- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e koji player moze pokrenit .mov datoteke
moze tko
Samo da vas pozdravim. Ne planiram dugo ostajati. Boli me zadnja loža desne noge. Ne znam koji je k...c?! Uglavnom, eto.. To je to!
Laka vam noć i uživajte! 
spotska ozlijeda
Hehe.. Ozljeda na radu!
Slagao sam drva, čučnuo i grč me uhvatio. ...neugodan neki. Još osjećam posljedice!
Samo da vas pozdravim. Ne planiram dugo ostajati. Boli me zadnja loža desne noge. Ne znam koji je k...c?! Uglavnom, eto.. To je to!
Laka vam noć i uživajte! 
spotska ozlijeda
Hehe.. Ozljeda na radu!
Slagao sam drva, čučnuo i grč me uhvatio. ...neugodan neki. Još osjećam posljedice!
A gdje si zagrijavanje ostavio? Nema rada bez zagrijavanja... pokoja loza i to... 
A gdje si zagrijavanje ostavio? Nema rada bez zagrijavanja... pokoja loza i to... 
Hehe... Ma slabo ti se ja zagrijavam lozom. Što se tiče "zagrijavanja" preferiram konjak! ...kao svi stari ljudi! 
e koji player moze pokrenit .mov datoteke
moze tko
Moze ovaj tj Media Player Clasic Home Cinema i sve ostalo moze otvorit kaj god hoces, inace nema instalacije uopce samo ga skines i stavis njegov folder na jedno mjesto i ne mices ga od tamo i to je to!
http://mpc-hc.sourceforge.net/
Hola ljudi! Evo jedan brzinski pozdrav i vraćam se offline 
Hola ljudi! Evo jedan brzinski pozdrav i vraćam se offline 
Hola Oly... I ja sam se zadržao više nego sam mislio. Ipak, neću još dugo... Treba se sutra malo ranije ustati!
...plaća stiže! 
Da bar sutra plaća stigne...
aj sretno s placama :D
ja nemam brigu sa placom..svaki da mi legne jedna trojka ili petica ili cetvorka..sve je dobro dok nelegne jednicina..
Offline, Offline, Offline, Offline.... Pa gdje ste svi. Odoh i ja... Offline! (za sada)
jeli mi se cini ili nema nikoga...evo ja malo svratio...neda mi se vise pure igrat...
evo nas i šta se radi
evo škole za 3 dana
evo nas i šta se radi
evo škole za 3 dana
evo taman malo pure-a igrao...u nas u bih je strajk do 21.9 ili 2.10 najmanje...hh...veselim se....
Dobra vecer, dame i gospodo :))
Dobra vecer, dame i gospodo :))
Dobra večer, gospodine :))
Dobra vecer striceki i koja stricekica ak ima di mozda!

Vecer ljudovi!
Večer!
@rambox: jel ti imaš iti jedan napisan post bez
ili
?

Hola ljudi. Brišem offline ponovno 
Laku noć!
Dobra večer - evo i mene nakon moje droge nazvane SF
Večer!
ili
?

Nemam ne kaj se moze da, kod mene ti je u pitanju neki virus koji mi stalno podmece te emotikone i nikak se ne mogu toga rijesit tak je od kad sam se registriral na Bug fuckaj ga!

Večer!
ili
?

Nemam ne kaj se moze da, kod mene ti je u pitanju neki virus koji mi stalno podmece te emotikone i nikak se ne mogu toga rijesit tak je od kad sam se registriral na Bug fuckaj ga!

Imam i ja indentican
Večer!
ili
?

da to zna bit opasno 
ovdje nešt slabo, al je na msn-u udarno... 
ja odoh. laku noć svima...
Ovdje svi pozaspali izgleda
nisu svi... ceka se WPT :D
Dobro vecer! Jel zna netko dobar NETbook,a da se moze kupiti u hrvatskoj ? Vidim da je ova tema aktivna pa sam dosao pitat,nemojte zamjerit 
Večer NizZy!
Primjetio sam da je forum najaktivniji ujutro. Sad skoro svi spavaju pa ti ne može nitko pomoći oko izbora. Najbolje da otvoriš novu temu u kojoj ćeš raspraviti o kupnji laptopa. Odmah u prvom postu napiši i što namjeravaš raditi na netbooku i koliko novaca možeš izdvojiti.
Ja idem leć. Laku noć!