Dobra vece ljudi sta se radi? Ja malo slusam Snow Patrol, bas sam zagrizo :)) Slicni ko Coldplay al sam ih zamrzio otkad su iskopirali Satrianija. Ili bar tako kazu. Svejedno, SP su mi i tako sto puta bolji :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EPIC FAIL. Ti bi to skinuo? Bravo.
nebi, ni negledam to, a, covjek je rekao da trazi ja upisao SAW 6 torrent i sto je bilo prvo poslao mu link.
Ups, greška. Netko je preveo 23 oktobar kao 23.8 na jednom domaćem portalu di sam to počitao
a na imdb-u to nisam primjetio
Aha. Ma neka, bitno da smo nabrzaka riješili stvari oko toga. Ja inače isto pratim SAW. Dobro, nisam toliki fan kao ti, ali ono, znam da novi nastavci izlaze uvijek u 10. mjesecu, ne znam zašto su se uhvatili tog mjeseca, ali to je njihova tradicija valjda.
Ja računam da bi trebali pustiti još jednu najavu, ali sa scenama iz filma, prije nego isti izađe.
Dobra vece ljudi sta se radi? Ja malo slusam Snow Patrol, bas sam zagrizo :)) Slicni ko Coldplay al sam ih zamrzio otkad su iskopirali Satrianija. Ili bar tako kazu. Svejedno, SP su mi i tako sto puta bolji :)
Vecer, evo spama se na msn-u kao i obicno.
Hehe, zavidim ti... :) Meni nitko online xD
E da pitam jesu modovi dosli na onu jos nije kasno ili sta vec temu i sredili spammere i "ocu nagradu" likove? :)
kod mene zasad 12, a prije pol sata 22 
Roflmao eo sad gledam temu o seriji nekoj big bang theory pa razmisljam da pocnem skidat :) btw jeste skuzili kako, premda su smajliji promijenjeni, onaj na gumbu za otvaranje smiley-prozora je ostao stari? bas kul :)
Vecer, evo spama se na msn-u kao i obicno.
A mene tko *ebe:(
Aha. Ma neka, bitno da smo nabrzaka riješili stvari oko toga. Ja inače isto pratim SAW. Dobro, nisam toliki fan kao ti, ali ono, znam da novi nastavci izlaze uvijek u 10. mjesecu, ne znam zašto su se uhvatili tog mjeseca, ali to je njihova tradicija valjda.
Ja računam da bi trebali pustiti još jednu najavu, ali sa scenama iz filma, prije nego isti izađe.
10. mjesec radi Helloweena. Bit će sigurno još jedna najava...
@VirtUoso
Sta bi?
Pola najvecih spamera sa foruma je online.
Virtuoso nedaju mi da te ubacim.
Znas zbog koga.
Wtf borg i virtsika?
Wtf borg i virtsika?
Ah svadaju se nes, pa zato nesmiju biti u razgovoru istovremeno, Anshinka i Virtuoso.
Alo,brijači....šta se radi???? Pozz svima,vidim da se i Bellatrix vratio
Evo mene u Gospiću,služba sam cijelu noić...derem BF i Tanoth...i slušam Metallicu-Death magnetic...na momente mi je baš kao stara Metallica,na momente imam osjećaj da im ponestaje ideje....
Evo mene u Gospiću,služba sam cijelu noić...derem BF i Tanoth...i slušam Metallicu-Death magnetic...na momente mi je baš kao stara Metallica,na momente imam osjećaj da im ponestaje ideje....
Pozz, da vratio se napokon, super mi je ona stvar Unforgiven III :))
oooooooooooooooooooooooooooooooooooo, PaVaYiCe...... PEDERiiiiiiiiiiiiii
oooooooooooooooooooooooooooooooooooo, PaVaYiCe...... PEDERiiiiiiiiiiiiii
ooo, pa tko to zeza ?
Bolja je Run... Ok su, na nagovor frendice ih počeo slušat.
Ipak je to metallica... Naj pjesme su End of the line, That was just your life i Suicide & Redemption. Unforgiven III baš i nije neš posebno....
Bolja je Run... Ok su, na nagovor frendice ih počeo slušat.
Sad poslusao, istina, bolja mi je Run pjesma
jesi ti normalan, pederu jadan! ustase francuzi bi te na 10g u zatvor. pa taj album jos nije izasao a ti ga vec piratizirujes!
Kaj je frajeru jesi ljubomoran kaj nemas album??
Haha :)
Koja vam je bolja slika, stara sa Tuxom ili ova :)
jesi ti normalan, pederu jadan! ustase francuzi bi te na 10g u zatvor. pa taj album jos nije izasao a ti ga vec piratizirujes!
Kaj je frajeru jesi ljubomoran kaj nemas album??
Haha :)
gle ga, jos se hvali time
Koja vam je bolja slika, stara sa Tuxom ili ova :)
jbt jamaica
Reggae glazba koju dosta slusam u posljednje vrijeme me potaknula
Ipak mi je ova stara bolja :) Btw idem lagano. Uzivajte, pozdrav
Nitko ovdje nije normalan, laku noć svima 
Nitko ovdje nije normalan, laku noć svima 
Ma nemojte po meni sudit svima :)
Ako ja nisam normalan ne znaci da nisu svi :)
pozdrav..