Još 54 poruke do 1000, a nemam više volje dijelit TU, vidimo se dječice, dida zero ide pajkit...zapravo ide igrat nešto i onda opet malo vježbat, koju stotku odvalit i tako to...
Ajde laku noć
Još 54 poruke do 1000, a nemam više volje dijelit TU, vidimo se dječice, dida zero ide pajkit...zapravo ide igrat nešto i onda opet malo vježbat, koju stotku odvalit i tako to...
Ajde laku noć
Sretno ti bilo 
radis veliku gresku, ako sad vjezbas...
odo i ja leć laku noć
moga bi i ja... laku noc
zaključavam 
zaključavam 
Samo probaj 
zaključavam 
A vidi ti nje e ne moze to tak nisi ti šefica jok bolan.
Ma kakvi spameri. 
Naspavao se do podne i evo sad malo čitam teme po forumu 
a evo i mene...
a evo i mene...
Pa dobro jutro 
A što je sa tobom kad ne spavaš u ovo doba 
Open 
Sefe,malo si zakasnio sa lockanjem birtije 
Microsoft me počeo obavještavati da Win 7 RC ističe polako... Stoga vi svi na Win 7 RC počnite polako razmišljati o kupovini novog softvera (ako vas ima
)
Meni je došel mail jutros ,samo pet mjeseci prekasno!!
E za to se nebrinem imam sreće što imam windows 7 ultimate orginal pa meni ne ističe 
Lljudi,oprastam se od vas.
Idem ja citat lektiru(Lovac u zitu)pa vam se poslije prikljucim(oko ponoci)
2:1
dođe na isto ja sam neutralan pa mi nije bitko tko će pobjedit
Eh... danas sam se naigrao Far Crya 2 (baš kada sam mislio da sam naučio mapu, eto igra slučaja odvala me u južni distrikt i sada imam još jednu veliku mapu za istraživati 
Mogu reći da je grafika u Far Cryu 2 bolja nego u Crysisu (to je moje mišljenje, nikako mi grafika u Krizi ne leži), a niti grafika u CoJ: BiB nije daleko (Chrome 4 rulez... Imam 150FPS-a sa svime na Ultra High
)
3:2