- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haha luckyluke koliko tebe veseli gumb "hvala"
Također,malo ih previše puta lupa.
Da mu kažeš "gubi se"on ti bi dao hvala
Vidim da imaš nVIDIU GF 9800 na istom procu kao moj... Kako to radi kod tebe? Može li ju proc "nahraniti" koliko treba?
Nemoze je nahraniti bas.Razmisljam o kupovini nekog Quada.
Polako sakupljam od dzeparca.
Evo samo da kazem u Win Exp Indexu mi je CPU ocjenjen 5.1 a GPU 6.0
Nije bas neka ravnoteza,jelda?
Hehe... Pa i nije. Kod mene odskače samo ocjena memorije ostalo je prosjek. Zanimljivo, kod mene isti procesor poput tvog dobije ocjenu 5.3.
Jel ovo ja vidim da nam je IvanM spamer prvi put nakon izvjesnog vremena offline.Ovo se nevidi svaki dan
Hehe... Pa i nije. Kod mene odskače samo ocjena memorije ostalo je prosjek. Zanimljivo, kod mene isti procesor poput tvog dobije ocjenu 5.3.
Kolko vidim tvoj je malo clockan(2.4 ghz) a moj na defaultu(2.1)pa mozda zato imas vecu ocjenu.
@ luckyluke... Moguće... Premda tih 300 MHz u praksi ne znače mnogo. Više me interesira ocjena memorije. Kod frenda na kompu Athlonom II 240 i DDR3 memorijom nije dobio takvu ocjenu.
Bok svima kaj se dela , ta ocjena koju daje windows kompu je onak samo od oka i to je zapravo bezveze niti tocno niti nista samo sminkeraj obican.
Bok svima kaj se dela , ta ocjena koju daje windows kompu je onak samo od oka i to je zapravo bezveze niti tocno niti nista samo sminkeraj obican.
Bok... Svejedno je lijepo vidjeti 7.1!
Vecer, vidim da ste u bircu spomenuli BUG bordel... Hmm... Ja sam preuzoran tu da bi otvoril temu o sugestiji... Al mi se def. svidja ideja i ja ju budem podrzaval. Ja glasam da netko drugi (veci spamer) to predlozi... Sad se pitam... Tko bi ti mogao biti ?...
bilo bi bolje po principu aritmeticke sredine.
Zakaj se ta tvoja poruka nalazi u mojoj rubrici - odgovori na moje poruke ? :)
eto,morao sam... :)
ne vidim zasto to, onda bi po tome mogla bit
i najbolja ocjena... ovako znas sta te gusi...
mis ja iman radi harda najlosiju ocjenu,
stari maxtor od 40 gb, i na njemu mi sam win,
al budem kupia sad jedan od 500gb i njega micem
Vecer, vidim da ste u bircu spomenuli BUG bordel... Hmm... Ja sam preuzoran tu da bi otvoril temu o sugestiji... Al mi se def. svidja ideja i ja ju budem podrzaval. Ja glasam da netko drugi (veci spamer) to predlozi... Sad se pitam... Tko bi ti mogao biti ?...
znas da bi ta tema trajala tocno 10 min...
nebi bilo lose stavljat slikice, dobrih teta,
al ima i mladih, ka ono, a oni gori od nas,
sve vec vidili...samo bi morali stavit, neki
malo laksi naziv ipak bordel.hmmm!
To je jos jedna bezvezna windows igracka normalno, a oni izgleda nit ne znaju kaj je sredina nek idu na popravni onda. Jos jedna glupost na windowsima je firewall pa kaj nisu za tolike godine od XP pa prema ovamo mogli taj firewall malo uredit, pa stavit da te obavjesti kaj ide na internet s nekim osnovnim upozorenjem i isto tak na lako dostupan i brz nacin pogledat koje su aplikacije na internetu. To su mogli sklepat i nagurat u Task Manager ko jos jednu opciju u vidu Firewall Tab di bi se pokazale aplikacije koje su na internetu te koji se portovi koriste barem one osnove znaci a ne da se mora kopat po Control Panel i opet nista posteno i korisno ne mozes nac
. S tim bi olaksali korisnicima koji ne vole poseban firewall itekak ali figu nista koji mulci tesko je to napravit da ipak je to atomska fizika.
Čekam ja bus za ZD sat vremena a vani 'led ledeni' i još bura i nakraju nije doša
a ja se smrznija 'Pi*ka mu se ogadila'
Čekam ja bus za ZD sat vremena a vani 'led ledeni' i još bura i nakraju nije doša
a ja se smrznija 'Pi*ka mu se ogadila'
ajme ledeno je vani, ko će sutra u 8 u školu po ure pješačitiiiiiii...
neda mi se, kad bi bar osta spavati...
Ljudi, ja vas pozdravljam.
Želim vam ugodno spamanje večeras. Vidimo se sutra popodne!
Uživajte!
jel ti aida predaje mat?
jaooo od same pomisli na školu sutra ujutro mi se uopce neda spavati...neg ekipa nespavalice sta vi radite?
Ali žena je luda, svaki put je obučena... Ludo!
A kad dođe sa ferrari crvenom bojom robe, lol
Predaje mi Biserka Valčić ja mislim da sam pogodio ime
:)
(-.-)Zzz...
Laka noć svim aktivnim forumašima(iako mi se čini da vas je malo takvih....)