- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Borg ubijem te ako poberemo kartone zbog raspačavanja osobnih slika osoba bez njihovog dopuštenja.
Ja tebi na msn a ti postaš da neka svi forumaši šamaraju svoje male majmune
ajde paolo šta si se pripa, ja i borg nismo izdajice...
u raju je dobro, al u paklu je ekipa..
Borg ubijem te ako poberemo kartone zbog raspačavanja osobnih slika osoba bez njihovog dopuštenja.
Ja tebi na msn a ti postaš da neka svi forumaši šamaraju svoje male majmune
Ne laprdaj
... Kaj ko zna otkud nam te slike? Borg, samo naprijed... 
BTW, ionak su već bile na forumu, svatko ih vidi, čemu sad panika? Ne brini, modovi i mlađi od 18 sad spavaju 
ajde paolo šta si se pripa, ja i borg nismo izdajice...
u raju je dobro, al u paklu je ekipa..
Nisam se prepao.
P.S. Za sve vojaere - na IPT se nalazi jedan torrent sa maznutim slikama s jednog sajta za pohranu i čuvanje slika. Moram reći da ima popriličan broj glupih ženskih koje su stavljale svoje gole slike na taj servis. Srećom što im bog nije dao u glavi dao im je u dobrim sisama i dupetu
Taman sada gledam taj torrent i slinim
HHAHA. rega sam se, da stavim sliku imam samo ovu iz avatara...
pa naravno da hoću
Dobra večer ljudi.
večer i laku noć, sutra mi je bitan dan - moram nabaviti knjige za srednju
Ja tek mislim kad počme škola xd
Sry Paolo, a kad su dobre nisam mogao izdrzat
Dobro da si priznal bit ce ti lakse no nema ti spasa ode te ja svejedno prijavit fuckaj ga!
Dobro da si priznal bit ce ti lakse no nema ti spasa ode te ja svejedno prijavit fuckaj ga!
A kaj sad :))
aj laku loć
dal spavate il gledate svakakve slikice 
sličice svakako....eheheh
borg si ti u wc-u ili????
U transu je 
sličice svakako....eheheh
borg si ti u wc-u ili????
Haha, ma evo razglabamo o torrentima na msn-u.
Velim da si u transu - torrenti, tvoje područje 
Velim da si u transu - torrenti, tvoje područje 
:D sad su cajke tema, tu sam slab :))
Aha, nedavni događaji na temi "Zašto vam je bolji Bug forum od drugih?" (zadnjih par poruka) su upravo o tome... Kakve cajke, nek netko pusti Metallicu, Iron Maiden, Gunse il neš domaće - Crvena Jabuka, Divlje Jagode, Zabranjeno pušenje, Parni valjak....
Aha, nedavni događaji na temi "Zašto vam je bolji Bug forum od drugih?" (zadnjih par poruka) su upravo o tome... Kakve cajke, nek netko pusti Metallicu, Iron Maiden, Gunse il neš domaće - Crvena Jabuka, Divlje Jagode, Zabranjeno pušenje, Parni valjak....
Pravo kazes, sve grupe koji si naveo i meni pašu
a jel su riblja corba cajke , evo, ako zelis nesto takvoga :
ilibtw, neslusam cajke.
ilibtw, neslusam cajke.
Riblja corba, znam par pjesama, rammstein neslusam, ovo jazz.ba mi glupa pjesma.
ilibtw, neslusam cajke.
Riblja corba, znam par pjesama, rammstein neslusam, ovo jazz.ba mi glupa pjesma.
a jbg, nisam nista pogodio :)
a jbg, nisam nista pogodio :)
Nema veze :)
Ma idem ja... pozdrav i seedajte...
Ma idem ja... pozdrav i seedajte...
Bok, normalno samo seeed!
Pravo kazes, sve grupe koji si naveo i meni pašu
tako treba 
Riblja čorba nisu cajke. A Jazz ba... Bio sam na koncertu od crvene jabuke. Predobro. Rammstein? Može.
. Ili možda ?
Evo kad ja slažem playlistu:
// // // Iron Maiden - Can i play with madness // Guns n roses - Paradise City // //
// // // // //
Samo najbolje. Uživajte! 
EDIT: svi ošli spat il seedat... ljudi, pa tek je minuta do 3 ("Crno Perje - Minuta do 3" al ne mogu nać link)
Tu smo ali na msn.u je zestoka rasprava, pa je zanimljivo.
ja čekam flotu na ogameu i čekam da mi admin odobri račun na jednom određenom sajtu na kojem se ne traži ratio (znam, nije lijepo od mene, ali nemam flat)....