- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro ja jesam ovisnik,12 sati sam na kompjeteru svaki dan,mogu ja nač neku ovisnicu npr. kao što je ANSHIKA.
Ili pričekaj da ona nađe tebe....
Dobro ja jesam ovisnik,12 sati sam na kompjeteru svaki dan,mogu ja nač neku ovisnicu npr. kao što je ANSHIKA.
aj aj nemoj mi zaj anđu, jedina treba na forumu
Ajd laku noć idem ubiti oko do 05:00 i onda u 05:30 biti već na biciklu, pozdrav!!
Ma di preko googla,nije ni rekla kako se zove,samo je platila piče i otišla,da znam ime išao bih na feesbook pa bi ju našo,ljudi nemojte se samnom sprdat to je ljubav na prvi pogled,unajmit ču ja tajnu službu da je nađe.
Odi od kuće do kuće s meksikancima i pjevaj serenade pod prozorima
sve 5 al opet...
makneš li njegovu svirku na stranu...ostaje ti Bruno ..
Avantasia je smao jedna
poslušaš li sve pjesme, pri tome mislim i na tekst...ljepše ćeš se osjećati, jer stvarno znaju udaljit misli od nepotrebnih gluposti i surove stvarnosti
Nu vuce tigra
https://www.youtube.com/watch?v=ohzsovj0io0&feature=channel_page
nemreš 
sve 5 al opet...
makneš li njegovu svirku na stranu...ostaje ti Bruno ..
Avantasia je smao jedna
poslušaš li sve pjesme, pri tome mislim i na tekst...ljepše ćeš se osjećati, jer stvarno znaju udaljit misli od nepotrebnih gluposti i surove stvarnosti
Fuckaj ga to su bile osamdesete kad su svi bili katastrofalno obuceni ko zadnje seljaci kaj se moze, ali ko pita za tekstove ili obleku bitna je mjuza tj dobra gitara onda je sve ostalo nebitno!
o ukusima se raspravlja...
al meni đabe super muzika ak nema finu tekstualnu podlogu koju možeš poslušati...
još kao pjesma ima nekakvu poruku, ili poruku iza poruke pa da čitaš između redova (shvatiš je kak tebi paše)
to je onda to
ali kaj je da je, van halen je ipak BIO u svoje vrijeme najbolji gitarista...jedan jedini..a sda ih se nakotilo kolko oćeš :D
EDIT:
sjetio se stavit nove kataliste 9.7 xD
I hear Thunder but there's no rain,
this kind of Thunder break walls and window pane.
I hear Thunder but there's no rain,
this kind of Thunder....
https://www.youtube.com/watch?v=voBNpdXkLnU&feature=fvw
ubojito,rastura basove!
al meni đabe super muzika ak nema finu tekstualnu podlogu koju možeš poslušati...
još kao pjesma ima nekakvu poruku, ili poruku iza poruke pa da čitaš između redova (shvatiš je kak tebi paše)
to je onda to
ali kaj je da je, van halen je ipak BIO u svoje vrijeme najbolji gitarista...jedan jedini..a sda ih se nakotilo kolko oćeš :D
EDIT:
I još uvijek je najbolji gitarista
A što se tiče Avantasie - ja ih ne volim. Samo mi je jedna pjesma od njih dobra -
to je onda to
EDIT:
Ne vole svi isto tak to je, ja uglavnom slusam solo gitariste i bitna mi je samo mjuza nije da slusam samo takav stil ali uglavnom instrumentalnu mjuzu slusam to sigurno da!
Paolo,ne kužim šta ti ne mogu dati još pola zvjezdice da postaneš moderator.
vratia se sa rolanja ovaj put bez posljedica, ufff šta san se uznoija
Nije sve u shreddanju. EVH svira super, ali meni ne sjeda (jedina pjesma koja mi paše je Jump). Isto kao ni Malmsteen, Satriani, Steve Vai i ekipa. Zašto svirati 240 tonova u sekundi? Zato da dokaže kako je 'master gitare'?
Ja više cijenim zarazne riffove. Npr. Ramonesi sviraju uber-jednostavne pjesme i to sve na isti kalup, ali su im pjesme toliko drugačije.
se sastoji od tri j*bena powerchorda koji se stalno vrte u krug i solaže od jednog tona na jednoj žici. Jedino što na kraju povisi tonalitet za jedan ton... A pjesma je bomba!Paolo,ne kužim šta ti ne mogu dati još pola zvjezdice da postaneš moderator.
Haha pa opet nece biti mod.
Paolo,ne kužim šta ti ne mogu dati još pola zvjezdice da postaneš moderator.
Ne postaneš moderator ako imaš 5 zvjezdica. A ko zna - možda bi ih sada i imao da nisam jučer pobrao žuti karton
Nije sve u shreddanju. EVH svira super, ali meni ne sjeda (jedina pjesma koja mi paše je Jump). Isto kao ni Malmsteen, Satriani, Steve Vai i ekipa. Zašto svirati 240 tonova u sekundi? Zato da dokaže kako je 'master gitare'?
Ja više cijenim zarazne riffove. Npr. Ramonesi sviraju uber-jednostavne pjesme i to sve na isti kalup, ali su im pjesme toliko drugačije.
se sastoji od tri j*bena powerchorda koji se stalno vrte u krug i solaže od jednog tona na jednoj žici. Jedino što na kraju povisi tonalitet za jedan ton... A pjesma je bomba!joj,ramonesi...tak jednsotavni a tak dobriiii 
ajde plačite nema do nigera...
To spada pod all-time hit. Jedna od najboljih pjesama ikad napravljenih iako ne volim rangirati pojedinačne pjesme...
borgiću.. sad si mod i više nisi banan... vrati se
se sastoji od tri j*bena powerchorda koji se stalno vrte u krug i solaže od jednog tona na jednoj žici. Jedino što na kraju povisi tonalitet za jedan ton... A pjesma je bomba!Ti si nekaj pobrkal skroz ak ti pase samo Jump no dobro ukusi ko ukusi, to je zapravo stvar napravljena za okladu onak iz zezancije decki su rekli aj idemo i mi napravit jednu stvar onak kak to rade drugi sa sinticima i tak to pa da vidimo di cemo dogurat a ostalo se zna. Inace stvar uopce nije nist posebno zapravo jest da je lako pamtljiva i vrlo slusljiva ugodna zapravo tj za siroke masei to je tak. Evo sad jedan pravi Van Halen a ne Jump to, je onako za zezanciju ionak rađeno pa im ja to oprastam a zakaj bi se i bunil kad imaju toliko odlicnih stvari!
...boring...
borgiću.. sad si mod i više nisi banan... vrati se
Haha, sad sam i mod! 
@ Leo i meni su super oni, skinuo sam cijeli taj album
Popravni se zove!
ma idem ja leć... laku noć