- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma kad se sitin, kad sam prije 2 god
za korizmu odusta od brijanja... bemti uzea
san zilet i oni zapeli... eh pa je bilo masinom za sisanje prvo...
a tek onda ziletom i bome moglo bi opet tako
Šta je hrkanci -jeste li živi?
Evo ja se javljam - i odma odjavljujem jer se idem srušiti u krevet.
ajme dobra je ova tema o ulovi.hr....
vrijedi citanja, a di si ti zalomia paolo do sad?
ajme dobra je ova tema o ulovi.hr....
vrijedi citanja, a di si ti zalomia paolo do sad?
A znaš onu spiku - idemo popit pivu. Putem još nazovemo par ljudi hoće li i oni na tu pivu i na kraju svi završimo na nekom mjestu bogu iza nogu i gdje nam nije nikada palo na pamet ići...
nikad doma, uglavnom znam kako to ide, nekad
mi se to dogodi kad bas nemam volje...
iden i ja lec bar uru vrimena
OPEN
EDIT:Pa jel ovo sramota, da ja iz Kanade uspije pogodit vrijeme, a vi ne??
a pustili i tebe jedanput, daotvoriš...
večer ljudi
kako kod vas stoji stanje s pirete bay-om, meni neće skinut ni jedan (legalni ^^) torent, a kad na glavnoj stranici upišem pojam i stisnem da ga potraži samo se vrati na glavnu stranicu, neće ni preko onog mirka ili kako već
ma svi otišli u k.. pogledaj samo mininovu, prije san sve skida od tamo...
a sad mi je mučno otić do tamo...
Dobra večer ljudi.
Kako smo? Što ima novoga?
vidim ja da ne vrijedi. otišla dječica spavat. gotovo je sa dokasnim spamanjem, počinje škola 
odoh onda i ja, fućkaj ga
prvo malo nešt prigrist pa na spavanac
laku noć!
Dobra večer ljudi.
Kako smo? Što ima novoga?
ne pitaj, spakira se sutra budenje i u split...
kako cu ja bez neta....
Vecer! Sta ima u nespavalicama?
Izgleda da je Josipović treći "rvacki"predsjednik.Idem još pričekati službene rezultate,pa u krpe.Sutra je škola.Laku noć.
Bas gledam neke postove od nekih ljudi... Koje su to bedastoce da neznas dal se smijes ili places. Neznas kaj da mu velis... Kako vele - konj je konj i moze ga *ebat. Da ides u raspravu s njim, samo ce te kostat zivaca, kartona i vremena. Zato ljudi idem ja da ne spusim kojeg... xDD Zivjeli i laka vam noc.
Bas gledam neke postove od nekih ljudi... Koje su to bedastoce da neznas dal se smijes ili places. Neznas kaj da mu velis... Kako vele - konj je konj i moze ga *ebat. Da ides u raspravu s njim, samo ce te kostat zivaca, kartona i vremena. Zato ljudi idem ja na spusim kojeg... xDD Zivjeli i laka vam noc.
haha.......lolz
LAKU NOC!
Čestitke Hrvatu.
Imam pitanje. Ako stavim komp u Hibernate ili sleep, jel će mi ostat spojen komp na internet? Tak da mi ostanu torrenti aktivni.
nista od tog doxy
Večer. Što se radi? 
Večer. Što se radi? 
Nista! Sta su ovo svi bugovci otisli spavati ranije,moraju sutra u skolu :PpP
Ljudi di ste svi nestali...??
hahah osli svi u krpe nja nja :pp ja evo taman dosla iz kina... a sutra tj dns ujutro sk....dva sata eng i 4 sata prakse na kompu crtat u indizajnu ma dices bolje....lol
p.s.ol josipovic ima kcer? rofll xD
hahah osli svi u krpe nja nja :pp ja evo taman dosla iz kina... a sutra tj dns ujutro sk....dva sata eng i 4 sata prakse na kompu crtat u indizajnu ma dices bolje....lol
ot kad te zanimaju zenske????
ot kad te zanimaju zenske????
ala tebe odma...ne zanimaju me cure nego sam vidila dae poljubia neku malu na pozornici tamo pa glean wtff....