni sjena onog sto su nekad bili nebi ni u ludilu!
GUNSI u Zagrebu - yea right 
Ja propuštam Rammstein i Metallicu (nisam neki fan pa nije mi ni previše žao), ali idem na ganci. Makar više zbog Bucketheada nego axl-a.
doxy je doma, gledo neki horor....
Dobra večer!
Punk je cisto bacakanje, nije neka umjetnost. Ne slusam ih, ali na koncert bih otisao.
nekad i sad, ne bi hvala, draze su mi uspomene
Moja stara koja isto voli gunse rekla mi je da idem jer da će ubrzo axl odapeti od alkohola i droge pa da ga barem jedanput vidim prije toga :)
Inače od starih bendova jedino koji i danas žare i pale su AC/DC i Motorhead (Lemmy neuništiv). Maideni, Judasi i Dio još i danas rulaju na koncertima kao i u mladim danima, ali albumi koliko god dobri im neće dostići one zlatne godine.
Punk je cisto bacakanje, nije neka umjetnost. Ne slusam ih, ali na koncert bih otisao
AC/DC punk?
Na kojim si tim drogama?
Zapravo ih nikad nisam ni slusao ali znao sam ponekad odvrtit njihove albume, to je vise band od mog starog
Zar mislis da su omi u stanju sada odsvirat na razini kao nekad dok su zaista zivjeli i disali Rock 'n Rol?
Sad samo na racun stare slave skupljaju pare i jebe im se za to sta rade,
moje perje kao i svi ostali "bandovi" tog tipa ne budu vidjeli
evo ode i patch,jedan od perspektivnijih spamera

lol,evo patcha opet