Evo stipice i stričeka Ive. Stipica kako ti stojiš sa školom?
Aha, crveni Đavo ju zovemo odmila...
Daj meni te vektore vamo - ja bi bio presretan da njih imam. Osim u rešetkama...
a meni je bas draga... ne vidim je cesto i bas je se zazelim :D, ali zato prezirem onu zuto smedu od povijesti 
Na polugodištu s 5 proša, sad imam 2 jedinice iz mat...
sutra ujutro škola, ni taka knjigu nisam...ali lagan je dan, srećom...
Je li još postoji Žućo u školama? Kako je legendarna ta zbirka iz fizike....
nazor, opća..
Postoji, koristi se aktivno i dalje..
@stipica, ja isto nazor opća, samo niso u istom gradu...
ja nabavio crvendaca (cijeli riješeni Žučo, Z.C. bit ce ti poznat, imaju ga B.Ć, N.N, K.C koliko sam upoznat)
@stipica, ja isto nazor opća, samo niso u istom gradu...
Kolega, laku noć onda...
tebi i svima aktivnima...
ja nabavio crvendaca (cijeli riješeni Žučo, Z.C. bit ce ti poznat, imaju ga B.Ć, N.N, K.C koliko sam upoznat)
Ne znam da njih, ali ja sam našao na internetu pdf verziju sa rješenim žućom i svim postupcima, koliko svi govorili, nema krivog rješenja u žući...
Ne znam da njih, ali ja sam našao na internetu pdf verziju sa rješenim žućom i svim postupcima, koliko svi govorili, nema krivog rješenja u žući...
aj baci link, ovo mi je sve raskupusano 
E da ga je znat bilo bi dobro...ozbiljno, skinuo sam je dok sam imao stari komp a njegov HDD je pretrpio nekoliko formatiranja tako da... ako iskopam odnegdje pošaljem ti
Imam ja na cd-u sve u pdfu....
ajde odite spavat,kak budete se probudili ujutro?
probdit ćemo noć čovječe sa najavatarom 2010 godine...
a po starinski, ujutro budilica, a nakon 5 minuti mater uleti u sobu i iskrene me iz kreveta 
je to je bogme velika čast..
Ma rano je još, sad ćemo malo na xfire i još spammat pa negdje oko 4 malo ponovit, pa ubit oko i to je to...
kako hoćete gospodo,ja idem..ln
to ja dobia 4, samo jer me kucka pitala bana jelacica a ja ga ni taka... znači nakon toga folazi louis Napoleon bonaparte, izabiru ga za kralja, on izvrsava drzavni udar...
a nista my fellow BUG's odoh i ja put kreveta, tj vec sad sidim na njemu... u svakom slucaju laku noc... sratno u skolama trebat ce vam... i meni isto :( papa do sutra... malo cu zakazat u rano poslijepodne radi treninga, ali moga bi bit tu do 7p.m. 
Čini se da smo samo ti i ja ostali ko akitvni spammeri, meni se ne spava ali laku noć, idem nešto čitat ili otvarat komp malo....
Čini se da smo samo ti i ja ostali ko akitvni spammeri, meni se ne spava ali laku noć, idem nešto čitat ili otvarat komp malo....
a e vidin... ajde sretno ti bilo, nemoj ka ja preksinoc u 3 clearat CMOS
... moga bi i ja malo na knjigu, pustija muziku malo cisto za relax... vidis da odgadan za ic lec...
... moga bi i ja malo na knjigu, pustija muziku malo cisto za relax... vidis da odgadan za ic lec...
Šta ti bi pa si to napravija?
Šta ti bi pa si to napravija?
ma eto malo dosta velik OC, a stock napon