Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.004.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice
doxy kaže...
anshika05 kaže...

imam užasnu potrebu da skidam mjuzu/filmove...al ne znam kaj da skidam... xD

jednostavno

moraš početi

Joj meni joj pa to ti ni bog zna kaj samo delaju buku bez potrebe, treba skinut nekaj ovakvog i onda je to kak spada!Belji se

17 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Dobro ja jesam ovisnik,12 sati sam na kompjeteru svaki dan,mogu ja nač neku ovisnicu npr. kao što je ANSHIKA.

Ili pričekaj da ona nađe tebe....

18 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Dobro ja jesam ovisnik,12 sati sam na kompjeteru svaki dan,mogu ja nač neku ovisnicu npr. kao što je ANSHIKA.

aj aj nemoj mi zaj anđu, jedina treba na forumu

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajd laku noć idem ubiti oko do 05:00 i onda u 05:30 biti već na biciklu, pozdrav!!

Bolje biti sam sa sobom nego sam bez sobe
18 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Ma di preko googla,nije ni rekla kako se zove,samo je platila piče i otišla,da znam ime išao bih na feesbook pa bi ju našo,ljudi nemojte se samnom sprdat to je ljubav na prvi pogled,unajmit ču ja tajnu službu da je nađe.

Odi od kuće do kuće s meksikancima i pjevaj serenade pod prozorimaSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
rambox kaže...
doxy kaže...
anshika05 kaže...

jednostavno

moraš početi

Joj meni joj pa to ti ni bog zna kaj samo delaju buku bez potrebe, treba skinut nekaj ovakvog i onda je to kak spada!Belji se

sve 5 al opet...

makneš li njegovu svirku na stranu...ostaje ti Bruno ..

Avantasia je smao jedna

poslušaš li sve pjesme, pri tome mislim i na tekst...ljepše ćeš se osjećati, jer stvarno znaju udaljit misli od nepotrebnih gluposti i surove stvarnosti

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nu vuce tigra

https://www.youtube.com/watch?v=ohzsovj0io0&feature=channel_page

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
17 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

nemreš Smijeh

dark side of the moon
17 godina
doxy kaže...
rambox kaže...
doxy kaže...
anshika05 kaže...

jednostavno

moraš početi

Joj meni joj pa to ti ni bog zna kaj samo delaju buku bez potrebe, treba skinut nekaj ovakvog i onda je to kak spada!Nevinašce

sve 5 al opet...

makneš li njegovu svirku na stranu...ostaje ti Bruno ..

Avantasia je smao jedna

poslušaš li sve pjesme, pri tome mislim i na tekst...ljepše ćeš se osjećati, jer stvarno znaju udaljit misli od nepotrebnih gluposti i surove stvarnosti

Fuckaj ga to su bile osamdesete kad su svi bili katastrofalno obuceni ko zadnje seljaci kaj se moze, ali ko pita za tekstove ili obleku bitna je mjuza tj dobra gitara onda je sve ostalo nebitno!Nevinašce

17 godina
protjeran
Za nespavalice

o ukusima se raspravlja...

al meni đabe super muzika ak nema finu tekstualnu podlogu koju možeš poslušati...

još kao pjesma ima nekakvu poruku, ili poruku iza poruke pa da čitaš između redova (shvatiš je kak tebi paše)

to je onda to

ali kaj je da je, van halen je ipak BIO u svoje vrijeme najbolji gitarista...jedan jedini..a sda ih se nakotilo kolko oćeš :D

EDIT:

sjetio se stavit nove kataliste 9.7 xD

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 0:22 (doxy).
17 godina
Za nespavalice

I hear Thunder but there's no rain,
this kind of Thunder break walls and window pane.
I hear Thunder but there's no rain,
this kind of Thunder....

https://www.youtube.com/watch?v=voBNpdXkLnU&feature=fvw

ubojito,rastura basove!

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom!Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

al meni đabe super muzika ak nema finu tekstualnu podlogu koju možeš poslušati...

još kao pjesma ima nekakvu poruku, ili poruku iza poruke pa da čitaš između redova (shvatiš je kak tebi paše)

to je onda to

ali kaj je da je, van halen je ipak BIO u svoje vrijeme najbolji gitarista...jedan jedini..a sda ih se nakotilo kolko oćeš :D

EDIT:

I još uvijek je najbolji gitarista

A što se tiče Avantasie - ja ih ne volim. Samo mi je jedna pjesma od njih dobra -

17 godina
doxy kaže...

to je onda to

EDIT:

Ne vole svi isto tak to je, ja uglavnom slusam solo gitariste i bitna mi je samo mjuza  nije da slusam samo takav stil ali uglavnom instrumentalnu mjuzu slusam to sigurno da!Cool

16 godina
neaktivan

Paolo,ne kužim šta ti ne mogu dati još pola zvjezdice da postaneš moderator.

