Quebec.
Aha, lijepo
.... Znači ti sutra otvaraš Birc 

Oly... di si bio na skijanju?
Quebec.
Aha, lijepo
.... Znači ti sutra otvaraš Birc 

Večer pospanci!Eto me na prijavak,mislio sam i jutros al reko nebum sigurno je pusto.Kad ono danas čitam postove,a ono sinoć i noćas urnebes.I spamalo se sve u 16.Ja malo sa Ridickom razbijao pa se zalomilo do ranih jutarnjih.Dana s sam na Bioshocku,vjerojatno i sutra,a onda se valjda bude malo delalo.Al ću morati ovo ponoviti pred kraj mjeseca opet uzet tjedan odmora i haj-caj na igre...
Večer ljudi!
Jel ima negde NBA-a večeras, neki kvalitetni stream?
Večer ekipa, evo ja se uhvatio moddanja svog W995
@Fake - Kakav ti je to potpis?
Interesant,sigurno je covjek sada u poslu jer ima puno zainteresovanih.....lolz
Bum te prijavil ne zezaj se samnom!!!!!
Gle ja te mogu bananat! Sam ivi posaljem jedno peceno janje i tvoj boravak na bugu je gotov
Vecer!
Impresivan spam
Da ko da gledas zitna slavonska polja samo jos fali kombajn u toj slici i onda bi bilo kak spada.
Bad Gastein
Gle ja te mogu bananat! Sam ivi posaljem jedno peceno janje i tvoj boravak na bugu je gotov
a ja samo kliknem na dugmence prijavi i ti ces dobiti jedan kartončič i to zuti...xD
lolz
Vecer!
Impresivan spam
Da ko da gledas zitna slavonska polja samo jos fali kombajn u toj slici i onda bi bilo kak spada.
Ili neki znakovi - tad bi bili znakovi u žitu i to bi bilo paranormalno 

a ja samo kliknem na dugmence prijavi i ti ces dobiti jedan kartončič i to zuti...xD
lolz
Gledaj logicki.Ti prijavis na temelju ceg? Niceg
Ja prijavim na temelju janjca i to poslanom ivi i ti dobis ban.

ja sam dr nasty-jem na "TI" cim bih te njemu kazal ti bi zavrsio karijeru. Dokaz naseg prijateljstva jesu njegova dva zuta kartona koja mi je nedavno poklonio
P.S. Odkad sam vidio onu pizzu nisam se mogao smiriti i evo uspio sam nagovoriti staru da mi napravi palacinke,joj kada sada dodam slaga i cokolade.....njam njam xD
ja sam dr nasty-jem na "TI" cim bih te njemu kazal ti bi zavrsio karijeru. Dokaz naseg prijateljstva jesu njegova dva zuta kartona koja mi je nedavno poklonio
P.S. Odkad sam vidio onu pizzu nisam se mogao smiriti i evo uspio sam nagovoriti staru da mi napravi palacinke,joj kada sada dodam slaga i cokolade.....njam njam xD
Gle ja sam si sa Dragom Galićem dobar.I s njegovim sinom koji ide samnom u razred tako da ja tebi jamcim da ti je spammanje na forumu gotovo.

P.S. Seneka! jesam ti reko da bu isto neka zenska teta dosla na forum.Vid je.
Hehe još će malo izbiti svađa posalji ti njemu ranka 
Hehe još će malo izbiti svađa posalji ti njemu ranka 
alo momci,tisina,nemojte da dovodim Mileta ;)
Jedno??? Ovo me vrijedja.
Laku noć ekipa ja idem 
Mileee,fijuuu,Milee dodji samo na sekundu da nesto sredis
Vidis da je moj mirko veci. Pojede tog tvog sam tako
Jedno??? Ovo me vrijedja.
Sta ces ivo moras bit i tim zadovoljan jer ipak je recesija,nema se novaca.
Novi avatar.... Dosadio mi je stari 
Novi avatar.... Dosadio mi je stari 
Nije dobro obuci bijelu maramu da bude malo vise kontrasta fuckaj ga.
Poluvrijeme.Što kod vas ima?
ev da se i ja pridruzim nespavalicama....ak se smijem ubacit? 
ekipa ima ko nes za papat??
na tv-u po obicaju nea nis...videoteka sve pogleano... ima koi dobri film za preporucit da se poglea?
E sad mogu mirnije spavat. Napravio sam backup C particije sa Acronis True imageom 2010.
p.s.bratu moram pratit ogame i vidim da ce ga neko napast za 50min... ima li ko ideu kako da to spasim? ako neko zna...
Bad Gastein
čuo sam za to skijalište, jedini bad u kojem sam bio je kleinkirchheim i tamo je stvarno lijepo ali ja sam vise skijao po italiji ono Kronplatz, Val Gardena(meni najdraže), Livigno(isto prekrasno ali preledeno
)...
a prvo skijalište na kojem sam stao na skije sa nepunih 5 godina bilo je Piancavallo... četri staze u križ lol
Bad Gastein
čuo sam za to skijalište, jedini bad u kojem sam bio je kleinkirchheim i tamo je stvarno lijepo ali ja sam vise skijao po italiji ono Kronplatz, Val Gardena(meni najdraže), Livigno(isto prekrasno ali preledeno
)...
Aha u Bad Klein Kirchheim sam išao jedno 7 godina za redom... Zadnje dvije godine sam išao u italiju (San Martino koji je super i Kronplatz)
a ja san zadnjih 16 god i u Marini...odlično je trbaš vidit...