http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html
za one koji ne spavaju..:)
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html
za one koji ne spavaju..:)
evo sad stvarno idem laku noć..
A sta cu s njim, zao mi ga gledat bez kompa. Sutra ce mu bit osmjeh od uha do uha. Jbg zato sluze frendovi:)
Normalno nema smisla da dijelovi stoje ak se mogu upotrijebit nek komp zivi i radi se razme na frendovo veselje!
Vec su 3 ure, a ode ja spavat, laku noc
Vec su 3 ure, a ode ja spavat, laku noc
To si namjerno ciljao u 3:00 da pošalješ poruku ili...?
još malo pokera i još 100 000 čipova... :))
štae spavalice =P
Ste živi ljudi, što se radi?
PRVI! 
zašto mi ovo nikad ne dosadi?
Hola, večer ljudi 
Hola, večer ljudi 
Hola, laku noć ljudi

Eh Ivane, pa zašto laku noć...
No ako voliš, onda laku noć
Večer, Oly!
Večer, Ivan!

Uf šta mi je dosadno... 
večer,evo i mene ĐeZeRi šTa se radi :)
večer, ja s kupanja... malo ladno more
Večer
večer,evo i mene ĐeZeRi šTa se radi :)
Ja baš nešto crtam u Visual Basicu, budem vam pokazao uskoro je gotovo.
Jbt-e neće da mi stavi komp na sleep ko će zaspat od njega, bruji uffff. 
večer, ja s kupanja... malo ladno more
dobro je to malo cirkulacija proradi
Jbt-e neće da mi stavi komp na sleep ko će zaspat od njega, bruji uffff. 
Imam i ja problem. Kad stavim laptop na sleep on se normalno stavi i ugasi ventilator. Ali kad ga ponovno uključim ventilator se više ne pokreće i nakon nekog vremena se ugasi zbog prevelike temperature! Jel zna netko u čemu je problem?
Ali mislim da se to nije događalo odmah nakon što sam ga kupio - ventilator bi se po podizanju iz stand-bya uključivao. Da nije možda nešto u BIOSu ili slično?
Nevirujen, biće nešto crklo.
Ali mislim da se to nije događalo odmah nakon što sam ga kupio - ventilator bi se po podizanju iz stand-bya uključivao. Da nije možda nešto u BIOSu ili slično?
..čekaj pa ventilator stalno radi kad je laptop uključen,samo ga ne čuješ...
..čekaj pa ventilator stalno radi kad je laptop uključen,samo ga ne čuješ...
Ventilator se ugasi kad stavim laptop na Stand-by, a kada ga upalim ponovno više se ne uključuje (ne da ga ne čujem, već se uopće ne okreće niti 1 rpm).
To da se ugasi kad ga stavim u Stand-by sam pretpostavio da je normalno, jer kad sam kupio laptop bilo je tako, samo što bi se po izlasku iz Stand-byja i uključio.
Ustvari, možda se zaista i nije isljučivao već bi se toliko usporio da ga ne čujem (kad sam ga kupio). Ali sad se isključuje. Totalno.
Večer!
Samo crtam. 
Ja se maloprije vratia s Dote svako 5min mi neko reće da san noob. hhhh 
Ventilator se ugasi kad stavim laptop na Stand-by, a kada ga upalim ponovno više se ne uključuje (ne da ga ne čujem, već se uopće ne okreće niti 1 rpm).
To da se ugasi kad ga stavim u Stand-by sam pretpostavio da je normalno, jer kad sam kupio laptop bilo je tako, samo što bi se po izlasku iz Stand-byja i uključio.
Ustvari, možda se zaista i nije isljučivao već bi se toliko usporio da ga ne čujem (kad sam ga kupio). Ali sad se isključuje. Totalno.
to sa stand by-om je ko da ga gasiš,tako da se isključi vent,a ovo nisam nikad ni pratio,nekad se ne čuje ali radi,a nekad se čuje glasno,ovisno o tome šta radim,i sobnoj temp..
pa kolko je star laptop?