17 godina
Za nespavalice

vratia se sa rolanja ovaj put bez posljedica, ufff šta san se uznoija

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nije sve u shreddanju. EVH svira super, ali meni ne sjeda (jedina pjesma koja mi paše je Jump). Isto kao ni Malmsteen, Satriani, Steve Vai i ekipa. Zašto svirati 240 tonova u sekundi? Zato da dokaže kako je 'master gitare'?

Ja više cijenim zarazne riffove. Npr. Ramonesi sviraju uber-jednostavne pjesme i to sve na isti kalup, ali su im pjesme toliko drugačije.

se sastoji od tri j*bena powerchorda koji se stalno vrte u krug i solaže od jednog tona na jednoj žici. Jedino što na kraju povisi tonalitet za jedan ton... A pjesma je bomba!

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
HRVOJE345 kaže...

Haha pa opet nece biti mod.

spamer
18 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Ne postaneš moderator ako imaš 5 zvjezdica. A ko zna - možda bi ih sada i imao da nisam jučer pobrao žuti karton

17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Nije sve u shreddanju. EVH svira super, ali meni ne sjeda (jedina pjesma koja mi paše je Jump). Isto kao ni Malmsteen, Satriani, Steve Vai i ekipa. Zašto svirati 240 tonova u sekundi? Zato da dokaže kako je 'master gitare'?

Ja više cijenim zarazne riffove. Npr. Ramonesi sviraju uber-jednostavne pjesme i to sve na isti kalup, ali su im pjesme toliko drugačije.

se sastoji od tri j*bena powerchorda koji se stalno vrte u krug i solaže od jednog tona na jednoj žici. Jedino što na kraju povisi tonalitet za jedan ton... A pjesma je bomba!

joj,ramonesi...tak jednsotavni a tak dobriiii Poljubac

dark side of the moon
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi,

vam je stvarno prava glazba...

I see offline people!
17 godina
Za nespavalice

ajde plačite nema do nigera...

17 godina
neaktivan
Sused kaže...

Ljudi,

To spada pod all-time hit. Jedna od najboljih pjesama ikad napravljenih iako ne volim rangirati pojedinačne pjesme...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
18 godina
neaktivan
Sused kaže...

Ljudi,

Jao ovu pjesmu nemogu smisliti kao ni moj stari, a stara ju obožava - svaki j.... put je nabije do kraja a ja i stari poludimo.

Ajmo još jedan genijalan riff

17 godina
Za nespavalice

borgiću.. sad si mod i više nisi banan... vrati se

17 godina
i_rambo_plache kaže...

Ti si nekaj pobrkal skroz ak ti pase samo Jump no dobro ukusi ko ukusi, to je zapravo stvar napravljena za okladu onak iz zezancije decki su rekli aj idemo i mi napravit jednu stvar onak kak to rade drugi sa sinticima i tak to pa da vidimo di cemo dogurat a ostalo se zna. Inace stvar uopce nije nist posebno zapravo jest da je lako pamtljiva i vrlo slusljiva ugodna zapravo tj za siroke masei to je tak. Evo sad jedan pravi Van Halen a ne Jump to, je onako za zezanciju ionak rađeno pa im ja to oprastam a zakaj bi se i bunil kad imaju toliko odlicnih stvari!Belji se

17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Sused kaže...

Ljudi,

To spada pod all-time hit. Jedna od najboljih pjesama ikad napravljenih iako ne volim rangirati pojedinačne pjesme...

Pa naravno, ovo je lektira... Tko ju nije poslušao, OBAVEZNO MORA...

I see offline people!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

meni je

uber hebena pjesma Cool

a od

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 1:01 (leo_819).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

...boring...

dark side of the moon
17 godina
Makić kaže...

borgiću.. sad si mod i više nisi banan... vrati se

Haha, sad sam i mod! Cool

@ Leo i meni su super oni, skinuo sam cijeli taj album

Popravni se zove!

spamer
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 1:01 (BORG).
17 godina
Za nespavalice

ma idem ja leć... laku noć

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice