Laku noć...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Generale, nisam baš potpuno shvatio, što se može spržit ako se nešto krivo spoji u onom moddingu kojeg je buffer overflow radio sa onim zaslonom na kućištu?
aalo ljudovi evo mene s maškara, pocela fakin kisa... stavin koju sliku kasnije odo sad nesto zderat ^^
di su slike
evo evo
Treća slika, osoba sa pivo, jel puno pila?
evo evo
šta ste dobri
Generale, nisam baš potpuno shvatio, što se može spržit ako se nešto krivo spoji u onom moddingu kojeg je buffer overflow radio sa onim zaslonom na kućištu?
Ako ne stavljaš HD4770 nego neki drugi,pa promjeniš polaritet,ak ga ne pogodiš jer nemaš shemu za taj drugi,skuriš USB port na MBO.Ja zato odustao od toga,a imam 3displya koja bi mogao složit,al nebi nekaj na novoj MBO sad da s*ebem.A starog kompa nemam pa da mogu vježbat,a da nisam to rasprodao nebi imao dosta za nove komponente...
aalo ljudovi evo mene s maškara, pocela fakin kisa... stavin koju sliku kasnije odo sad nesto zderat ^^
di su slike
evo evo
Treća slika, osoba sa pivo, jel puno pila?
ma nije...
Ako ne stavljaš HD4770 nego neki drugi,pa promjeniš polaritet,ak ga ne pogodiš jer nemaš shemu za taj drugi,skuriš USB port na MBO.Ja zato odustao od toga,a imam 3displya koja bi mogao složit,al nebi nekaj na novoj MBO sad da s*ebem.A starog kompa nemam pa da mogu vježbat,a da nisam to rasprodao nebi imao dosta za nove komponente...
Di to prodajete. jel date oglas ili znate nekoga?
Hvala Generale, znači chipoteka nekih 40-ak kuna onaj 4770 košta?
Svi arhivirajte ovu sliku ili tako nešto...
Što je tu čudno?
HA HA HA HA
Bogami si si da truda da je nađeš
Jedan od rijetkih primjera...
Di to prodajete. jel date oglas ili znate nekoga?
Pa moš stavit oglas u Bugu,njuškalu,news grupi i tako to pa čekaš,al uglavnom ode to za par dana...
Što je tu čudno?
Garfildov TU
Ja polako odo,sutra dosta trčanja okolo,rješavanje papirologije,a to uvijek neizvjesno.Laka vam noć spameri...
Ja polako odo,sutra dosta trčanja okolo,rješavanje papirologije,a to uvijek neizvjesno.Laka vam noć spameri...
laku noć
Što je tu čudno?
Garfildov TU
Rijetko viđeno, ali rekao bih opet ništa čudno a ni posebno.
Laku noć ljudi - ja odoh spavati.
Laku noć svima, odoh i ja...
Šta su svi išli spavat
Šta su svi išli spavat
nije, ja pisem salabahter iz psihologije
Šta su svi išli spavat
Piši piši nemoj uvatit kuku
Šta su svi išli spavat
Piši piši nemoj uvatit kuku
ma necu, uvijek dobijem 5... legendarna prepisivacina
Bitno je dobit pozitivnu ocjenu a način kako si do nje doša nije
Bitno je dobit pozitivnu ocjenu a način kako si do nje doša nije
zivotne mudrosti... znas li slavena miosica ili kako se vec zove
zvuči mi poznato, možda ga znam iz viđenja.
Kako se izgovara tvoj nick
mitsuoka, kako se i pise... japanska marka auta, ma mislim da bi ga moga znat, graficka, oni metalac ka, 4 razred... nasa smjena...
Slaven Šoić zajeb nije miosic