Sefe, stavio sam aparatic prekjucer, pa zato boli. Trebalo bi valjda proc za par dana
Popij rakije, ona sve liječi.
Popij rakije, ona sve liječi.
Ček, ček! Šta nije neki dan bilo 3 some i kusur... Tako brzo pišeš?!? Pa ja ne napišem toliko u godinu dana.. LOL na kvadrat!
To je ukupan broj poruka na forumu. Inače u hrkalicama ima 35 143 poruke
Aha! LOL.. Prvi put kad si napisao koliko još poruka malo si mutno objasnio gdje, na tvom profilu ili ukupno...
@Paolo: To i moj djed kaže! Imaš proljev, kaže on "Popij rakije!!", slomiš nogu, eto njega opet "Popij rakije!!".. Umre čovjek, viče on njemu, "Popij rakije!!"
Haha..
Eto tebe nazad za 5 minuta
Eto tebe nazad za 5 minuta
Prošlo je 8 minuta xD
Ček, ček! Šta nije neki dan bilo 3 some i kusur... Tako brzo pišeš?!? Pa ja ne napišem toliko u godinu dana.. LOL na kvadrat!
Aha! LOL.. Prvi put kad si napisao koliko još poruka malo si mutno objasnio gdje, na tvom profilu ili ukupno...
@Paolo: To i moj djed kaže! Imaš proljev, kaže on "Popij rakije!!", slomiš nogu, eto njega opet "Popij rakije!!".. Umre čovjek, viče on njemu, "Popij rakije!!"
Haha..
Vjeruj mi rakija pomaže za sve. Najbolje ja imao nadraženo grlo (možda čak i blagu upalu grla) i stara kaže da ispirem kaduljom, puno čaja da pijem i da uzimam meda. Ja uzeo 2 deca medice i grlo izlječeno
Haha..
Vjeruj mi rakija pomaže za sve. Najbolje ja imao nadraženo grlo (možda čak i blagu upalu grla) i stara kaže da ispirem kaduljom, puno čaja da pijem i da uzimam meda. Ja uzeo 2 deca medice i grlo izlječeno
Haha! Rakija heals people!
Zamisli da u MP igrama umjesto "Medica" imaš "Rakijaša"... Kao "umreš" i on dopali i pljusne malo rakije po tebi i tako te revivea!
BTW. Jel ja to vidim pola zvijezdice više?
Haha..
ma kako doslo tako proslo
Meni će oči ispast!! Ajde laku noć i dobro jutro!!
a sta cu ja sad visit...
Još malo pa bi mogao i ja u krpe. Svi se već pokupili na hrkanje.
a sta cu ja sad visit...
Hehe, ja se još spremam. Nikako se natjerati da to pošteno obavim...
Ne mogu zaspati. Popio sam previše coca cole, oko 1,5L ovo nepreporučujem nikome.
Nakon 7 sati izlapila je cola spava mi se ali sasvim malo
upravo mi je macak zgadio život...
Što je bilo?
uhhhh, reći ću samo da je stavio slike što se dogodi kada predugo držiš petardu u ruci.
ali sad je kasno za viditi DrNasty je brzo reagirao :))))
i bolje da ne vidiš :D
EDIT: izbrišite post, mislil da je birc>
vecer, otvaramo...
Večer!
@ P4k1
to će nas večeras trgnuti iz sna,a sutra baciti u komu!
Večer svima.
EVOOOOOOO MEEEEEEEEE
Evo i mene!
Pa ja ne mogu vjerovati da ljudi mogu biti tako tvrdoglavi. Pokušaš im pomoći, a oni ti ne dozvoljavaju.
Evo i mene kako neki nemogu shvatiti jednu rečenicu .
@zero cool neznam jesam ti to vec spomenuo ali pomogao mi je onaj tvoj savjet kako da spojim MBO
Hvala...
@zero cool neznam jesam ti to vec spomenuo ali pomogao mi je onaj tvoj savjet kako da spojim MBO
Hvala...
Nema na čemu, ali koji je to savjet bio??
Je li ti već proradio komp luckyluke.
Pa ja ne mogu vjerovati da ljudi mogu biti tako tvrdoglavi. Pokušaš im pomoći, a oni ti ne dozvoljavaju.
šta je bilo? podjeli s nama ako želiš.
Hvala...
Nema na čemu, ali koji je to savjet bio??
Rekao si da dobro napajanje nisam slozio i bio si u pravu
Zaboravio sam jedan 8-pinski konektor upiknuti,nalazi se pokraj CPU-a