Ako misliš uzet Ubuntu, radije uzmi Mint. Razlika je u tome da je ovaj 'zeleni' i ima više codeca i programa - multimedija.
A što se to događa u slušaoni?
NE IDI TAMO!
NE IDI TAMO!
dobro vece..sta se radi..
Ja vidim da se zahutalo,idem ja izvadit ono moje i dekonzervirat...
Šefe će bit što od linkova?
Reklame u filmu pa dolazim malo...
i dalje pod dojmom filma...
izvadi ti to, idem ja po pusku u ormaru...
izvadi ti to, idem ja po pusku u ormaru...
Pa u slušaonu?
Večer nespavalice
vecer ljudi sta se radi?
Si ti vidio moju poruku koju sam ti poslao?
Ok, kada vidiš odgovori ako ti nije problem. Ne moraš se žuriti - ništa nije ultra hitno ni važno
oce taj tvoj lap ikad proradit sefe...
Molim te Boze da ne dobijem Crveni, molim te.
BOZE, BIO SAM GLUP!
KAJEM SE SVIM SRCEM...
P.S.
Glupi Martin Luther, sad bih kupio jednu od onih ispovjednica (kako su se zvale) i Bog bi mi oprostio.
P.S.S.
P.S. JE LAZ, BOZE OPROSTI MI.
P.S.S.S.
P.S. Nije laz...
P.S.S.S.S. JEST, BOZE OPROSTI!
Evo jedno glupo pitanje.Ako imam CRT i spojen je na grafulju analogno,da li ima razlike da sam ga spojio preko konektora za digitalno,mislim bi li slika bila bolja?Imali to uopće kakve veze,ili mora biti digitalni da bi slika bila bolja i kvalitetnija?
Evo jedno glupo pitanje.Ako imam CRT i spojen je na grafulju analogno,da li ima razlike da sam ga spojio preko konektora za digitalno,mislim bi li slika bila bolja?Imali to uopće kakve veze,ili mora biti digitalni da bi slika bila bolja i kvalitetnija?
posto je crt, ne virujem da ima veliku rezu, tako da ni +, a ni -...
nisam stručnjak, ali mislim da kvaliteta ovisi o monitoru, ispravite me ako griješim...
Tak sam si i mislio,al reko volim provjerit jer sam nekaj micao danas,pa vidio da mi stoji analogno...
Ne. Signal ti sada ide analogno-analogno. Dodatnom pretvorbom bi samo gubio kvalitetu signala, a ne dobivao
laku noc svima
laku noc svima
stevane si dobio poruku o patikama?