uistino
jedine su mu ovlasti nad vojskom koja ne funkcionira i još ože predložiti promjenu ustava i sazvati sabor
uistino
jedine su mu ovlasti nad vojskom koja ne funkcionira i još ože predložiti promjenu ustava i sazvati sabor
E da pitam ima li tko tu iskustva s kvarkom i njihovim web shopom
Evo baš pogledao dokumentarac National Geographica - Sekunde do katastrofe: Titanic. Opet me to sve malo dirnulo, a i saznao sam neke nove zanimljive informacije, sve u svemu, dobar nacin za ubit 40-tak minuta.
Dakako, vecer svima, a i laku noc onima koji idu na spavanje.
odlična mi je emisija sekunde do katastrofe
kada je?
odlična mi je emisija sekunde do katastrofe
kada je?
Ko voli gledat katastrofe nek si pogleda ovu izrežiranu i odrađenu katastrofu za vise ciljeve, no ovaj put samo video amatera bez dodatnih objasnjenja iz kuteva koji se nisu prikazivali uopce na televiziji normalno.
http://video.google.com/videoplay?docid=5474006551011489413#
laku noc odoh ja
Kamenjarska? Osjeti se rasizam :/
Žalosno je što moramo birati između 2 freaka, ali treba izbjegavati predrasude i rasističke komentare prema bilo kome.
Vecer od mene,moram se sada isticati sa novim avatarom :P
Ajmo iz birca,FAJRUNT!
Ajd me pozovi u wave-u.Nemam ja pojma o tom
Ovo mi je totalno čudno u nespavalicama sam a gledam na sat kad ono 16:07:30
poslao sam ti vec poziv na gmail,nadam se da ces ga iskoristiti jer ja imam jos samo 4 
Ja vas pozdravljam. Idem pogledat film pa na hrkanje 
Uživajte. 
A ti si negdje u Americi 
Quebec.
Ti još moraš čekat 22 h
Kud si uranio 
Da, onda bih još trebao biti u bircu, ali očigledno se podliježem većini i hrvatskom vremenu.
Quebec.
Aha, lijepo
.... Znači ti sutra otvaraš Birc 

poslao sam ti vec poziv na gmail,nadam se da ces ga iskoristiti jer ja imam jos samo 4 
Jesam,ja sam tamo i psolao sam ti poruku.Javi seeeeee
Ma tko će to, nemam ključeve i to je velika odgovornost.
Još 20 minuta pa će Wild Card Jets@Bengals.Gledam tekmu,jedem pizzu i zalijevam hladnim mlijekom.Kud ćeš bolje.
Večer
Bude ko i mene pozval na gugl vejv? Da i ja vidim kaj je to
Tomislave,nemam tog wave,posalji ponovo :)
dncrmt(sory ako sam pogrijesio) kakvih ima filmova veceras?
Još 20 minuta pa će Wild Card Jets@Bengals.Gledam tekmu,jedem pizzu i zalijevam hladnim mlijekom.Kud ćeš bolje.
A da ekipu ponudiš pizzom?
Dobra večer svima!
Ama baš ništa vrijedno gledanja.Na Novoj i na Prvom imaš kasnije neke Hong-Konške(ili kako se već piše)akciće.
A da ekipu ponudiš pizzom?
Dobra večer svima!
Bok nehrkalice skini masku da ne plasis bez potrebe golube te vrapce na krovovima.
Uživajte:
Covjece bas si bezobrazan,moracu ici da jedem,cim sam vidio pizzu otvorio mi se apetit :)