Odbro večer dame (ako ih ima) i gospodo. Kako ste večeras? Jel se izdržavaju ove paklene vrućine ??
Da ne čitam sad sve, o čemu je rasprava.
I da, ostadoh zapanjem iskustvima ljudi koja se pišu u temi o T-Comu. Strašno!!!!!
Bok svima kaj se dela joj kaj je danas bilo sparno i vruce za krepat, a kaj si ti mislil pa nije ime T-Šrot bezveze to je tak izivljavaju se na ljudima jer su debelo pokriveni raznim zafrknutim ugovorima i odvjetnicima a jos im eje ova nasa smotana vlast dala otvorene ruke no to se pomalo mjenja. Srecom pa ide na bolje kaj se tice ostalih davatelaj usluga jer T-Šrot vise nema apsolutna prava na DTK mrezu pa se Optima polako ali sigurno siri eto kod mene je postala dostupna pa ja uskoro odoh na Optimu. Imat cu isti brzinski paket zajedno s telefonom ali mjesecno ce bit racun za telefonske i internet usluge 50 kn manji ukupno gledano pa onda ne treba nista vise reci sve je jasno!
čua sam da je država uzela nazad kabele, kako već, jer ih je sama radila, mis na kanale, kabele itd infrastrukturu... tako da više nema tolikog monopola od strane t-šrota